Κριμαία: Άσκηση με αερομεταφερόμενες δυνάμεις εν όψει της επίσκεψης Πούτιν






«Αερομεταφερόμενα στρατεύματα με την υποστήριξη της αεροπορίας της νοτιοανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας διεξάγουν ασκήσεις στην Κριμαία»




Αερομεταφερόμενα στρατεύματα της Ρωσίας θα διεξάγουν ασκήσεις στην Κριμαία με την υποστήριξη της νότιας αερομεταφερόμενης στρατιωτικής περιφέρειας που θα καταλάβουν τις θέσεις ενός φανταστικού εχθρού, όπως ανέφερε το τμήμα πληροφόρησης και μαζικών επικοινωνιών του ρωσικού στρατού, σημειώνει το Ria Novosti.








Οι ασκήσεις θα λήξουν αύριο, 15 Μαρτίου, ενώ σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κριμαία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.




Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους θα επισκεφθεί τη γέφυρα της Κριμαίας, που βρίσκεται υπό κατασκευή, και θα επιθεωρήσει το νέο τερματικό συγκρότημα του διεθνούς αερολιμένα της Συμφερόπολης.




Η γέφυρα της Κριμαίας







Η γέφυρα της Κριμαίας μήκους 19 χιλιομέτρων θα είναι η μεγαλύτερη στη Ρωσία και στην Ευρώπη. Θα αντέχει σε σεισμικές δονήσεις έως 9 Ρίχτερ.





Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου, ολοκληρώθηκε η κατασκευή της κύριας οδοποιίας, η τοποθέτηση ασφαλτικού οδοστρώματος, η τοποθέτηση φράγματος και η στήριξη του φωτισμού.


Παράλληλα με τον αυτοκινητόδρομο κατασκευάζεται και σιδηρόδρομος.




Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η παράδοση του οδικού τμήματος της γέφυρας της Κριμαίας προγραμματίζεται τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ η σιδηροδρομική σύνδεση στα τέλη του 2019.


Στην κατασκευή της γέφυρας απασχολούνται περισσότεροι από 13 χιλιάδες άνθρωποι.




Η πρώτη βάση της γέφυρας βυθίστηκε τον Φεβρουάριο του 2016.


Οι εργασίες κατασκευής και εγκατάστασης άρχισαν τη δημιουργία της, τόσο στη θάλασσα, όσο και στα παράλια, μετά τη λήψη θετικού συμπεράσματος από την εταιρεία «Γκλαβγκοεχπερτίζα».


(Στοιχεία από ria.ru)
--
echedoros-a.gr
Σχόλια