Συγκλονίζει το μεγαλύτερο φονικό όλων των εποχών: Ο αστυνομικός ανήκε στην φρουρά του Κώστα Σημίτη




Εγκλημα-σοκ σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Η τρομακτική είδηση της τριπλής δολοφονίας του τρίχρονου παιδιού, της συζύγου και της πεθεράς από τον αστυνομικό ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε έχει προκαλέσει σοκ.

Αρχιφύλακας της Βουλής, αποσπασμένος στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του. Η σύζυγος του δράστη ήταν γιατρός σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Ο αστυνομικός ο ανήκε στην φρουρά του Κώστα Σημίτη, σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και την κόρη του, ηλικίας 4 ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Πρόκειται για μια ειδική υπηρεσία της Βουλής και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα το μεσημέρι.



Το σαββατοκύριακο ο δράστης έλειπε στα Γιάννενα όπου συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό. Επέστρεψε σπίτι του το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε εξεταστεί πριν από 9 μήνες από ψυχολόγο και είχε κριθεί ικανός να κρατάει όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα βρίσκονται οικονομικές και κληρονομικές διαφορές.

Ο 46χρονος, λένε οι συνάδελφοι του, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα που να δικαιολογεί αυτή την ακραία πράξη.

Τι ήταν αυτό που ώθησε τον 46χρονο να στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο για να σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και το μόλις τριών ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια να δώσει τέλος στη ζωή του;

Επί του παρόντος ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή πράξη του αρχιφύλακα να σκοτώσει το παιδί, τη σύζυγο και την πεθερά του.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας θεωρούνταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και υπηρεσιακά άψογος αστυνομικός που ποτέ δεν απασχόλησε, ούτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Μέχρι και την σημερινή πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία…

Δυστυχώς είναι ακόμη ένα δείγμα της άσχημης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα όπου όλοι (και όλοι μας) έχουν πιεστεί ψυχολογικά και έχουν αρχίσει να βγάζουν διαταραχές λόγω άγχους και παρατεταμένου στρες που οφείλεται στην εργασιακή πίεση και στην οικονομική κατάρρευση.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο πατρικό τής συζύγου του αστυνομικού, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου 25 και Αγίας Παρασκευής, στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί στη φρουρά πρώην πρωθυπουργού, φέρεται να πυροβόλησε τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος εργαζόταν κανονικά μέχρι και μερικές ώρες πριν το άγριο, πολλαπλό, φονικό.

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, ιατρός ρευματολόγος στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί στο Ιασώ General όπου εργαζόταν, σήμερα το πρωί.

Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει για την ώρα το ενδεχόμενο να έχει συμβεί το περιστατικό αρκετές ώρες νωρίτερα.

Επιτόπου έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού, που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη αυτή πράξη


pentapostagma.gr
Σχόλια