Πάγκαλος και τρομοκρατία


 
"Για τρομοκρατία τόλμησε και μίλησε ο Πάγκαλος και έριξε ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ.
Καλό είναι να γνωρίζει ότι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ είναι ο ίδιος μόνο και μόνο από την εμφάνιση του.
Σίγουρα όλα τα παιδάκια στους εφιάλτες που βλέπουν στον ύπνο τους κάτι ανάλογο θα βλέπουν να τους κλέβει το γλυκό τους.
Τα λεγόμενα του για όλα τα σχετικά, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ (ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ) σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις.
Και λίγα που άκουσε ο Πάγκαλος εκεί στο Παρίσι, καταρχήν πήγε με δικά του έξοδα; Κανένας Έλληνας φαντάζομαι με τις παρούσες οικονομικές καταστάσεις δεν ενδιαφέρεται για τον Γαβρά και αν θα βραβευτεί, 
ας πήγαινε λοιπόν ο Πάγκαλος με δικά του έξοδα.
Δεν ανήκω σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ, και σε κανένα κόμμα και αν παρευρισκόμουν και εγώ εκεί σίγουρα θα έλεγα πολλά περισσότερα ή δεν αποκλείεται να προέβαινα και σε πράξεις με την αγανάκτηση που έχω σαν απλός πολίτης όπως αγανακτισμένοι είναι το 90% αυτής της χώρας.
Μην προσπαθείς λοιπόν την επίθεση που δέχτηκες να την χρεώσεις σε κάποιες ομάδες.
Άν έχεις τα @@@@@@@@ κότσια που λέει ο λόγος πήγαινε σε καμιά γειτονιά, περπάτησε στούς δρόμους ασκεπής και θα δείς πως θα φύγεις απο εκεί, όχι μόνο εσύ αλλά και όλο το συνάφι το κυβερνητικό, ειδικά εσύ όμως ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ όπως προκαλείς και 3 νεκρούς απο τα ΙΜΙΑ.
Καλό θα ήταν να μας απαλλάξεις απο την παρουσία σου ΑΝτιπρόεδρε της Κυβέρνησης, των τεμπέληδων, των κοπριτών, των λαμογιών και των δυναστών.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ. "

Απο αναγνώστη στο : tro-ma-ktiko.blogspot.com
Σχόλια