'Βρωμίσαμε' με Οικουμενιστικές κινήσεις και Μασονικές Τακτικές.


Προσκεκλημένος του Αρχιεπισκόπου της Νεαπολέως Καρδιναλίου Κρεσέντσιο Σέπε είναι από εχθές στις 12.00 το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιος
Εχθές τον υποδέχτηκε ο Καρδινάλιος σε κεντρική Πλατείας της πόλεως παρουσία των αρχών της Νάπολη του Έλληνα Προξένου, ορθοδόξων και καθολικών κληρικών της ελληνικής ομογένειας και πλήθος λαού.
Σήμερα, στις 10.30 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος ανακηρύχθηκε σε επίτιμο διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής της Αγίας Έδρας Νοτίου Ιταλίας, τμήμα Αγίου Θωμά Ακινάτη, στην οποία πρύτανης είναι ο Καρδινάλιος.
Tην προσωπικότητα και το έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Αναστασίου στην προσφώνηση του εξήρε ο πρόεδρος της σχολής Prof. CarloGreco S.I.Παρόντες ήταν ο κοσμήτορας της σχολής prof. Don Gaetano Castelo, καθηγητές της σχολής ο πρόξενος της Ελλάδος, εκπρόσωποι των ιταλικών αρχών, ο διοικητής της ΑΕΑ/CCMAR Αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Καββαδίας, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού
 Διοικητή της Ελληνικής αποστολής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ Σμήναρχος κ. Μητσόπουλος Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του COMAR AIR NAPLES Σημαιοφόρος κ. Μπουμπούλης Ιωάννης, έλληνες αξιωματικοί που υπηρετούν στη Νεάπολη, μέλη της Ελληνορθόδοξης Αδελφότητος Αγίων Πέτρου & Παύλου, ιερείς καθολικοί και ορθόδοξοι και φοιτητές.

Στη συνέχεια ο Αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Καββαδίας απένειμε στον Μακαριώτατο την πλακέτα του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ.
Τέλος, ο Μακαριώτατος συνομίλησε με τους φοιτητές και στη συνέχεια αναχώρησε για προκειμένου να επισκεφτεί τους ορθοδόξους ναούς της Νάπολης ο Μακαριώτατος αναχώρησε πριν λίγη ώρα για την Αλβανία.
www.express.gr/
Σχόλια