ΤΟ ΝΤΟΚΙΜAΝΤΕΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: «ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ» ΣΤΗ ΝΑΖΚΑ (UNEARTHING NAZCA).



Τον Ιούλιο του 2017, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με τίτλο «Οι μούμιες της Νάζκα» στη Λίμα του Περού, ο Χάιμε Μαουσάν (Jaime Maussan), διάσημος Μεξικανός ουφολόγος και δημοσιογράφος έκανε λόγο για ανακάλυψη πέντε λειψάνων μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, που έχουν χαρακτηριστικά τα οποία δεν παραπέμπουν σε ανθρώπους. Ο Μαουσάν είπε πως οι μούμιες είναι ηλικίας 1.700 ετών, συμπίπτοντας με το χρονικό πλαίσιο της δημιουργίας των Γραμμών της Νάζκα. Επίσης, παρουσίασε ακτινογραφίες για να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς αυτών που κάνουν λόγο για hoax, ενώ υποσχέθηκε παρουσίαση στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. «Κανένας δεν έχει αποδείξει ότι πρόκειται περί απάτης. Θα παρουσιάσουμε στα Μέσα Ενημέρωσης αποδεικτικά στοιχεία πως έχουμε να κάνουμε με αληθινά δείγματα και εάν ακόμη υπάρχουν αμφιβολίες, οι Αρχές του Περού οφείλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις μούμιες για να βρούμε την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός ειδικός.
Τα στοιχεία δόθηκαν στα ΜΜΕ, αλλά το θέμα παρουσιάστηκε σαν απάτη. Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και με ευφάνταστους τρόπους τα διεθνή ΜΜΕ κατηγορούσαν με κάθε ευκαιρία τις αναλύσεις αλλά και τους εμπλεκόμενους επιστήμονες, όπως και την Gaia.com για κερδοσκοπία την ώρα που αυτή διέθετε δωρεάν το ντοκιμαντέρ του θέματος στη δημοσιότητα. Μεγαλύτερο μυστήριο προκάλεσε και η αποχή όλων αυτών των ειδικών περί εξω-βιολογίας της NASA. Αλήθεια, οι άνθρωποι που ψάχνουν για ίχνη ζωής στο διάστημα δεν έχουν την περιέργεια να δουν με τα ίδια τους τα μάτια και να μάθουν αν εξωγήινοι πολιτισμοί είχαν εμπλοκή με την ανθρώπινη ιστορία;

Δείτε ΔΩΡΕΑΝ όλα τα updates του ντοκιμαντέρ UNERTHING NAZCA από την Gaia.com, και δείτε αν «βρέθηκαν εξωγήινοι» πατώντας τις παρακάτω φωτογραφίες (*στα βίντεο υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση υποτίτλων στα Ελληνικά) :
















ufotruth-gr
Σχόλια