Πολεμικά όπλα, βιασμοί, απαγωγές, δολοφονίες, ληστείες, εμπρησμοί, συνθέτουν το αντάρτικο πόλεων που έχουν εφαρμόσει οι σκοτεινές δυνάμεις μέσω των αλλοδαπών!

"Mε λήστεψαν και μου άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι", λέει στο Νewsit o έντρομος πατέρας.

- Ληστής εισέβαλε μέρα σε σπίτι στο Καματερό
- Φεύγοντας πήρε όμηρο τη 10χρονη κόρη του ζεύγους
- Aφησε το παιδί ένα χιλιόμετρο μακριά απο το σπίτι - Σε κατάσταση σοκ το παιδί
- Πως περιγράφει τον εφιάλτη στο Newsit o πατέρας της 10χρονης

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με την εγκληματικότητα.

Χθες το πρωί, στις 10.20, ληστής εισέβαλε σε σπίτι στο Καματερό στην οδό Ανδρούτσου 4 προσποιούμενος τον κοινωνικό λειτουργό.
Ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του καθώς και τη 10χρονη κόρη του ζευγαριού που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι. Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας έλειπε καθώς είχε φύγει για την εργασία της.

Ο ληστής αφού άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά έφυγε αλλά πήρε μαζί του όμηρο και το 10χρονο κορίτσι προκειμένου να σιγουρευτεί πως οι γονείς του δε θα φωνάξουν την αστυνομία.

Εβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο όπου μέσα είχε ένα οπλο καλάσνικοφ και διέφυγε ανενόχλητος.

Ευτυχώς δεν πείραξε το παιδί και το άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά  απ' το σπίτι,  έξω απ' την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.
Εκει είδαν το παιδί οι γείτονες. Αφού ειδοποίησαν τους γονείς πήγε ο πατέρας της μικρής και την βρήκε σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΕWSIT Ο ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

'Οπως αποκαλύπτει στο Νewsit  ο πατέρας της 10χρονης, Νίκος Πολίτης "μπήκαν στο σπίτι μας ληστές στις 10.20 χθες το πρωί. Ηταν μαζί μου η σύζυγος μου και η 10χρονη κόρη μου. Μπήκε μέσα ένας ληστής και εμείς τα χάσαμε. Πήρε τη βαλίτσα με τα λεφτά και τα χρυσαφικά, βούτηξε την κόρη μου και έφυγε. Εγώ πήρα τηλέφωνο την αστυνομία αμέσως και ήρθε στο σπίτι. Το παιδί βρέθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Μας πήρε τηλέφωνο μια γνωστή μας οτι είναι εκεί το παιδί και πήγαμε και το πήραμε. Το παιδί είναι σε κατάσταση αμοκ. Είναι πολύ φοβισμένο γιατί μέσα στο αυτοκίνητο είδε και ένα οπλο καλάσνικοφ. Εμάς δεν μας απείλησε. Το παιδί δεν το πείραξε. Καλέσαν τη γυναίκα μου για κατάθεση στην ασφάλεια".

Πρόκειται για μια υποθεση που προβληματίζε σοβαρά την αστυνομία καθώς δεν υπάρχει ανάλογο περιστατικό ληστείας με αρπαγή ανηλίκου
Σχόλια