80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να στηθεί ένα κτίριο-κέντρο της Μουσουλμανικής προπαγάνδας στην Αθήνα! ΑΙΣΧΟΣ!

Αυτό είναι το τάμα του έθνους; Το τέμενος;
Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, λέγουν πως η Κυβέρνησις τώρα στο καιρό αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσεως απεφάσισε να ανεγείρει, και μάλιστα με δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου Μουσουλμανικό Τέμενος καί προς το σκοπό αυτό ἔχει ψηφίσει δαπάνη ύψους 80 εκατομμυρίων €.
Με αφετηρία την είδηση αυτή μεταφέρουμε εδώ ένα πολύ δυνατό δημοσίευμα από τό περιοδικό "Η Δράσις μας", το οποίο και προσυπογράφουμε εκθύμως. Να σημειωθή, ότι για τό ζήτημα αυτό χρόνια τώρα παλεύει μόνος, μονώτατος, ο εξαίρετος Έλλην και πιστός χριστιανός κ. Ίωάννης Αναγνωστόπουλος, κτίτωρ του περικαλλούς ιερού Ναού τού Αγ. Νεομάρτυρος Παύλου, πολιούχου Τριπόλεως, στην Αροανία των Καλαβρύτων.
΄Οταν ο κ. Προβόπουλος προτείνει να κλείσουν τά ΚΑΠΗ για να σωθή η οικονομία, είναι τραγικό η Κυβέρνησις να διαθέτει 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να στηθή ένα κτίριο-κέντρο της Μουσουλμανικής προοαγάνδας στην Αθηνα! ΑΙΣΧΟΣ!

Όταν η Υπουργός Παιδείας κα Διαμαντοπούλου επιχειρεί να καταργήσει τό μάθημα των Θρησκευτικών από τά Δημόσια Σχολεἰα, η δε Κυβέρνησις διαθέτει ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να στήσει ένα Κέντρο Μουσουλμανικής Προπαγάνδας στην Αθήνα! Μήπως έχουμε Κυβέρνησιν - Παράρτημα της Τουρκικής στη Χώρα μας; ΑΙΣΧΟΣ!
Κάθε γνήσιος Έλλην πρέπει να αντισταθή με κάθε νόμιμο τρόπο! Εάν προηγουμένως δεν αναγερθή το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, δεν μπορούμε να συζητάμε για ανέγερση Τεμένους στην Αθήνα!

ΠΗΓΗ
Σχόλια