Αφού μας ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ψηφίζοντας ΟΛΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, η Συμμορία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μας ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ παίζοντας “Αντιμνημονιακό” θέατρο… Γιατί; Θα μας βγάλουν απο το ευρώ ΑΜΕΣΑ…

Θα μας βάλουν στη “ρουπία” για να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ! Αντί “πινακίου φακής” ΧΑΡΙΖΟΥΝ την Ελλάδα στο Ισραήλ ! Πιό μεγάλες θα είναι οι μίζες τους απο το τίμημα!

Είχε δίκιο τελικά η μαντάμ…. εκ των υστέρων το καταλαβαίνουμε!


Μέχρι το Σεπτέμβριο είχαμε κράτος..τον Οκτώβριο ξεκίνησε  η χούντα…. αυτή τη στιγμή  ζουμε μία μεταβατική περίοδο λίγων εβδομάδων ή μηνών, μέχρι να γίνει η ΤΕΛΙΚΗ εκχώρηση της Πατρίδας μας..  Τα ΠΟΛΥ χειρότερα έρχονται…

Είναι μιά Χούντα αθέατη, αόρατη, όπως και οι ραδιουργίες  των ΕβραιοΣιωνιστών  όλα αυτά τα χρόνια… Σιγά σιγά μας ροκάνισαν, χωρίς να το καταλάβουμε…
Τώρα, πέφτει και το “τελευταίο” προπύργιο: το αδούλωτο Ελληνικό Διαδίκτυο… Αυτο-λογοκρινομαστε για το φόβο των Ιουδαίων: τον Αντιρατσιστικό Νόμο…Αρχίσαμε οι Ιστολόγοι να τον εφαρμόζουμε από μόνοι μας, προληπτικά: Δεν ανεβάζουμε “αντιρατσιστικά” άρθρα… για τους Εβραίους και τις μεθοδεύσεις τους,” κόβονται”  οι  όποιες  αναδημοσιεύσεις… Αυτό είναι! Πέτυχαν να φιμώσουν το διαδίκτυο πριν ακόμα ψηφίσουν το Νόμο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…. Η χούντα είναι εδώ, τη νιώθουμε στο διαδίκτυο: απλώνεται παντού μιά  βαριά σιωπή που μυρίζει φόβο.

Και τι θα μείνει για να διαβάζει ο Έλληνας; Ανώδυνα άρθρα, κριτική στους Σαμαρά-Βενιζέλο και στην Τρόικα… για τους Αθέατους ΤΙΠΟΤΑ! Για να μην ξυπνήσει ΠΟΤΕ! Για να αυτοκτονεί… Θα φλωμώσουν τον ήδη κοιμισμένο και αποβλακωμένο νεοέλληνα με την “αντιμνημονιακή”  τάχα,  “στροφή”   των 2 δωσίλογων που συγκυβερνούν…

Πώς έγινε ΞΑΦΝΙΚΑ “ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ” η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμμορία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Αφού μας εξαθλίωσαν καλά καλά, τώρα κάνουν “αντίσταση”;;;;  Στάχτη στα μάτια των ΗΛΙΘΙΩΝ που είπε και ο Πολύδωρας:

ΈΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ “ΚΑΠΑΤΣΟΙ” …. έτσι  διαιωνίζονται, και  κυβερνούν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους:  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ το ΠΑΙΖΟΥΝ “Αντιστασιακοί”  και γλιτώνουν!!!

http://redskywarning.blogspot.com/2013/10/blog-post_12.html

Καθώς υποδύονται τους “αντιστασιακούς” Σαμαράς και Βενιζέλος, παίζουν με τις ελπίδες μας, ότι τάχα κάτι θα πάει καλύτερα…   Ο ΣΤΟΧΟΣ  τους είναι το ξεπούλημα …Θα μας βγάλουν απο το ΣΚΛΗΡΟ Ευρώ,  (θα μας βάλουν ή σε δραχμή ή σε άλλο νόμισμα) για να γίνουν απανωτές υποτιμήσεις του νέου νομίσματος, και να φτηνήνει ΤΕΛΕΙΩΣ η Ελλάδα.

ΤΟΤΕ θα μπουν οι ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ να μας αγοράσουν για “πινάκιο φακής”…ΧΑΡΙΖΟΥΝ την Ελλάδα στο Ισραήλ ! Πιό μεγάλες θα είναι οι μίζες τους απο το τίμημα!

