ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ - ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΚΟ 2011




Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ
Αγαπητοί μου ΑΔΕΛΦΟΙ βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ στον Ελληνισμό.
Οι “πολιτικοί άντρες” οι οποίοι διαφεντεύουν υποτίθεται τα συμφέροντα του Ελληνισμού, κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι. Δεν υπηρετούν βεβαίως καμία ιδεολογία και το πολύ σημαντικό μεταξύ αυτών και ημών είναι ότι εμείς έχομε ιδεολογική ταυτότητα, η οποία λέγεται Ελληνισμός. 

Ξέρετε οι πολιτικοί άντρες στην Ελλάδα από την εποχή του Καποδίστρια και εντεύθεν, δεν είχαν ποτέ ιδεολογική ταυτότητα. Πάντα έπρεπε να είναι προσκολλημένοι σε κάποια ξένη δύναμη.
Είχαμε το κ
όμμα των αγγλόφιλων, το κόμμα των ρωσόφιλων, το κόμμα των γαλλόφιλων και τελευταία το κόμμα των αμερικανόφιλων. 

Δεν άκουσα ποτέ κάποιο να πει ότι είναι κόμμα του ελληνισμού και ξέρετε και τον λόγο; Γιατί ο Ελληνισμός δεν έχει κόμματα! Μόνον οι ξενόφερτες ιδέες είναι κομματιασμένες και είναι κόμματα και κομμάτια, διότι δεν έχουν οι ίδιες ιδεολογική ταυτότητα. Αυτό που βλέπετε και συμβαίνει στον πλανήτη δεν είναι τυχαίο.

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, καλό θα ήταν σήμερα να κάνουμε μία αναδρομή για να αντιληφθείτε και εσείς ποιά είναι τα αφεντικά τα οποία υπηρετούν οι κύριοι Βενιζέλος, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης και όλο το επιτελείο των προδοτών.
Κατ’ αρχήν το να προδίδεις κάτι σημαίνει ότι ξέρεις ποιό είναι το σωστό. Το ελαφρυντικό που έχουν οι άνθρωποι αυτοί είναι ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες.
Ότι δεν εδιδάχθηκαν ποτέ τον Ελληνισμό, ότι δεν ξέρουν τί θα πει Ελληνισμός. Η ιδεολογική τους ταυτότητα απόλυτα συμπλέει με το άλλο DNA, μπορώ να σας πω ότι στον πλανήτη αυτόν υπάρχουν ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ!
Δεν υπάρχει τρίτη δύναμις. Εάν εμείς δεν έχουμε αυτό που λέγεται ιδεολογική ταυτότητα, δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να τους νικήσουμε. Επομένως πρέπει να δουν τα μάτια όλων των Ελλήνων την ιδεολογική ταυτότητα του Ελληνισμού.
ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ
Πρακτικά αυτό που βλέπετε σήμερα είναι μια τεράστια διαμάχη κορυφής.
Υπάρχει μία θανάσιμη διαμάχη μεταξύ των Ροκφέλερς και των Ροθτσάιλντ. (ΤΡΑΜΠ –ΚΛΙΝΤΟΝ).

Ποιός θα το φανταζότανε αυτό; Η Οικογένεια Ροκφέλερ έχει χάσει πολλές “μάχες” τελευταία. Πρώτα το 2010 έχασε τη “μάχη” έναντι των Ροθτσάιλντ για το ποιός είναι το αφεντικό της Ευρώπης. Η ουσία είναι ότι Ευρωπαϊκή Ένωσης “σημαίνει” Ροθτσάιλντ.
Ούτε Μέρκελ υπάρχει, ούτε Σαρκοζί υπάρχει, η Μέρκελ είναι κατευθείαν φυσικός απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ, ο Σαρκοζί, ο Ολάντ, ο Σοιμπλε ο Μπλερ, όλοι αυτοί οι οποίοι διαφεντεύουν τα “συμφέροντα” της Ευ
ρώπης είναι όλοι από την ίδια κάστα, είναι όλοι σιωνιστές. ΕΣΚΕΝΑΖΙ ΧΑΖΑΡΟΙ .
Υπάρχει μία μεγάλη διαμάχη κορυφής σ αυτούς που τσακώνονται.. “Οι Εβραίοι είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσουν αυτήν την διαμάχη. Και ξέρεις γιατί; Διότι σε επίπεδο κορυφής ο καθένας κυνηγάει τα δικά του συμφέροντα. Διότι δεν τους συνδέει καμία ιδεολογική ταυτότητα. Και μ’ αυτόν τον τρόπο, γι’ αυτόν τον λόγο…. δεν είναι δύσκολο να κερδίσει τη μάχη η πλευρά η φωτεινή”. 

