SEO Book – Κατεβάστε το Δωρεάν !

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό δωρεάν e-book από τον Αλέξανδρο Ίτσιο, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε επιτυχές link building και θα μας δείξει αρκετές τεχνικές για το SEO της σελίδας μας



Το βιβλίο διατίθεται απολύτως δωρεάν στην σελίδα του συγγραφέα, και το μόνο που έχετε να κάνετε για να το αποκτίσετε είναι να γραφτείτε στην λίστα email του συγγραφέα. Μπορείτε νακατεβάσετε το βιβλίο από εδώ!
Λίγα λόγια από τους συγγραφείς του βιβλίου:

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το Ebook

Σε αντίθεση με τους περισσότερους οδηγούς seo που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, δεν θα μπω στις περιττές και βαρετές λεπτομέρειες για το πώς να κάνετε onpage ή offpage seo, ούτε θα περιαυτολογήσω πάνω σε θεωρητικά κομμάτια, όπως τι είναι το seo, κλπ κλπ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αμέτρητοι παρόμοιοι οδηγοί seo που μπορείτε να βρείτε στο Google, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
  • Affiliates.
  • Επιχειρηματίες που έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια online επιχείρηση.
  • SEOists που θέλουν να μάθουν βελτιωμένες τακτικές.
  • Ερασιτέχνες bloggers που θέλουν να εμφανίσουν την ιστοσελίδα τους σε υψηλότερες θέσεις.
  • Marketers, οι οποίοι μόλις μπήκατε στο παιχνίδι του online PR και θέλετε να κερδίσετε από αυτό.

Μάθετε τις πιο αποτελεσματικές τακτικές link building, μέσα από το SEO βιβλίο μας (SEO Book)

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς έχετε διαβάσει αρκετά βιβλία πάνω στο seo, τα οποία όμως σας βοήθησαν ελάχιστα ή και καθόλου. Για κάποια από αυτά επίσης πληρώσατε ένα σεβαστό ποσό για να τα αγοράσετε. Αυτό που διαπιστώσατε, είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρουν γενικά και αόριστα πράγματα, τα οποία ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Σίγουρα ο χώρος του ελληνικού διαδικτύου βρίθει από αμέτρητα τέτοια παραδείγματα. Δυστυχώς, λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν αρκετοί seoists, υπάρχει μια προσπάθεια να αποκρυφτούν διάφορες τακτικές ή να υπάρξει παραπλάνηση προς το ευρύ κοινό.
Εγώ και η ομάδα μου λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog, το οποίο αναφέρει προχωρημένες τακτικές seo και link building. Επίσης, δημιουργήσαμε τον παρακάτω οδηγό seo, ο οποίος σας παρουσιάζει βήμα βήμα, αποτελεσματικές μεθόδους link building, οι οποίες μπορούν να συντρίψουν και τον πιο σκληρό ανταγωνισμό.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα…
Πριν ξεκινήσω να σας αναλύω πως μπορείτε να κατακτήσετε την κορυφή του Google, καλό θα ήταν να πω δυο λόγια για το ποιος είμαι. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής τηςSEO Projects, μιας επαγγελματικής εταιρίας προώθησης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων. Στη διάρκεια της καριέρας μου, έχω αναλάβει και επιτύχει πολυάριθμα seo projects.
Εκτός από την SEO Projects, συνεργάζομαι με τη StigmaHost και την e-xtnd.it. Είμαι επίσης ένας από τους διαχειριστές και ιδρυτικό μέλος του Ifeed.gr, της πρώτης ελληνικής κοινότητας internet marketing.  Θα με βρείτε συχνά να γράφω και σε άλλες κοινότητες, όπως το wordpress-gr.org(Ελληνική κοινότητα wordpress), το wdf.gr (web design forum) στα οποία επίσης είμαι διαχειριστής και στο w24.gr, ένα από τα κορυφαία ελληνικά forums για webmasters και internet marketers, στο οποίο και είμαι moderator.

Σχόλια