Στόχος: εξαφάνιση Ελληνικού Έθνους. Εδώ η καλή Ιθαγένεια…

Το ίδιο λάθος έκαναν και οι Βυζαντινοί. Πρώτα ονόμασαν Βυζαντινούς τους Σελτζούκους Τούρκους…
Και μετά οι Τούρκοι κατέκλυσαν τη Μικρασία…….ο επισκέπτης σηκώθηκε να δαγκώσει αυτόν που τον φιλοξένησε…
Και κατόπιν το Βυζάντιο καταστράφηκε και μετατράπηκε σε Οθωμανία…
Σε λίγες ημέρες παίζεται το μέλλον του Ελληνικού Έθνους.Το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο που θα δίνει αφειδώς, εθνικώς επιπόλαια και ανερυθρίαστα την Ελληνική Ιθαγένεια (ούτε καν Υπηκοότητα, τέτοιο θράσος!) σε κάθε λαθρομετανάστη αιτούντα, πρόκειται να ψηφιστεί από μέρα σε μέρα.
Ο χρόνος που απομένει για να ανατραπεί αυτή η προδιαγεγραμμένη εγκληματική για την επιβίωση του Έθνους κατάσταση είναι ελάχιστος.
Εάν περιμένουμε πότε θα ισχυροποιηθούν και θα οργανωθούν οι Ελληνικές πατριωτικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, το παιγνίδι θα έχει χαθεί.

Τα ίδια έλεγαν πάντα οι «επιφυλακτικοί - λογικοί» του Ελληνικού Στρατοπέδου σε όλες τις μεγάλες ιστορικές μάχες του Ελληνισμού.

Και πάντα, κάποιοι τολμηροί έκαναν την «διαφορά».

Για την ακρίβεια, εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι «λίγοι θρασείς Έλληνες μαχητές» να προτάξουν πεισματικά και αποφασισμένα τις ασπίδες και τις λόγχες τους στον πάντα πολυπληθέστερο και πιο οργανωμένο εχθρό, τώρα θα ήμασταν ακόμα υπόδουλοι των Περσών ή του Ισλάμ.

Η ιαχή που κατακλύζει αυτό τον ιερό τόπο χιλιάδες χρόνια τώρα είναι το :

«Άνδρες Αθηναίοι και Ελεύθεροι Έλληνες θυμηθείτε το Μαραθώνα, τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα, τις Πλαταιές».

Θυμηθείτε επίσης πως πάντα – εκτός από την «Θυελλώδη Ελληνική πολεμική μάνητα» - με κάποιο «Στρατήγημα» κατόρθωναν να εξοντώσουν τους εισβολείς αυτοί οι «ολίγοι γενναίοι».

Θυμηθείτε τη Σαλαμίνα
Ο Ελληνικός Στόλος – πλην του Αθηναϊκού - βλέποντας την υπεροχή του Περσικού Στόλου ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη Σαλαμίνα και να υποχωρήσει στον Ισθμό.

Ο Θεμιστοκλής όμως επέμενε ότι εάν παρέσυραν τους Πέρσες μέσα στα Στενά της Σαλαμίνας, τότε και μόνον τότε θα είχαν την δυνατότητα να υπερισχύσουν οι Έλληνες.
Τα λογικά επιχειρήματα του Αθηναίου Αρχιστράτηγου όμως δεν ήταν ικανά να πείσουν τους υπόλοιπους διοικητές του Ελληνικού Στόλου.

Επέλεξε έτσι την «αδίστακτη αντιστροφή των όρων».

Να τους φέρει προ τετελεσμένου.

Έκανε «έντεχνα» (με παραπλανητική πονηριά) τους Πέρσες να επιτεθούν κατά των Ελλήνων προτού αυτοί εγκαταλείψουν το συγκεκριμένο πεδίο ναυμαχίας.

Και όντως, όταν οι Έλληνες βρέθηκαν εκ των πραγμάτων σε άμυνα, αναγκάστηκαν να ομονοήσουν, να συνταχθούν και να πολεμήσουν μανιασμένα.

Και φυσικά, νίκησαν.
Έτσι και τώρα, χρειάζεται ένα ανάλογο «Στρατήγημα» ο Ελληνισμός για να νικήσει και να μην «σβήσει» κάτω από τα ύπουλα νεοταξίτικα χτυπήματα του εν σύμπνοια κοινού Μετώπου Ελληνικής Κεντροαριστεράς και Κεντροδεξιάς.

Yπάρχει κάποιος «Εισβολέας» που επιβουλεύεται το Ελληνικό Έθνος αλλά επιλέγει να παραμένει «αόρατος».

Το «Αόρατο» πρόσωπο αυτού του Εισβολέα πρέπει να γίνει «ορατό». Να πάρει «Σάρκα και Οστά».

Ώστε να μπορεί να το διακρίνει στο σύνολό της η Ελληνική Κοινή Γνώμη, να συνειδητοποιήσει ότι δέχεται επίθεση και να αποφασίσει επιτέλους να «αντιδράσει ανάλογα».

Αυτός πρέπει να είναι ο «Άμεσος Στόχος» μας. Να κάνουμε τον «Εισβολέα» να δείξει το «απεχθές κι επικίνδυνο πρόσωπό του».

