Τα 20 Link του καλού τζαμπατζή!


Ακολουθεί άρθρο του Νίκου Βελλίδη ή αλλιώς «Slash»! Τον ευχαριστούμε για την παραχώρηση του άρθρου και την δουλειά που έκανε για να το γράψει, καθώς και για τον χρόνο που επένδυσε σε εμάς.

Κατά καιρούς σερφάροντας στο Internet μπήκα σε μικρές και μεγάλες περιπέτειες προσπαθώντας να βρω τις κατάλληλες σελίδες που θα με συμβουλέψουν για να καταφέρω κάτι που έβαλα σκοπό. Έτσι μου έχουν μείνει αμέτρητα links στα οποία κατέληξα μετά από ώρες αναζητήσεως και γενικού ψαξίματος! Τα links αυτά περιέχουν πληροφορίες ή υλικό για πολλές από τις μικρές αποστολές που μπορεί να χρειαστεί να φέρουμε εις πέρας αλλά και για την καθημερινή διασκέδαση.

Παρακάτω σας παραθέτω αυτά που ξεχωρίζω και ταυτόχρονα σας καλώ αν θέλετε να προσθέσετε και τα δικά σας χρήσιμα links!

Η παρακάτω σελίδα είναι ο σωτήρας του κάθε κομπιουτεράκια, παρέχει δωρεάν ότι προγράμματα χρειαστείτε και κάτι παραπάνω!

http://www.download.com/
Αυτή τη σελίδα την χρειάζεται οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το μtorrent! Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο tutorial σας βοηθά, όχι μόνο να δημιουργήσετε μια static IP address, αλλά ταυτόχρονα να κάνετε port forward τη θύρα την οποία θέλετε να χρησιμοποιεί το μtorrent.. Γιατί όμως να θέλετε να το κάνετε αυτό; Πολύ απλά γιατί έτσι θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ταχύτητα της σύνδεσης σας ή κοινώς θα κατεβάζετε με τη μεγίστη ταχύτητα που μπορείτε (με ADSL σύνδεση πάντα).

Πριν πάτε στη σελίδα ανοίξτε το μtorrent και πατέ επιλογές -> ρυθμίσεις και πατώντας από την αριστερή στήλη τη λέξη «συνδέσεις» σιγουρευτείτε ότι το κουτάκι που λέει «επιλέξτε τυχαία θύρα κατά την εκκίνηση του μtorrent» είναι ξετσεκαρισμένο! Επίσης, αντιγράψτε σε ένα notepad τον αριθμό που γράφει στο κουτάκι αριστερά από το κουμπί τυχαία θύρα (θα σας χρειαστεί αργότερα!).

www.portforward.com
Για μένα η καλύτερη σελίδα για να ψάξετε για torrents είναι η παρακάτω καθώς με μια μηχανή αναζήτησης ψάχνετε σε ένα σύνολο σελίδων ταυτόχρονα! Έτσι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

http://torrents.to/
Τηλεόραση μέσω Internet; Φυσικά!

http://www.streamick.com
Ψάχνετε ΠΟΛΛΑ(!) παλιά παιχνίδια για τον υπολογιστή; (π.χ.mortal combat trilogy, age of empires, carmaggedon). Οι Ρώσοι είναι εδώ για να σας δώσουν μια σελίδα που θα τα κατεβάσετε δωρεάν και με direct download (χωρίς torrent και rapidshare).

http://cvr.pl/pelne-wersje-gier.htm
Οι παρακάτω σελίδες περιέχουν σειρές, ταινίες, μουσικά βίντεο κλιπ παλιά και καινούργια, ντοκιμαντέρ, καρτούν και γιαπωνέζικα καρτούν (είναι χωρισμένα σε κατηγορίες)!

http://www12.alluc.org/alluc/
http://www.peekvid.com
http://joox.net/ (Τα πάντα σε divx μορφή)
http://www.boxsweeper.com/index.htm
http://www.redcurtainmovies.com/ (Από τα καλύτερα site μόνο για ταινίες divx)
http://www.canderel.ucoz.com/news/1-0-1 (Τούρκικη νομίζω σελίδα για ταινίες)
http://www.watchthesimpsonsonline.com/cat/11.html(Σελίδα με όλα τα επεισόδια των simpsons)
Η παρακάτω σελίδα για μένα είναι η καλύτερη προκειμένου να βρει κάνεις πληροφορίες για ταινίες και σειρές καθώς έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ΤΑ ΠΑΝΤΑ, με βοηθά συνήθως όταν θέλω να μάθω από τις παραπάνω σελίδες τι ρόλο βαρά μια σειρά ή ταινία που δεν φέρει κάποια εικόνα η περιγραφή…

http://www.imdb.com/
Τα παρακάτω 2 site είναι σε μορφή forum αλλά είναι οι σίγουρες πηγές για το κάτι παραπάνω, δηλαδή για κάτι πιο σπάνιο και δυσεύρετο το οποίο ψάχνουμε και δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με torrent… το πρώτο site είναι ελληνικό χωρίς να αποκλείει την εύρεση και ξένου υλικού από Έλληνες uploaders και το άλλο αμερικανικό… Α! Η μεταφορά των αρχείων γίνεται και στα 2 μέσω του rapidshare η άλλων παρόμοιων database σελίδων μέσω direct download.

http://www.ellinadiko.com/
http://www.blue-whitegt.com/index.php
Τα παρακάτω site παρέχουν τα πάντα από την ελληνική τηλεόραση από το 1950 μέχρι σήμερα δηλαδή εκδηλώσεις ταινίες σειρές διαφημίσεις εκπομπές κτλ

www.greek-movies.com
www.greek-movies.gr
www.koproskilo.gr
Για ελληνικούς υπότιτλους το καλύτερο site πρέπει να είναι το παρακάτω αν και δεν το έχω ψάξει πολύ γιατί δεν τους χρησιμοποιώ.

http://www.greeksubs.com/
Αν δεν έχετε firefox και θέλετε να κατεβάσετε βίντεο από τις παραπάνω σελίδες ή από παρόμοιες όπως το youtube χρησιμοποιήστε την παρακάτω σελίδα!

www.keepvid.com

Σχόλια