Adobe Acrobat Pro DC 2017.012.20093 MacOSX






Το Acrobat DC με τις υπηρεσίες Document Cloud είναι εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε και να υπογράψετε αρχεία PDF. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έγγραφο στην εργασία, να το προσαρμόσετε και να το στείλετε προς έγκριση από το σαλόνι σας - απλά, χωρίς να χάσετε ένα κτύπημα.
Επεξεργαστείτε οποιοδήποτε αρχείο, ακόμα και ένα χαρτί. Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία με το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια ανοίξτε την στην επιφάνεια εργασίας σας. Πριν από τα μάτια σας, το Acrobat θα το μετατρέψει μαγικά σε ένα PDF που μπορείτε να επεξεργαστείτε στο tablet σας - συμπληρώστε με προσαρμοσμένες γραμματοσειρές που ταιριάζουν με τον τύπο του αρχικού σας αρχείου.

Το Acrobat DC φέρνει την ηλεκτρονική υπογραφή σε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο συσκευές σε όλο τον κόσμο. Τώρα ο καθένας μπορεί νόμιμα να υπογράφει έγγραφα με ένα δάχτυλο σε μια συσκευή με δυνατότητα αφής ή με μερικά γρήγορα κλικ σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Όχι μόνο μια εφαρμογή υπογραφής, το Acrobat DC καθιστά εύκολη την αποστολή, την παρακολούθηση και την αποθήκευση υπογεγραμμένων εγγράφων.

Ενεργοποίηση αφής και εντελώς κινητό, με νέο περιβάλλον χρήστη που διατηρεί όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε στα χέρια σας - το Acrobat DC είναι τόσο καταπληκτικό που θα αναρωτηθείτε πώς καταφέρατε να κάνετε τη δουλειές χωρίς αυτό.

Απαιτήσεις συστήματος Acrobat Pro DC
επεξεργαστής 1,5 GHz ή ταχύτερο
Microsoft Windows 7 (32 bit και 64 bit), Windows 8 (32 bit και 64 bit), Windows Server 2008 R2 (32 bit και 64 bit), Windows Server 2012 (64 bit) ή Windows Server 2012 R2 64 bit)
1,0 GB μνήμης RAM το ελάχιστο
4,5 GB διαθέσιμου χώρου στον σκληρό δίσκο
Ανάλυση οθόνης 1024x768





http://linkshrink.net/7PAjSH




http://linkshrink.net/7oq9tu




http://linkshrink.net/7u4z8C




http://linkshrink.net/7mwl0N
Σχόλια
Comment Poster
TA LINK EINAI OFF
Replied
Το coolbytez.com εδώ που ήταν ανεβασμένα δεν δουλεύει ...