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ, ΜΟΝΑΚΟ 08/2011
Τον Αύγουστο του 2011, με την πρωτοβουλία της Ελβετικής Κυβερνήσεως έγινε μία σύσκεψη στο Μόντε Κάρλο στο Μονακό. Στη σύσκεψη αυτή είχαν προσκληθεί 57 Υπουργοί Οικονομικών. Από όλες τις χώρες του Πλανήτη. 

Το ότι αποφασίσθηκε εκεί και το οποίο άρχισε να εφαρμόζεται έκτοτε, είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε αυτήν την τεράστια διαμάχη στον πλανήτη. Η εφαρμογή των όσων συμφωνήθηκαν σε εκείνη τη συνεδρίαση.

Οι χώρες αρχικώς ήταν 57 και ο σκοπός της διασκέψεως ήταν η επαναφορά στο χρηματοοικονομικό σύστημα της ισοτιμίας χρυσού, αργύρου και των άλλων πολυτίμων μετάλλων.

Αποκλείστηκαν από αυτές τις διεργασίες οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν, οι χώρες που σας λέω έχουν μεγάλη σημασία για να καταλάβετε την σημερινή ισορροπία των καταστάσεων. 

Αυτή η συνεδρίασης ήταν μία καταλυτική θα έλεγα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας και την σημασία αυτής της συνδιάσκεψης θα την αξιολογήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.
Αρχικά, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 (θα σας πω ακριβώς τί έγινε σε κείνη τη συνεδρίαση) είχαν προσυπογράψει 117 χώρες.
Μέχρι τον Μάιο του 2012 είχαν παραλάβει ολόκληρη την Συμφωνία της συνδιασκέψεως 179 χώρες.
Εν τέλει υπέγραψαν 147 χώρες από όλον τον πλανήτη την αλλαγή του χρηματοοικονομικού συστήματος.
Το νέο σύστημα το οποίο αποφασίστηκε σε εκείνη τη συνδιάσκεψη σηματοδοτεί την επαναφορά του χρυσού για την δημιουργία χρήματος. Αυτό βέβαια είναι μία πολύ μεγάλη και μία πολύ δύσκολη θα έλεγα αποστολή γιατί φέρνει σε αντιπαράθεση τα 147 κράτη με τα υπόλοιπα που δεν τα προσυπέγραψαν.
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ;
ΠΡΟΚΑΛΩ και ΠΡΟΣΚΑΛΩ τους κυρίους Βενιζέλο, Σαμαρά, Παπανδρέου, Παπαδήμο, Στουρνάρα και Τσίπρα να μας πουν ακριβώς ποιά θέση έλαβε η Ελλάς έναντι αυτής της συνδιασκέψεως και … δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη προσπάθεια να καταλάβετε ποιά θέση έχει λάβει η Ελλάς.
Εκείνο το οποίο συνέβη είναι ότι …

Οι οικοδεσπότες ήταν οι Ελβετοί… Μεταξύ των Χωρών, οι οποίες είχαν προσκληθεί και οι οποίες αντιπροσωπεύτηκαν επίσημα σε κυβερνητικό επίπεδο ήσαν η Ολλανδία, η Τσεχοσλοβακία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κίνα, η Ρωσία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, η Παραγουάη, η Βενεζουέλα… Όλες σχεδόν (με εξαίρεση 4 Εμιράτων ) οι Χώρες του Κόλπου… κλπ.

Ο Καναδάς αντιπροσωπεύτηκε από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), οι οποίες αντιτίθενται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έλαβε επίσης μέρος η Οργάνωση που ονομάζεται “Λευκοί Δράκοι” από την Άπω Ανατολή. 

