ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!


Τούρκοι αστυνομικοί στην πλατεία Delikliçınar εντόπισαν μετά από έλεγχο σε αυτοκίνητο κακοποιών ένα χρυσό αγαλματίδιο Ρωμαικής περιόδου το οποίο οι τούρκοι αρχαιολόγοι υποθεσαν πως πρόκειται για αγαλματίδιο του Θεού Ερμη,είναι όμως του Θεού Ερμή ? για να εξετάσουμε τα δεδομένα στην φωτογραφία.


Έχουμε λοιπόν και λέμε ξεκινώντας από την κορυφή του αγαλματιδίου.
1] Στην κορυφή βλέπουμε κάποια βάση που ταιριάζει σε βάση που θα μπορούσε να χρησιμεύσει για φωτιά όπως εικάζεται πως ο κολοσσός λειτουργούσε και ως φάρος!!
2]Σε καμία απεικόνιση του θεού Ερμή δεν υπάρχει που να εμφανίζεται με ηλιακτινες,εδώ ξεκάθαρα η όψη του αγαλματιδίου παραπέμπει σε μορφή του Απόλλων και όχι στου Ερμή.
3]Στο αριστερό χέρι του αγαλματιδίου βλέπουμε πως κρατάει κάτι στρογγυλό και μάλιστα ο αντίχειρας του είναι υψωμένος,ξεκάθαρα φαίνεται πως κρατάει τόξο,,ποιός Θεός σχετίζεται με τόξα?
4]Στο δεξιό χέρι κρατάει κάτι πολύ ψιλό μήπως είναι το βέλος? το βέλος το κρατάμε με το δεξί και το τόξο με το δεξιό σωστά?

Αυτό που γράφουμε ευχόμαστε κάποιοι να το αντιληφθούν και να το εξετάσουν,για πρώτη φάση λέμε πως πρέπει να στείλουν αποστολή αρχαιολόγων από την Ρόδο η από το υπουργείο πολιτισμού στην Τουρκία να εξετάσουν όλες της πτυχές γιατί εμείς λέμε πως πρόκειται για ιστορική αποκάλυψη.
 http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr
Σχόλια