Ακολουθήστε μας στο Google News
Διαφήμισε την επιχείρηση σου δωρεάν

Παράνομες με υπογραφή Παπουτσή οι συγκεντρώσεις μουσουλμάνων στις πλατείες της Αθήνας - Ποιοι διώκονται για παράβαση καθήκοντος

Μετά τα όσα συνέβησαν προ μηνός περίπου, όταν 3.000 μουσουλμάνοι κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά και το Σύνταγμα προκειμένου να εορτάσουν την γέννηση του Μωάμεθ, απαγορεύοντας προκλητικά σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες να πλησιάσουν αλλά ούτε και να περάσουν την περιοχή, το θέμα έφτασε στη Βουλή.
Στις 20 Φεβρουαρίου οι 3.000 περίπου οργισμένοι μουσουλμάνοι κυματίζοντας πράσινες σημαίες του Ισλάμ, αφού κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν, ξεκίνησαν πορεία μέσω της Σταδίου προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.
 Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Συντάγματος και στην διαδρομή αυτή φώναζαν διάφορα συνθήματα. Όταν έφθασαν στο Σύνταγμα διαλύθηκαν δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους.
Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν προσφέρει στους μουσουλμάνους ειδικό χώρο για την πραγματοποίηση της εορτής τους αλλά αυτοί προτίμησαν να... παρέλασουν στους δρόμους της Αθήνας.
Όμως, οι θρησκευτικές συγκεντρώσεις αυτές και οι κάθε είδους μουσουλμανικές απαγορεύσεις προς τους Έλληνες πολίτες να κινούνται ελεύθερα και απρόσκοπτα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα είναι... παράνομες. Ήταν που ήταν δηλαδή σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά τώρα το πιστοποιεί και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη