Το μήνυμα το λάβαμε : Ναί στο νέο γιγαντο-μνημόνιο!!!

Γ. Καρατζαφέρης :
«Δώσατε σήμερα κ. Παπανδρέου και κ. Σαμαρά την απόλυτη βεβαιότητα στον ελληνικό λαό ότι ζείτε και κινήστε στον αστερισμό της παράνοιας. Επικοινωνήστε επιτέλους με τη λογική, στηρίξτε επιτέλους τους Έλληνες, σώστε την Ελλάδα, σώστε την Ελλάδα, σώστε την Ελλάδα, οι καιροί ου μενετοί. Τίποτα περισσότερο.»

Ναι, ήταν όντως μια πολύ περιεκτική και εμπεριστατωμένη ομιλία, ομολογώ! Είχε απ' όλα ! Μέχρι και ρήση του Σόλωνα του Αθηναίου! 
Ναι,ναι από όλα, μόνο που παρέλειψε να μας πει πώς αυτός ο λαός θα αντέξει την νέα λαίλαπα μέτρων που φέρει μαζί της η νέα σύμβαση! Ξέχασε να μας πει γιατί τόση πρεμούρα (ά, εδώ συμφώνησαν ΟΛΟΙ -πλην Τσίπρα και ΚΚΕ(περίπου)-) να μην γίνει το ρημαδο-δημοψήφισμα!!! Άσχετα αν ο ΓΑΠ έπαιξε την μπλόφα του, αλλά εισπράττοντας την αλαζονία των Μέρκελ και Σαρκοζί!!! 
Μάλλον ξέχασε να πει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, αλλά δεν βαριέσαι πάλι καλά που δεν μας κούρασε! Μας πέταξε ένα "οι καιροί ου μενετοί" και άντε γειά! 
Τώρα βέβαια μπορεί και να αναφερόταν στις δικές του χαμένες ευκαιρίες (όπως προ 6μηνου) όπου έμεινε και πάλι με την "γλύκα" μιας πιθανής ...συν-κυβέρνησης...

Βλάχου Λία 
Σχόλια