Προσοχή κίνδυνος! Μας κυβερνούν ΑμερικανοΕβραίοι.

Από τις 13 Δεκεμβρίου, μιλούσαμε για τα κατορθώματα της Goldman Sachs
Στις 13 Δεκεμβρίου 2009, η εφημερίδας σας, ο «ΕΚ», κυκλοφόρησε με τίτλο «Μας πουλάει στους αμερικανοεβραίους», σε ένα πρωτοσέλιδο, όπου κυρίαρχη ήταν η μορφή του Γιώργου Παπανδρέου, με φόντο την ισραηλινή αλλά και την αμερικανική σημαία. Στη σελίδα 3, όπου φιλοξενούνταν το σχετικό ρεπορτάζ, τονίζαμε στους τίτλους ότι «Το ΠΑΣΟΚ υποθηκεύει τη χώρα στους αμερικανοσιωνιστές-Μειοδοσία και ξεπούλημα στη Goldman Sachs». Δεν θέλουμε να επαινούμε τους εαυτούς μας, αλλά πολλές φορές, λόγω της σκληρής δουλειάς μας, κάποια φύλλα της εφημερίδας είναι όντως συλλεκτικά.
Υποθηκευόμαστε, φωνάζαμε 
Τι είχαμε γράψει τότε, μεταξύ άλλων; Διαβάστε, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το σημερινό ρεπορτάζ:
«Ξεπουληθήκαμε! Αυτό ήταν! Η Ελλάδα δείχνει να υποθηκεύεται, έστω και προσωρινά, σε ένα διεθνή χρηματοοικονομικό οίκο, έναν κερδοσκοπικό κολοσσό, τον πυλώνα του εν ΗΠΑ εβραϊκού λόμπι, την επενδυτική εταιρεία Goldman Sachs... Έργο ΠΑΣΟΚ το deal!!! Και τι συμφωνία: ωραία οικία, παραθαλάσσια, με απίθανη θέα στην ΝΑ Μεσόγειο, καταπληκτικό κλίμα, φοβερή χλωρίδα και πανίδα. Αυτό θα μπορούσε να γράφει η αγγελία... Κι όλα αυτά την ώρα που η προαναφερόμενη επενδυτική εταιρεία, δέχεται επιθέσεις κατά κύματα από τον αμερικανικό Τύπο με τίτλους όπως "Americans Getting Raped by Goldman Sachs Mafia" (οι Αμερικανοί βιάζονται από τη μαφία της Goldman Sachs), ενώ κορυφαία της στελέχη, όπως ο CEO (δηλαδή ο διοικών) Lloyd Blankfein, απολογούνται δημόσια για τις συμπεριφορές τους και για σοβαρά "λάθη"».

Είχαμε μιλήσει και για τα ραντεβού...
Δεν είχαμε μάλιστα διστάσει, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, συσχετίζοντας μεταξύ τους αυτά που έπρεπε:
«Πολλά ομολογουμένως τα σούρτα-φέρτα των ανθρώπων της Goldman Sachs στην Αθήνα, εκ των υπευθύνων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Μυρίστηκαν ψαχνό και τους τρέχουν τα σάλια... Τι γυρεύει λοιπόν η αλεπού στο παζάρι; Σημειωτέον ότι εδώ καταλάβαμε για πρώτη φορά γιατί η Ελλάδα τήρησε την κατάπτυστη και ανήθικη στάση που τήρησε, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την έκθεση του Νοτιοαφρικανού δικαστή Γκόλντουιν, για τα εγκλήματα στη Γάζα». Επίσης, σας είχαμε ενημερώσει για τα επίμαχα ραντεβού των ανθρώπων του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, με τον κ. Παπανδρέου: «πάντα, αποδέκτης των "περίεργων" επισκέψεων, ο Γιώργος Παπανδρέου (ή GAP). Από τον Μάρτιο του 2009, όταν και συναντήθηκε για πρώτη φορά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με στελέχη της Goldman Sachs, μέχρι το πρόσφατο δείπνο στο Πεντελικό, παρουσία των υπουργών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Λούκα Κατσέλη και Δημήτρη Δρούτσα (εκ των συντακτών του Σχεδίου Ανάν, για να μην ξεχνιόμαστε...) και τους Cohn, πρόεδρο και επιχειρησιακό διευθυντή της εταιρείας, Jim O' Neill και τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Αθήνα κ. Ηλιάδη. Εκλεκτή η ομήγυρη και αρκούντως κοσμοπολίτικη".

Αφού φαινόταν
Συνεχίζαμε μάλιστα στο σχετικό κείμενο, βλέποντας το κερδοσκοπικό παιχνίδι στον ορίζοντα:
«Υπήρχε, λοιπόν, σχέδιο εξαρχής. "Λεφτά υπάρχουν", έλεγε με σιγουριά ο GAP από τα μπαλκόνια και τις προεκλογικές εξέδρες. Κάποιοι τα συζητούσαν αυτά από τότε... "Έχουμε σχέδιο", έλεγαν. Όντως είχαν! Και είχαν δώσει τα χέρια, είχαν δεσμευτεί! Σχέδιο εκποίησης της χώρας και συνολική ιδιωτικοποίησή της!»

Απλά λόγια: η διαχείριση της οικονομίας μας, όπως όλα δείχνουν θα περάσει, προσωρινά έστω, στα χέρια του αμερικανοεβραϊκού κεφαλαίου, ελέω ΠΑΣΟΚ... Η Goldman Sachs πάει για μεγάλη μπάζα, κοινώς προμήθεια, εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων!» Και αυτά, στις 13 Δεκεμβρίου 2009!

Συνολική αποσταθεροποίηση
Είχαμε κλείσει το ρεπορτάζ μας, μιλώντας για «διεθνιστική κεφαλαιοκρατική διαχείριση, συνολική οικονομική και πολιτική αποσταθεροποίηση όμως της χώρας μας... Και φανταστείτε ότι είμαστε χώρα της ΕΕ και μέσα στη ζώνη του ευρώ! Ποιες όμως θα είναι οι επιπτώσεις; Μα φυσικά, μεγάλες "εκπτώσεις" στα εθνικά μας θέματα. "Με τόσα προβλήματα, αφήστε κατά μέρος τους τσαμπουκάδες και βρείτε τα με τους γείτονές σας", είναι το μήνυμα της Νέας Τάξης...» Το σχόλιό μας τότε, το κρατάμε!


Σχόλια