Οι Λαθρομετανάστες σαφώς και είναι πολλών «ειδών» και «εθνών».

Δεν είναι «στρατηγικά σκόπιμο και ωφέλιμο» όμως να «εστιαστούν» οι (ούτως ή άλλως ) «σκόρπιες» Πατριωτικές δυνάμεις σε «πολλούς στόχους».

Ο κυρίως αντίπαλος – που εάν πληγεί καίρια θα καταρρεύσει στο σύνολό του το «τσουνάμι Λαθρομετανάστευσης» - είναι ένας :

Το «Ισλάμ»
Επίσημα οι Ισλαμιστές της Αττικής είναι 700.000. Ανεπίσημα, ξεπερνούν το εκατομμύριο.

Για την ώρα, «κάθονται ήσυχα» περιμένοντας την απόκτηση της Ιθαγένειας. Κατόπιν, θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Το «αδίστακτο, επεκτατικό Ισλάμ»

Ένα απεχθές πρόσωπο που φρόντισαν να δείξουν ξεκάθαρα, απερίφραστα και απροσχημάτιστα προ λίγων μηνών όταν κάμποσες χιλιάδες απ’ αυτούς σχημάτισαν μια μαζική, θανάσιμη, αδίστακτη, δύναμη και έκαναν ωρυόμενοι και μαινόμενοι πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή το «δήθεν» σκίσιμο ενός «δήθεν» Κορανίου από έναν αστυνομικό.

Για να καταλάβει ο Ελληνικός πληθυσμός το τι σημαίνει Ισλάμ και το τι τον περιμένει μετά την Ελληνοποίηση των Μουσουλμάνων θα πρέπει να νοιώσει στο πετσί του τις «φρικτές συνέπειες».

Ότι θα τις νοιώσει, θα τις νοιώσει. Το θέμα όμως είναι να τις νοιώσει ΠΡΙΝ την ψήφιση του επαίσχυντου αυτού εθνοκτόνου νομοσχεδίου.

Συνεπώς, οι εν Ελλάδι Ισλαμιστές θα ήταν «ευχής έργον» να δείξουν το «πραγματικό τους πρόσωπο» πριν την ψήφιση του εγκληματικού αυτού νόμου που θα τους δίνει την ιθαγένεια.

Θα ήταν ανέλπιστα «μεγάλη Εθνική τύχη», αυτοί οι «εσκεμμένα ήσυχοι» (για την ώρα) Ισλαμιστές να ξαναμετατραπούν σ’ εκείνο το μαζικό οργισμένο κίνημα που είδαμε προ λίγων μηνών.

Αλλά πολύ μεγαλύτερο και ογκωδέστερο.

Όταν ενωθούν όλοι μαζί οργισμένοι σε μια εκρηκτική φανατισμένη μάζα (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες) η ορμή τους – αναπόφευκτα - θα έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά (ένεκα της «αλαζονείας του ατιμώρητου» που παίρνει με θράσος πάντα ότι γουστάρει από την φιλοξενούσα Πολιτεία). Τότε θα δείξουν στην Ελληνική κοινή γνώμη το ποιοι πραγματικά είναι.

Θα επιτεθούν με όλη τους τη μανία στην (Ελληνική) κοινωνία που τους φιλοξενεί, τους ταϊζει και τους περιθάλπτει στις δύσκολες στιγμές τους.

Και τότε μόνον θα καταλάβει η Ελληνική κοινωνία τι την περιμένει εάν περάσει αυτός ο νόμος.

Μέσα σ’ όλο αυτό το Ελληνικό Θέατρο του Παραλόγου αξίζει ν’ αναρωτηθεί κανείς για διάφορους γειτονικούς γεωπολιτικούς παίκτες που «αγγίζονται άμεσα» (και άκρως αρνητικά) από αυτή την εξέλιξη και για την «μη – αντίδρασή» τους.

Δεν νομίζω πως οι γύρω Ορθόδοξες δυνάμεις (κυρίως η Ρωσία – αλλά όχι μόνον) έχουν κανένα συμφέρον από το να μετατραπεί η Ελλάδα σε Ισλαμικό προτεκτοράτο.

Το αντίθετο θα έλεγα. Θα σήμαινε «θανάσιμο κίνδυνο» για την Εθνική τους Ασφάλεια.

Το ίδιο και το Ισραήλ. Εάν στα νώτα του, αντί μιας «οιονεί συμμαχικής» Χριστιανικής Νατοϊκής Ευρωπαϊκής Ελλάδας βρεθεί ένα εχθρικό Ισλαμικό Νεοωθωμανικό προτεκτοράτο, δε νομίζω να μην αντιλαμβάνονται οι ηγέτες του το τι «δεινά» θα σημαίνει αυτό για την ασφάλειά του.

Παρ’ όλα αυτά, ουδείς εκ των παραπάνω δεν έχει κάνει τίποτα για να «αποσοβηθεί» αυτό το ενδεχόμενο «Ισλαμοποίησης της Ελλάδας».
Και μην μου πει κανείς, ότι αυτό θα σήμαινε «παρέμβαση στα εσωτερικά τρίτης χώρας».
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ”Στόχος” στις 28/1/2010


 
Σχόλια