Σούπερ μοτοσυκλέτα φτιαγμένη από Έλληνες στον Ναύσταθμο! Εντυπωσιακό βίντεο...






Μια σούπερ μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από δύο Έλληνες -πατέρα και γιο- από τη Νίκαια, θα δείτε στο διαφημιστικό βίντεο.
Οι Μάριος και Ντίνος Νικολαϊδης σχεδίασαν την DCR-017, μια εκπληκτική μοτοσυκλέτα. Πρόκειται για ένα απόσταγμα τεχνολογίας, εμπειρίας, μηχανουργικής τελειότητας και ανθρώπινου πάθους για δημιουργία.


Μια μοτοσυκλέτα, που εκ των πραγμάτων θα συγκριθεί με ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο.
Το διαφημιστικό σποτ της μοτοσυκλέτας επίσης εντυπωσιακό, έχει γυριστεί στους προβλήτες όπου δένουν τα Ταχέα Σκάφη. Όπως θα διαπιστώσετε έχουν γίνει γυρίσματα από ψηλά, προφανώς από κάποιο drone. Πολύ ωραία πλάνα, αλλά στο επιτελικό γραφείο του Α/ΓΕΝ θα πρέπει να αποφασίσουν αν η χρήση drone στον Ναύσταθμο ή όπου ελλιμενίζονται μόνιμα τα Πολεμικά μας Πλοία ή ακόμη και στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, επιτρέπεται ή όχι. Το αναφέρουμε, γιατί όταν το Militaire.gr ζήτησε να κάνει μερικά γυρίσματα με drone στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, εισέπραξε αρνητική απάντηση. Πιθανόν η πολιτική του Α/ΓΕΝ είναι να εγκρίνει εναέριες λήψεις Ναυτικών εγκαταστάσεων που το ίδιο χαρακτηρίζει ευαίσθητες, μόνο για διαφημιστικά σποτ κι όχι για δημοσιογραφική δουλειά.
Όπως και να ‘χει το βίντεο είναι πολύ καλό.




via: militaire.gr
Σχόλια