Για… “ανεξάρτητη Θράκη” μίλησε ο εκλεκτός του Σαμαρά!

Το ότι η Θράκη έχει γίνει στόχος της Άγκυρας και ότι απειλείται με Κοσοβοποίηση είναι τοις πάσι γνωστό. Να που τώρα ξεφυτρώνουν και καινούργιοι προπαγανδιστές (της νέας «ΝΔ») για την ενίσχυση των ανθελληνικών σχεδίων των γειτόνων-σφετεριστών μας. Για ανεξαρτησία της Θράκης μίλησε ο εκλεγμένος, υπό της σκέπη της ΝΔ, δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης. Ο τοπικός παράγων σε μια παραληρηματική του ομιλία είπε: «Η καρδιά της Αθήνας βρίσκεται στη Θράκη, όχι γιατί βρίσκεται γεωστρατηγικά σε κάποιο σημείο πολύ επικίνδυνο αλλά γιατί η Θράκη βρίσκεται ανάμεσα σε 2 πολιτισμούς, ανάμεσα σε 2 ηπείρους, σε 2 χώρες. Η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος, επίσης στο χάρτη, για να μπορέσει αυτό το κομμάτι του ελλαδικού χώρου να αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ένα ανεξάρτητο κράτος».


  
 Ας μας εξηγήσει ο νεοδημοκράτης ανιστόρητος και αγεωγράφητος τοπικός παράγων, τι εννοεί όταν λέει ότι η Θράκη «είναι ανάμεσα σε 2 πολιτισμούς, ανάμεσα σε 2 ηπείρους, σε 2 χώρες»; Ποιες είναι οι δύο χώρες και οι 2 πολιτισμοί; Αυτοί της μογγολικής Τουρκιάς και της πρώην κομμουνιστικής Βουλγαρίας; Ποιες είναι οι δύο ήπειροι; η Ασία και η Ευρώπη; Δηλαδή θεωρεί ότι η Θράκη δεν είναι έδαφος της Ελλάδας, ανήκουσα στην Ευρώπη; Απάντηση δεν περιμένουμε, μιας και το… σαμαρικό τσιράκι προφανώς άλλα έχει στο μυαλό του, τα οποία προς… ανθελληνική προπαγάνδα μας κάνουν, αν και προσπάθησε να τα μπαλώσει στην ραδιοφωνική εκπομπή του κολλητού του προέδρου του τηλεπτώματος, κ. Χατζηνικολάου, λέγοντας ότι προσπαθεί να τραβήξει το βλέμμα της αθηναϊκής …κυβέρνησης.
Έτσι μετά τον αντιδήμαρχο της Κομοτηνής, Ριτβάν, τους πράκτορες της ΜΙΤ, τους γκρίζους λύκους και τα σχολεία του Φετουλάχ Γκιουλέν, που άπαντες αλωνίζουν ανενόχλητοι τα ακριτικά μας εδάφη και καλλιεργούν τις συνθήκες τουρκοποίησης της περιοχής και της ακώλυτης, εν γένει, τούρκικης οικονομικής και πολιτικής διείσδυσης στη Θράκη μας, προστίθενται τώρα και οι εκπρόσωποι-τοπικοί παράγοντες της δεξιάς πολυκατοικίας, που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και την ακεραιότητα των ακριτικών περιοχών μας. Όχι, βεβαίως, ότι δεν το αναμέναμε. Ας τον μαζέψει, λοιπόν, η πολύ «πατριωτική» νέα Νουδούλα του Antonis Samaras… άλλως, ας βγάλουν τον σκασμό!
ΥΓ1: Όχι στο νέο Κυπριακό που ετοιμάζει η Άγκυρα και οι σύμμαχοί της. Απέλαση των πρακτόρων της Άγκυρας. Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη.

Σχόλια