Στο κόλπο με τους αναρχικούς το υπουργείο παιδείας και οι πρυτάνεις. Το πρυτανείο έγινε το άνδρο της εγκληματικότητας και το γκέτο των ναρκωτικών ουσιών. Η ανακοίνωση της "Ανοιχτής Συνέλευσης Πρυτανείας":

Καμία διαμαρτυρία από την πολιτική ηγεσία από την πράξη βιός καταλήψεις του πρυτανικού συγκροτήματος. Τις ‘πλάτες’ στους αναρχικούς και το παγώνι έκανε το υπουργείο δημοσίας τάξεως και το υπουργείο παιδείας. Το πρυτανείο έγινε το άνδρο της εγκληματικότητας και το γκέτο των ναρκωτικών ουσιών.
ανακοίνωση.
Σήμερα 5 Φλεβάρη αναρχικοί/ές, αντιεξουσιαστές/στριες, αντιφασίστες/στριες επιλέγουμε να κρατήσουμε ανοιχτό ως χώρο συνδιαμόρφωσης και αγώνα το κτίριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια. Σκοπός μας είναι η ζύμωση και η αντιπληροφόρηση εν όψει της αυριανής αντιφασιστικής συγκέντρωσης, που έχει καλεστεί για τις 11:00 στα Προπύλαια.
Μιας συγκέντρωσης που στέκεται απέναντι στο εθνικιστικό και ρατσιστικό συρφετό των φασιστικών ομάδων, που καλούν αύριο στις 15:00 στα Προπύλαια. Μιας συγκέντρωσης που αντιπαραθέτει την αλληλεγγύη των καταπιεσμένων στα κρατικά και παρακρατικά πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες. Στεκόμαστε εχθρικά τόσο απέναντι στο θεσμικό ρατσισμό, έτσι όπως εκφράζεται και μέσα από το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, όσο και απέναντι σε όσους με τα μισάνθρωπα καλέσματά τους επιδιώκουν τη φυσική εξόντωση των μεταναστών.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας