Αυτόματη αναφορά πηγής όταν κάνουν copy paste τα κείμενα σας



Όπως όλοι ξέρουμε δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που αντιγράφουν τα άρθρα από άλλους χωρίς την άδεια τους και ακόμα χειρότερα χωρίς καν να αναφέρουν την πηγή προέλευσης τους με ένα ενεργό σύνδεσμο.

Σήμερα θα δούμε ένα "κόλπο" με το οποίο όταν πάει κάποιος να αντιγράψει τα κείμενα σας, μαζί θα αντιγράφετε και αυτόματα το link της προέλευσης του άρθρου, με αυτό το τρόπο τουλάχιστο θα μειωθεί αυτή η κακόβουλη ενέργεια από άλλους προς εσάς.

Για να το εφαρμόσετε αυτό το τρικ στο blog σας ακολουθήστε την εξής διαδικασία (επίσης έφτιαξα και ένα βίντεο που δείχνω την διαδικασία, μπορείτε να το δείτε στο τέλος του άρθρου):

Μπείτε στην σελίδα: http://www.tynt.com/ και δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Από το account tools επιλέγετε τα settings για να προσαρμόσετε το script όπως εσείς θέλετε και μετά ξανά από το account tools διαλέγετε το install script και αντιγράφετε το javascript.

Συνδέεστε στο blogger και επιλέγετε από το μενού το πρότυπο του blog σας, πατάτε επεξεργασία HTML, βάζετε μέσα στον κώδικα τον κέρσορα και πατάτε Ctrl + Fγια να σας ανοίξει το search box, εκεί μέσα αναζητάτε το
όταν το βρείτε επικολλάται ακριβώς από πάνω το javasxript που πήρατε πιο πριν από το tynt.com.

Μπορείτε να δείτε και τον οδηγό βίντεο όπου δείχνω την διαδικασία αυτή:




site: click4money.gr
Σχόλια