Πώς να δημιουργήσετε μια δωρεάν ιστοσελίδα Φόρουμ Ομάδες Google στο Blogger


Επισκεφτείτε την σελίδα που σας δεινό και πατήστε ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΟΜΆΔΑΣ  

Πλεονεκτήματα της Google Groups:
Δωρεάν Hosting: Βλέπουμε σχεδόν κάθε φόρουμ που δίνει δωρεάν φιλοξενία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του Google ομάδας είναι ότι δεν χρειάζεται φιλοξενία. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα και να την ενσωματώσει στον ιστότοπό μας.
Δωρεάν Χρήση: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πληρώσει τίποτα, επειδή το Google Group είναι απολύτως χωρίς κόστος.
Εξαιρετικά Ευέλικτη: Η πλατφόρμα έχει ισχυρή επιλογές που επιτρέπουν στον webmaster να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες του.





Όνομα ομάδας: Εδώ θα εισάγετε το όνομα. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από ένα άτομο τι θέλει να το ονομάσει. Θυμηθείτε: Μπορούμε να το μετονομάσετε οποιαδήποτε στιγμή από τον πίνακα ρύθμισης.
Ομάδα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 

Εδώ θα επιλέξει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και το URL φόρουμ μας. Για παράδειγμα, αν γράψουμε "foulscode" στην περιοχή κειμένου που θα μας δώσει ένα δωρεάν e-mail, δηλαδή foulscode@googlegroups.com καθώς και URL, δηλαδή https://groups.google.com/forum/embed/?place=forum / foulscode.
Περιγραφή ομάδας: 

Γράψτε κάτι για σένα φόρουμ, όπως ακριβώς προσθέστε την περιγραφή στην ιστοσελίδα μας. Θα βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τον κύριο σκοπό της.
Κύρια γλώσσα του Ομίλου: 

Αυτή είναι η γλώσσα που ένα άτομο μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του επιθυμία. Ωστόσο, επιλέγουμε συνήθως Αγγλικά (ΗΠΑ), η οποία είναι μια τυπική γλώσσα σε όλη την υδρόγειο.

Τύπος ομάδας: Τώρα αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Υπάρχουν τρεις επιλογές, δηλαδή Λίστα e-mail, Web Φόρουμ, Q & A Forum. Επειδή, δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ. Ως εκ τούτου, θα επιλέξετε το "Φόρουμ Web". Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να επιλέξει τις άλλες επιλογές πολύ ανάλογα με τα συμφέροντά τους.
Τώρα μια φορά όλα γίνονται. Επιλέξτε το "Δημιουργία" κουμπί παρόντες στην κορυφή της σελίδας. Τώρα θα είστε σε θέση να δείτε μια ειδοποίηση, "Συγχαρητήρια, η ομάδα σας είναι και έτοιμο προς χρήση".


Απλά συνδεθείτε στο Blogger λογαριασμό σας και πηγαίνετε στο Blogger >> Προσθέστε μια νέα σελίδα >> από editor blogger μετά επιλέξτε Edit HTML Tab και επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα στο κιβώτιο HTML. Θυμηθείτε: Μην ξεχάσετε να αντικαταστήσει "foulscode"




<iframe frameborder="0" height="1000px" id="forum_embed" scrolling="no"
src="javascript:void(0)" width="100%">
    <br />
</iframe>
<script type="text/javascript">
    document.getElementById("forum_embed").src =
        "https://groups.google.com/forum/embed/?place=forum/foulscode" +
        "&showsearch=true&showpopout=false&parenturl=" + encodeURIComponent(window.location.href);
</script>

DEMO 



Αν σας δυσκολεύει κάτι αφήστε το σχόλιο σας.

Μην ξεχνάτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.
Σχόλια