Τι κάνατε αδέρφια μου Θεσσαλονικείς;

Απο χθες η τιμημένη πόλη του Αγίου Δημητρίου μπαίνει σε μια τετραετία αίσχους και ντροπής. Η τεράστια αποχή και τα πάμπολλα λευκά και άκυρα έφεραν έναν πρώην αλκοολικό με 7 τατουάζ και σκουλαρίκι!!!! ο οποίος διακηρρύσει ότι θα φέρει 300.000 Τούρκους να προσκυνάνε στο (ψευτικο) σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ κι ότι θα μετονομάσει την οδό Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ του σφαγέα του Ελληνισμού.... αδιαφορώντας για την προσφυγική καταγωγή του μεγαλυτέρου μέρους των Ελλήνων κατοίκων της προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης.

Ενας άνθρωπος που κατηγόρησε τον Μητροπολίτη Ανθιμό ότι το να αποκαλεί "την Μακεδονία Ελληνική" είναι λόγια μίσους!!!!!!

Ενας άνθρωπος που ανάμεσα στις προεκλογικές του θέσεις υποστήριξε ότι τα τοπικά θεσσαλονικιώτικα κανάλια θα πρέπει να βάζουν μεταμεσονύκτιες πορνοταινίες!!!!!

Ενας άνθρωπος που επέλεξε να εμφανιστεί έχοντας στο πλάι του τον μισέλληνα και φιλοσκοπιανό προδότη Τρεμόπουλο!!!!

Τι κάνατε αδέρφια μου Θεσσαλονικείς;

Εγώ δεν έχω να κάνω συγκρίσεις μεταξύ των υποψηφίων κι ούτε είμαι διατεθειμένος να αξιολογήσω ποιός από τους υποψηφίους ήταν αξιοπρεπής και ποιος σιχαμερός. Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά. Κι ούτε επιθυμώ να σας υποδείξω ποιόν έπρεπε να ψηφίσετε. Το μόνο που θέλω να πώ είναι ότι αυτός που με την αδιαφορία σας, αφήσατε να βγεί δήμαρχός σας για τα επόμενα 4 χρόνια θα σας κάνει πολλές φορές να ντραπείτε.....

Καλό κουράγιο.......


http://koukfamily.blogspot.com
Σχόλια