Επίσης, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι μίας Οργανώσεως που ονομάζεται “Τα Λευκά Πηλίκια”. 

“Τα Λευκά Πηλίκια” είναι 3.000 πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του Αμερικανικού Πενταγώνου, της CIA, του DIA και όλων των άλλων μεγάλων Μυστικών Υπηρεσιών του Πλανήτη, οι οποίοι είναι αντίθετοι με το πώς οι σιωνιστές έχουν επιβάλλει την κυριαρχία τους στην αμερικανική οικονομία και το αμερικανικό στράτευμα.
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ: ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ
Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στην συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε. 

Ο πρώτος ήταν ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ο Ναότο Καν, στον οποίον απαγορεύτηκε αυστηρώς να λάβει μέρος. Η δεύτερη ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποίαν απαγορεύτηκε να εμφανιστεί …

Όπως επίσης πολλά μέλη της σπείρας των ναζιστών, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ, Μπους και όλου αυτού που ονομάζουμε στρατιωτικοοικονομικού σύμπλεγματος της Αμερικής , οι οποίοι είχαν δημιουργήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων από το 1945 μέχρι το 1995, ζητούσαν να λάβουν μέρος στη συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε αυστηρώς.
Ένας ο οποίος ήταν “σκληρό καρύδι” υποτίθεται, ο Τζέι Ροκφέλερ, εμφανίστηκε στην πόρτα και του ζήτησαν αρχικά οι υπηρεσίες ασφαλείας να αποχωρήσει. Αυτός προσπάθησε να πει “ξέρετε ποιός είμαι” κ.τ.λ., βέβαια ο υπεύθυνος ασφαλείας στο Μονακό “ξέρουμε είσαι ο κ. Κανένας και δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να είσαι σε αυτή τη συνδιάσκεψη. Εσύ και αυτούς που αντιπροσωπεύεις είστε πλέον μία ομάδα γερόντων ”.
Παρά το γεγονός ότι άρχισε να φωνάζει και να “διαρρηγνύει τα ιμάτιά του”, τον πήρε η υπηρεσία ασφάλειας και τον πέταξε έξω από τη συνδιάσκεψη. Μετά από περίπου μία ώρα ήλθε με μία ομάδα αυτούς που ονομάζουμε Men in Black, δηλαδή με μία ομάδα που φοράνε όλοι μαύρα. Επειδή η συνδιάσκεψη γνώριζε ότι θα συμβούν τέτοια πράγματα τους συνέλαβαν όλους και τους έβγαλαν έξω από την συνδιάσκεψη, συμπεριλαμβανομένου και του Τζέι Ροκφέλερ. 

Για να μην δημιουργηθεί διπλωματικό θέμα, την επομένη το πρωί ενοικίασαν ένα κρουαζιερόπλοιο και βγήκαν στην ανοιχτή θάλασσα έξω από το Μονακό για να συνεχίσουν την διάσκεψη. Σύντομα, 2 μαύρα ελικόπτερα εμφανίστηκαν πάνω από το πλοίο με πολύ εξελιγμένα μηχανήματα ωτακουστικής και αντιγραφής όλων των τεκταινομένων, όπως επίσης και παρεμβολής παρασίτων – ηλεκτρομαγνητικών παρασίτων – για να μην επιτρέπουν σε αυτούς που ήταν στην διάσκεψη να συνεχίσουν τις εργασίες. 

Οι εκπρόσωποι του Πενταγώνου, δηλαδή της Οργάνωσης που λέγεται “Τα Λευκά Πηλίκια” – έτσι λέγεται “Τα Λευκά Πηλίκια” - έδωσαν την εντολή σε δύο πολεμικά αεροπλάνα, τα οποία σηκώθηκαν και κυνήγησαν τα μαύρα ελικόπτερα, τα οποία βέβαια εξαφανίστηκαν.
Υπάρχει λοιπόν η μία μερίδα, αυτοί που ονομάζονται The Military Industrial Complex, στα αμερικάνικα έτσι το λένε, δηλαδή το Στρατιωτικό Επιχειρηματικό Σύμπλεγμα, το οποίο κατευθύνεται από τους νεοταξίτες, την οικογένεια Μπους όπως και την οικογένεια Ροκφέλερ, την οικογένεια Ροθτσάιλντ και όλα αυτά τα καλά παιδιά, τα οποία έχουν επιβάλλει την κυριαρχία τους στον Πλανήτη.

