Αποκάλυψη : Τούρκοι αξιωματικοί στα Ελληνικά φυλάκια του Εβρου; !

Του Κ. Αϊβαλιώτη,Πρ. Βουλευτή Β΄Αθηνώνakinita-kai-stis-vryxelles-echei-o-k-aivaliotis_S
Την ώρα που εμείς πηγαίναμε  πέρσι από εκλογές σε εκλογές(για να παραγραφούν οι ευθύνες κάποιων…)  , οι Τούρκοι έκαναν την δουλειά τους:
“Oπως προκύπτει από έγγραφο της Επιτρόπου κ. Μάλστρεμ που έχουμε  στην  κατοχή μας , στις 28.5.2012 υπεγράφη «Μνημόνιο Συνεργασίας» (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX το οποίο προνοεί για την παρουσία  Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια στα σύνορα μας για να ελέγχουν –κρατηθείτε!- την λαθρομετανάστευση!!
Η φράση στο μνημόνιο αυτό είναι « deployment of Turkish officers»  στα πλαίσια του σχεδίου “focal point project” αναφορικά με τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ . Εκείνη την ώρα που συνομολογούνταν τα παραπάνω, στην Ελλάδα είχαμε  τις δεύτερες εκλογές μέσα στο 2012 ( δηλ.τις εκλογές της ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ, όπως υποστηρίζω  εδώ και καιρό ) Η αποκάλυψη που κάνουμε θα συζητηθεί, γι΄αυτό και φροντίσαμε να έχουμε στα χέρια μας δύο έγγραφα της Κοινοτικής Επιτρόπου από την Σουηδία  η οποία «χαιρετίζει»,όπως  γράφει,  την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX και επιβεβαιώνει την πληροφορία περί παρουσίας Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια!
Δηλαδή οι Τούρκοι θα κάνουν τους…ελεγκτές της λαθρομετανάστευσης την οποία ΟΙ ΙΔΙΟΙ στέλνουν «με τις χούφτες» στην Ελλάδα , για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό μας, να δημιουργήσουν εντάσεις στην Ελλάδα , να μας ρημάξουν οικονομικά και να μας πνίξουν στην στην ανεργία, τις αρρώστιες και την εγκληματικότητα.Το αυτονόητο ερώτημα που ανακύπτει είναι αν –έστω και ένας από αυτούς που ασκούν εξουσία -   ζήτησε  το αντίστροφο ( που είναι και το απολύτως αυτονόητο),δηλαδή την παρουσία Ελλήνων αξιωματικών σε τουρκικά φυλάκια, ώστε να συμμαζευτούν οι Τούρκοι οι οποίοι είναι και οι «play-maker»της λαθρομετανάστευσης.
Από τις επαφές που είχαμε στην ΚΟΜΙΣΙΟΝ ,στις Βρυξέλλες, έγινε σαφές ότι τίποτε απολύτως δεν ζητήσαμε  γιατί ,απλούστατα,  είχαμε πολύ σοβαρές ασχολίες , όπως π.χ. το να κάνουμε τις δεύτερες Εθνικές εκλογές ώστε να υπάρξει παραγραφή και να γλιτώσουν κάποιοι το σκαμνί…Και σε όλα αυτά συνήργησαν τα γνωστά ΜΜΕ του συστήματος αλλά και το εκλογικό σώμα που πρόθυμα ακολουθεί τις διαταγές τους.Τώρα έχουμε κλάματα και κατάρες.Ομως ,όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια…
Κάναμε  μια σημαντική αποκάλυψη για το χουνέρι που μας ετοιμάζουν οι Τούρκοι μέσω της ΕΕ και του FRONTEX . Προειδοποιούμε ότι με την Συμφωνία της 28ης Μαιου 2012 θα ζήσουμε την παράκρουση να δούμε Τούρκους να επανδρώνουν τα Ελληνικά φυλάκια ώστε να τσεκάρουν αν… «αντιμετωπίζουμε καλά» την λαθρομετανάστευση! Μιλάμε για την απόλυτη τρέλλα, αφού οι θύτες , οι υπεύθυνοι της πρωτοφανούς ροής λαθρομεταναστών  στην Ελλάδα, οι Τούρκοι  κάνουν ό,τι  μπορούν για να μας δημιουργήσουν συνεχώς και νέα προβλήματα και πλέον  πέτυχαν το απίστευτο: να ελέγχουν εγκαθιστάμενοι στα Ελληνικά φυλάκια ( ναι, στο Ελληνικό έδαφος !) το αν η Ελλάδα παρέχει… ανέσεις,λούσα και πολυτέλειες σε κάθε καρυδιάς καρύδι που μπουκάρει με το «έτσι θέλω» στην πατρίδα μας, χωρίς να δίνει λογαριασμό .
Πότε θα αναδειχθούν επιτέλους από τους Ελληνες  εκείνοι οι  κυβερνώντες που θα κάνουν καλά την δουλειά τους  και θα θωρακίζουν την χώρα , αντί να «θωρακίζουν» το μέλλον των οικογενειών που λυμαίνονται τον προδομένο αυτόν τόπο;…
 http://veteranos.gr
Σχόλια