Οι Ισραηλινοί ΘΕΛΟΥΝ  ΔΙΑΚΑΩΣ  να αγοράσουν  τα ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ… είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ…

ήταν αποφασισμένο… μέχρι και ο Καρατζατούμπας το είχε προτείνει: http://www.thermopilai.org/content/karatzapheres-pouleste-ta-amuntika-mas-sustemata-sto-israel  (“ξεχνάει ο Έλληνας”, είχε δίκιο ο Μητσοτάκης…. γι αυτό όλα τα καθάρματα ανακυκλώνονται, και βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους για δεκαετίες!)

Οι Ισραηλινοί θέλουν να αγοράσουν τα πάντα!  νησιά, τη Λάρκο, τα  ακίνητα του Δημοσίου…

http://attikanea.blogspot.com/2013/10/blog-post_2081.html
Χιλιάδες Εβραίοι  έρχονται να αγοράσουν  Ελληνική   γή και ακίνητα εδώ και χρόνια…

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ:  ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ  ΝΑ “ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ” ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ και όχι σε “σκληρό” νόμισμα…
Ό,τι θα γίνει απο τις 8 Οκτωβρίου και μετά, θα είναι βάσει του νέου σχεδίου που αποφασίστηκε στη Διακυβερνητική Σύσκεψη Ελλάδας-Ισραήλ:

Έξοδος από το Ευρώ, και ΑΓΟΡΑ της Ελλάδας στην ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ δυνατή ΤΙΜΗ από τους Ισραηλινούς  – σε “ρουπίες” αν είναι δυνατόν!

Θα μας βάλουν στη “ρουπία”… το νέο “Εθνικό Νόμισμα”….

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ:

“οι εθνικές κυβερνήσεις δεν ελέγχουν την παγκοσμιοποιημένη οικονομία και  “αυτό θα πρέπει ν’ αλλάξει με νέους κανόνες, που θα πρέπει να σεβαστούν όσες χώρες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα κατάσταση”!
Θα μας κάνουν ΟΛΟΥΣ υπηρέτες τους … Όπως το έλεγε και ο Ραββίνος τους:  Τα γκοήμ είναι φτιαγμενα για να υπηρετούν τους Εβραίους…

Μετά τις 8 Οκτωβρίου γίναμε και ΕΠΙΣΗΜΩΣ οι “είλωτες του Ισραήλ”….
..σε έναν κόσμο “ηθικό”, “αγγελικά πλασμένο”…. Τα γκοήμ θε είναι οι είλωτες, οι υπηρέτες…

Τα Γκοήμ δεν έχουν ΠΑΤΡΙΔΑ… (έρχεται ο Διαμελισμός της Ελλάδας)

Τα ΓΚΟΗΜ δεν έχουν ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ… ( έρχονται οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας)

Τα ΓΚΟΗΜ δεν έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ…. είναι ΔΟΥΛΟΙ ! (Ετοιμάζεται ο Αντιρατσιστικός – Ξεκίνησαν οι   ΕΟΖ)

Τα ΓΚΟΗΜ θα γίνουν ΑΥΤΟ που ΕΚΕΙΝΟΙ ήταν μέχρι πρόσφατα:

“Περιπλανώμενοι Ιουδαίοι”:

Wandering Jew

Θέλουν να μας βάλουν ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

Ευχαριστούμε, ΔΕΝ   θα πάρουμε…

“Τι σ’ ωφελεί αν ζήσης και είσαι στη σκλαβιά;
 Στοχάσου πως σε ψένουν καθ’ ώραν στη φωτιά.
Βεζίρης, Δραγουμάνος, Αφέντης κι αν σταθής,
ο Τύραννος αδίκως σε κάμει να χαθής·
δουλεύεις όλ’ ημέρα σε ό,τι κι αν σοι πη,
κι αυτός πασχίζει πάλιν το αίμα σου να πιη.”
     
“Ως πότε, παλληκάρια, να ζούμεν στα στενά,
μονάχοι, σαν λιοντάρια, στες ράχες, στα βουνά;
Σπηλιές να κατοικούμεν, να βλέπωμεν κλαδιά,
να φεύγωμ’ απ’ τον κόσμον, για την πικρή σκλαβιά;
Να χάνωμεν αδέλφια, Πατρίδα και γονείς,
τους φίλους, τα παιδιά μας κι όλους τους συγγενείς;”

Καλύτερα μιάς ώρας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ παρά σαράντα χρόνια, Σκλαβιά και Φυλακή.

astikosmythos

Σχόλια