Σημασία έχει ότι στην συνδιάσκεψη ήταν και μερικές πολύ σημαντικές χώρες της Νοτίου Αμερικής.
Ιδιαίτερα η Νότιος Αμερική έχει μεγάλη σημασία γιατί εκεί έχουμε ίσως από τις πιο σπάνιες και τα πιο πολύτιμα φυσικά αγαθά που υπάρχουν στον Πλανήτη.
ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ
Τον νόμο ΝΕΣΑΡΑ τον υπέγραψε ο Bill Clinton με την παρουσία πέντε Αμερικανών στρατηγών και μιας ομάδας επίλεκτων στρατιωτών.
Έχει επίσης μεγάλη σημασία ότι ο πρόεδρος Ομπάμα, απέλυσε 79 στρατηγούς σε διάστημα τριών ημερών διότι αρνήθηκαν να υπακούσουν τις εντολές της Νέας τάξης πραγμάτων και να αρχίσει ο παγκόσμιος πόλεμος. 

ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ …ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΤΡΑΜΠ.!!!!
Μεταξύ της διασκέψεως του Μονακό και των άλλων καταστάσεων που μόλις περιέγραψα, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μία μεγάλη πραγματικά μεγάλη διχοτόμηση στα ανώτατα κλιμάκια των ανώτατων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ—ΤΡΑΠΕΖΑ BRICS
Η παρουσία λοιπόν πολλών χωρών της Νοτίου Αμερικής είχε μεγάλη σημασία σε εκείνη την συνδιάσκεψη του Μονακό.

Οι λεπτομέρειες αυτής της συνεδριάσεως έγιναν ακόμα πιο σταθερές με μία δεύτερη συνεδρίαση η οποία συνέβη στην Μόσχα τρεις μήνες αργότερα με συμμετοχή 92 χωρών.

Και από τις δύο αυτές συνεδριάσεις αποφασίστηκε από 147 πλέον χώρες ότι προχωρούν και βάζουν σε εφαρμογή αυτό που έχουν συμφωνήσει, (Σημείωση: η Ελλάδα ήτανε μία από τις χώρες που παρέλαβε τα αποτελέσματα της συνδιασκέψεως του Σεπτέμβριου του 2011).

Οι χώρες οι οποίες δεν λαμβάνουν και σήμερα μέρος είναι αυτές οι αρχικές χώρες οι οποίες ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ καθώς επίσης και οι δορυφόροι τους και φαντάζομαι όλοι να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ …. ότι η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς τους δορυφόρους.

Εσείς να κάνετε τους συνειρμούς σας ποιοι ήταν τότε στην κυβέρνηση για να καταλάβετε ποια θέση έλαβε η Ελλάς. Δεν ήταν στο τελικό κατάλογο των 147 που προσυπέγραψαν την αλλαγή του χρηματοοικονομικού συστήματος και την απομάκρυνση από τα ανύπαρκτα χρήματα.

Η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη σήμερα από ένα ανύπαρκτο χρέος, από ένα χρέος το οποίο ισχυρίζονται οι δανειστές ότι βασίζεται σε χρήμα που έδωσαν στους Έλληνες το οποίο δεν είναι χρήμα διότι δεν βασίστηκε ποτέ σε κανένα ουσιαστικό περιουσιακό στοιχείο.

Τα χρήματα τα οποία υποτίθεται ότι μετεφέρθησαν στην Ελλάδα είχαν απλώς την αξία του χαρτιού στο οποίο ήταν τυπωμένα τίποτα παραπάνω. 

Αποφάσισαν λοιπόν αυτά τα 147 κράτη , από τα 192 που είναι στα Ηνωμένα Έθνη, να σταματήσει αυτή η μεγάλη κοροϊδία του ανθρώπινου γένους και να επανέλθει αυτό που ονομάζουμε ισοτιμία χρυσού και αργύρου.


Επίσης να κλείσουν και να απολύσουν αυτόματα αυτό που ονομάζεται Federal Reserve Poor.
ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE …. Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ .org …. ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ .gov


Σχόλια