ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.




Πρώτα από όλα: Η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται πλέον από την “εκλεγμένη” Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που αποδείχτηκε όχι απλά η χειρότερη όλων των εποχών, αλλά εντελώς άχρηστη, ανίκανη έως ένοχη εσχάτης προδοσίας.

Οι Έλληνες πολίτες μόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα πλέον, οι πατριωτικές Οργανώσεις και αυτές θα πρέπει να οργανωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ρίξουν τον τύραννο με οποιοδήποτε τρόπο κάνοντας χρήση του Άρθρου 120 του Συντάγματος. (Μη εξαιρουμένων και των όπλων).

1. Σκοπιανό: Όσοι χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια θα είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και θα κρεμαστούν στην Πλατεία Συντάγματος σε δημόσιο θέαμα.

2. Λαθρο – μεταναστευτικό: Αν κατασχεθεί ελληνικό σπίτι και δοθεί σε λαθροπρόσφυγες, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο και πέτρα πάνω στην πέτρα. Από τους “συμβολαιογράφους, τους λαθροπίθηκους μέχρι και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

3. Αιγαίο: Η καθοριστική μεταφορά της Αμερικάνικης Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ το Μάιο του 2018 θα σημάνει την γενίκευση των εχθροπραξιών για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ελλάδα θα πρέπει να διαφυλάξει πάσει θυσία τα σύνορά της. Αν ολιγωρήσει να αμυνθεί και να αξιώσει σεβασμό,όπως οπισθοχωρεί τώρα, οι εμπλεκόμενοι ανώτατοι Αξιωματικοί θα ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ όπως έγινε με την υπόθεση Πλαστήρα. Δεν ομιλούμε για τους πολιτικούς διότι εκείνοι θα κρεμαστούν πρώτοι.

Μπορεί λοιπόν να οδεύουμε σε μία γενίκευση μιας σύρραξης γύρω και μέσα στο Αιγαίο, με ένα τρελό Ερντογάν να δαγκώνει σαν το λυσσασμένο σκυλί, ότι κινείται αλλά όταν βλέπω ότι οι πολίτες είναι εντελώς ανημέρωτοι και απροετοίμαστοι με έλληνες (με μικρό το ε) να ασχολούνται με το “σαρβάιβορ” και άλλες ηλιθιότητες, να μην έχουν ιδέα για το τι έρχεται,προειδοποιώ, ότι αυτοί θα πρέπει να ξυπνήσουν, εν ανάγκη κάποιος να τους αρχίσει στις μπάτσες και στις κλωτσιές.

Ετοιμαστείτε διότι θα ζήσουμε τραγικά γεγονότα και ξυπνήστε όσους “κοιμούνται” φίλοι μου.

Η Ελλάδα θα μας χρειαστεί ΟΛΟΥΣ σύσσωμους και ενωμένους!

Οι ώρες είναι δύσκολες και κρίσιμες!

Δημήτριος Μαντές
23/02/2018

katohika
Σχόλια