Εάν δεν λάβετε άμεσα μέτρα ενάντια στην κάρτα του πολίτη αρχιεπίσκοπε θα έχετε να ταΐσετε εκατομμύρια Έλληνες!!!

 Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφτηκε το Πεντάγωνο και τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη. Στόχος και αυτής της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση της φτώχειας που χτυπά όλο και περισσότερους πολίτες. Μέσα σ΄ ένα χρόνο οι άποροι που έχουν ανάγκη το καθημερινό συσσίτιο της Εκκλησίας διπλασιάστηκαν και από 5000 έφθασαν τις 10.000.
 Στη προηγούμενη συνάντησή τους ο Αρχιεπίσκοπος είχε ζητήσει την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για να μπορέσει η Εκκλησία να συνεχίσει να βοηθά όσο περισσότερους άπορους μπορεί. Ο Αρχιεπίσκοπος είχε ζητήσει τη παραχώρηση στρατοπέδου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος τροφίμων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης δεσμεύτηκε ότι θα βρει αυτό το χώρο και στη δεύτερη συνάντησή τους του ανακοίνωσε ότι οι ΕΔ ,θέτουν στη διάθεση της Εκκλησίας, το στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι.
 Επιπλέον ο κ.Μπεγλίτης έχει ζητήσει απο τις υπηρεσίες του στρατού να διερευνήσουν τις δυνατότητες παραχώρησης τροφίμων στην Εκκλησία και στη ΜΚΟ της Αλληλεγγύη,ώστε να βοηθήσει στο διογκούμενο κύμα απόρων.
Ο Αρχιεπίσκοπος και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ανανέωσαν το ραντεβού τους ,αφού υπάρχουν σκέψεις και για άλλες συνεργασίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων,αλλά και των λαθρομεταναστών.

ΠΗΓΗ
Σχόλια