ΒΙΝΤΕΟ - Oι πράκτορες της ΝΤΠ, FEMEN έβαλαν το Σταυρό στα οπίσθιά τους έξω από το Βατικανό!!!

Οι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων FEMEN χτύπησαν και πάλι στο Βατικανό. Είναι γνωστό το μίσος της ΝΤΠ για τις θρησκείες και η αγάπη της για τον Εωσφορισμό-Ηδονισμό-Υλισμό, το οποίο θέλει να επιβάλλει στον πλανήτη για να δημιουργήσει ένα Παγκόσμιο Κράτος υπό την αρχηγία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης-Χουντας.
Για αυτό χρειάζεται μια Πανθρησκεια χωρίς πνευματικό περιεχόμενο, για να καθιστά τον άνθρωπο δούλο των παθών του, Παγκόσμιοι Φόροι, όπως οι "πράσινοι" φόροι (εξ'ού και τα παραμύθια περί θερμοκηπίων, ενώ απλά η Γη αλλάζι κλίμα, ουδέποτε ήταν σταθερό το κλίμα, και κανείς δεν εξηγεί αφου έχουμε αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα γαιτί δεν φυτρώνουν δέντρα παντού), και Παγκόσμιες Δομές όπως η ΕΕ.
Στην προκλητική διαμαρτυρία τους, με τις μαύρες δερμάτινες φούστες, κάθισαν στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό και έβαλαν τους σταυρούς στα οπίσθιά τους.
Με τα στήθη έξω όπως πάντα και στις πλάτες τους γραμμένο το σύνθημα «Κράτα το μέσα σου», δήλωσαν ότι διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Στην συνέχεια έσκυψαν στα τέσσερα και προσποιήθηκαν ότι έκαναν «ανατολίτικο» σεξ με τους σταυρούς.
Η αστυνομία έδρασε άμεσα συλλαμβάνοντας τα μέλη της οργάνωσης ενώ όλη την ώρα οι τουρίστες απαθανάτιζαν όλο το χάπενινγκ.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι σίγουρο αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.
Όπως πρόλαβαν να επισημάνουν οι ακτιβίστριες διαμαρτύρονται γιατί κανονικά ο Πάπας δεν έχει κάποιο λόγο να επισκεφθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λες και πρέπει να πάρει την άδειά τους.
«Ο Πάπας δεν είναι πολιτικό πρόσωπο» σημείωσαν.
Στις 14 Ιανουαρίου οι FEMEN είχαν διαμαρτυρηθεί και πάλι στο Βατικανό, διαδηλώνοντας τότε υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων φωνάζοντας «In Gay we trust». Δεν υποστηρίζουμε την Καθολική Εκκλησία, και ο συγκεκριμένος Πάπας γενικώς εγείρει ερωτήματα με τη στάση του σε διαφορα ερωτήματα, δεν παύει όμως να έχει σημαντικό παγκόσμιο θεσμικό ρόλο, και υπάρχουν εκατομμύρια καθολικοί πιστοί για να τους προσβάλλουν έτσι κάποιες ανύπαρκτες που κανείς δεν γνωρίζει ποιος τις στέλνει.
Καλό θα ήταν οι δημοσιογραφάρες εγχώριοι και ξένοι να πουν μια μέρα πως αυτές οι τύπισες, πληρώνονται χίλια ευρώ το μήνα.Ποιος τις πληρώνει;Μήπως κάποιος...Τ.Σόρος; 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια