ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.......


Ο Βοσκόπουλος επιθυμεί να γίνει ηγέτης μεγάλου Βαλκανικού ανθελληνικού μετώπου. Σε ανοιχτή πρόταση προς τους Τσάμηδες της Αλβανίας προχώρησε το «Ουράνιο Τόξο» του γνωστού Βοσκόπουλου, για προστασία, αλλά και για κοινή προώθηση των ανθελληνικών θέσεών τους! Η πρόταση έγινε σε lobby ξενοδοχείου στην Αλβανία και ουσιαστικά σηματοδοτεί μία νέα περίοδο επιθέσεων κατά της Ελλάδας, από τους γνωστότατους μισέλληνες που προσπαθούν να βρούνε συμμαχίες κατάλληλες για να «αναδείξουν το πρόβλημα» αλλά και την φασιστική νοοτροπία της Ελλάδας!
Διακρίνουμε έναν έντονο ανθελληνισμό, αλλά κυρίως μια τάση ανάδειξης του «Ουράνιου Τόξου» ως ισχυρής δύναμης που επιθυμεί να ηγηθεί μίας συντονισμένης πολύπλευρης προσπάθειας εναντίον της Ελλάδας.Η «διόγκωση» των θεμάτων, αλλά και η αύξησης της αριθμητικής δύναμης που επιθυμεί να αποκτήσει ο Βοσκόπουλος, προσθέτοντας στην ανθελληνική του ατζέντα και το θέμα της «Τσαμουριάς», είναι ένα στοιχείο στο οποίο αξίζει να σταθεί με σοβαρότητα το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση της χώρας. Η «αναβάθμιση» και ο κυρίαρχος ρόλος που επιδιώκεται, αποσκοπεί κυρίως στην δημιουργία ενός μεγαλύτερου μετώπου και η εμφάνιση στα διεθνή φόρα ως μίας ισχυρής απαίτησης μίας μεγάλης μερίδας ανθρώπων, των οποίων τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί ιστορικά από την Ελλάδα, η οποία τους υπέκλεψε και τις περιουσίες.«Διαθέτουμε μία καλή ομάδα δικηγόρων», είναι το επιχείρημα που στέλνει το μήνυμα στους Τσάμηδες πως δεν χρειάζεται να ξοδευτούν σε αυτή την κίνηση που σχεδιάστηκε και που ψάχνει πρόθυμους συμμάχους κατά του Ελληνισμού. Τα ανιστόρητα των «τσάμηδων» φυσικά τα έχει κρίνει ήδη η ιστορία, αλλά η φρικαλεότητα την οποία προσδοκούν να περάσουν προς τη διεθνή κοινότητα είναι ο κύριος εχθρός της Ελλάδας, η οποία θα πρέπει να αποδείξει τα αυταπόδεικτα (τομέας στον οποίο το Ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει και τις καλύτερες επιδόσεις) προκειμένου να καταρρίψει τα αίσχη με τα οποία κατηγορείται ως χώρα.
Το κέρδος του Βοσκόπουλου στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ένα ακόμη λιθαράκι στο βουνό των αθλιοτήτων που σκορπά, εις βάρος των Ελλήνων, όποτε του δοθεί ευκαιρία. Ο ρόλος του «νταβατζή» του ανθελληνισμού, που προσδοκά να παίξει μέσω της «αύξησης ισχύος» του, ο επίσημος εχθρός των Ελληνικών συμφερόντων, καταδεικνύει και την αποφασιστικότητά του να αναβιβασθεί σε προσωπικότητα και σε μορφή ηγέτη όλων εκείνων που εργάζονται συστηματικά και απεργάζονται σχέδια και πρακτικές κατά των συμφερόντων της Ελλάδας.Ο αφελής Βοσκόπουλος, ξαφνικά μεταλλάσσεται σε σοβαρό διεκδικητή συνεχών και αυξανόμενων ποσοτικά και ποιοτικά ενεργειών που αποσκοπούν στο να πληγεί το κύρος της Ελλάδας, μέσω της «ένωσης» με τους «τσάμηδες», ο ανθελληνικός ρόλος των οποίων είναι γνωστός και καταγεγραμμένος ιστορικά. Η δράση όμως αυτών, αλλά και όλων εκείνων που κινούνται συστηματικά κατά της Ελλάδας, ουσιαστικά στηρίζεται από την ανυπαρξία πολιτικής ικανής να διαγράψει όχι μόνο τις ενέργειες αλλά και τα σχέδιά τους.
greeknation.blogspot.com
Σχόλια