Ακολουθήστε μας στο Google News
Διαφήμισε την επιχείρηση σου δωρεάν

Η ντροπή με το κλείσιμο των στρατοπέδων! 850 σ΄όλη τη χώρα!

Μεγάλες διαστάσεις αρχιζει να παίρνει η υπόθεση του στρατοπέδου στο Άργος Ορεστικό, το οποίο αν και είχε προγραμματιστεί να κλείσει στο πλαίσιο του "χακί Καλλικράτη" παραμένει ανοιχτό επειδή -όπως λένε οι πληροφορίες- το ζήτησε ο Πρόεδρος της Βουλής.
Το βασικό πρόβλημα δεν είναι το συγκεκριμένο στρατόπεδο αλλά η νοοτροπία και η πρακτική του ΥΕΘΑ σ΄ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Ο "χακί Καλλικράτης" με το συμμάζεμα των μονάδων και το κλείσιμο εκατοντάδων στρατοπέδων θα απελευθερώσει σημαντικά ποσά που χρόνια τώρα αλλά και σήμερα δαπανώνται για την συντήρηση "στρατοπέδων-φαντασμάτων".
Τα οποία υποτίθεται ότι συντηρούν οικονομικά τοπικές κοινωνίες,αλλά ούτε αυτό τελικά το κάνουν! Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση με περισσή ευκολία -και ελαφρότητα- κλείνει σχολεία σ΄ όλη τη χώρα,αδιαφορώντας για τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών,στο θέμα του κλεισίματος των στρατοπέδων δείχνει μια εξαιρετικά ανεξήγητη ραθυμία! Μετά από 18 μήνες συζητήσεων το ΥΕΘΑ κατόρθωσε να παρουσιάσει μία λίστα επτά Κέντρων Νεοσυλλέκτων τα οποία πάνε για κλείσιμο! Αμέσως πήρε πίσω το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό,κατόπιν αιτήματος του κ.Πετσάλνικου,όπως διέρρευσε και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί.
Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ
Το Onalert έχει στη διάθεσή του όλη τη λίστα των στρατοπέδων της χώρας. Δεν την δημοσιεύει αυτούσια,καθώς πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι οι τοποθεσίες στρατιωτικών μονάδων δεν είναι σωστό να δημοσιοποιούνται. Στην απίθανη περίπτωση που η ηγεσία του ΥΕΘΑ δεν την έχει ,πολύ ευχαρίστως να την προωθήσουμε αρμοδίως!

 

 

Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη