Σκάνδαλο! Η Google αναγνωρίζει την ύπαρξη Σλαβομακεδονικής γλώσσας – Να παρέμβει άμεσα το ΥΠΕΞ




Η Ελληνική κυβέρνηση αν τελικά προχωρήσει στην εύρεση «λύσης» στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, θα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα της κυβέρνησης θα είναι η αντίδραση του λαού, ο οποίος όπως απέδειξε με τα συλλαλητήρια δεν δέχεται να ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία. Την ίδια ώρα, πολλές χώρες (133 στον αριθμό) έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν δεν δώσει το πράσινο φως η Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό σε όλους τώρα πια, οι διεθνιστές και οι εταιρίες τους δεν συμπαθούν την Ελληνική ιστορία και για την ακρίβεια την μισούν επειδή είναι εντελώς αντίθετη με την νοοτροπία της ψευδοελευθερίας που προωθούν. Για αυτό τον λόγο λοιπόν οι διεθνιστές μέσω της πιο γνωστής εταιρίας σε όλο τον πλανήτη την Google στέλνουν το δικό τους ανθελληνικό μήνυμα.

Ποιο είναι το μήνυμα

Όποιος χρησιμοποιήσει την μετάφραση της Google (Google Translate) , αν πατήσει το βελάκι που βρίσκεται δίπλα από το κουτάκι μετάφραση, θα δει μπροστά του πάρα πολλές γλώσσες. Μια από αυτές τις γλώσσες είναι η….Σλαβομακεδονική η οποία σύντομα θα γίνει σκέτο Μακεδονική (αν βρεθεί «λύση»).

Δείτε:






pentapostagma.gr
Σχόλια