Τι ορθόδοξοι τι μουσουλμάνοι το ίδιο του κάνει…Σε πήρανε ‘χαμπάρι’ κακομοίρη

Κατά την διάρκεια της παρέμβασής του στην Βουλή για το μεταναστευτικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στον Γ. Καρατζαφέρη είπε: «Μουσουλμάνο πρόεδρο έχουν οι ΗΠΑ, ως προς τι αυτά που λέτε ότι δεν δίνουν βίζα».
Έπεσε πολύ γέλιο στην Βουλή και ο πρόεδρος της κ. Πετσάλνικος αναγκάστηκε να παρέμβει λέγοντας: «να είναι πιο προσεκτικές οι αναφορές μας για να μην κάνουμε λάθος σε σχέση με την πίστη και τα δόγματα στα οποία ανήκουν αρχηγοί άλλων χωρών. Ο Ομπάμα είχε ο ίδιος θυμίσει πιο δόγμα πρεσβεύει».
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι Προτεστάντης Χριστιανός στο θρήσκευμα, αλλά είναι τόση η… λατρεία του Χρυσοχοϊδη με το μουσουλμανικό στοιχείο που σε λίγο θα επικαλείται τον… Αλλάχ!
«Ξέφυγε» ο Αλέξης
Τον Χρυσοχοϊδη, πάντως, τον… συναγωνίστηκε ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας που είπε από το βήμα της βουλής ότι «κάθε ελληνική οικογένεια έχει και έναν λαθρομετανάστη…»!

Και πολύ σωστά σημειώνει ο καθηγητής κ. Πιπερόπουλος: Τα εκατομμύρια Ελλήνων που μετανάστευσαν σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού ακολούθησαν τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες ελέγχου διακρατικών επιτροπών για να εισέλθουν ως μετανάστες στις χώρες αυτές. Αναμφίβολα υπήρξαν και μερικοί συμπατριώτες μας οι οποίοι, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη ΝΟΜΙΜΗ είσοδό τους στις παραπάνω χώρες και εισήλθαν εκεί ως λαθρομετανάστες… Αυτοί ήταν «σταγόνα στον ωκεανό!».

Αγνοια ιστορίας και γεγονότων ή ψευδή υπερβολή μέσα στη αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, στον ιερό χώρο του Ναού της Ελληνικής Δημοκρατίας;
Σχόλια