ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο Ε.Βενιζέλος "μαλώνει" τον Α.Σαμαρά - Δείτε τη γλώσσα του σώματος (εικόνες)



Oι ψυχολόγοι λένε ότι από την γλώσσα του σωματος μαθαίνεις πολύ περισσότερα από ότι θα μάθαινες από μια συζήτηση, και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν τον ηγετικό ρόλο στην κυβέρνηση τον έχει ο Ε.Βενιζέλος, αφήνοντας στον Α.Σαμαρά την χαρά να τον αποκαλούν "πρωθυπουργό"
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τετ α τετ διάρκειας περίπου 15 λεπτών που είχαν την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλου, στο Κάραβελ μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές για τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης καθώς δεν είναι ευδιάκριτο το ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ποιος ο...αντιπρόεδρος! Χαρακτηριστικό είναι ότι σε μια φωτογραφια ο Ε.Βενιζέλος φαίνεται να... "μαλώνει" τον πρωθυπουργό κ. Α.Σαμαρά, αφού του κουνάει το δάχτυλο!
Σημειωτέον αυτό δεν θα το δείτε ούτε μεταξύ υπερ-ηγετών όπως Ομπάμα-Πούτιν που προσέχου πολύ τα μηνύματα που θα στείλουν ο ένας στον άλλο με την γλώσσα του σώματος. Ούτε να φανούν προσβλητικοί, ούτε υποχωρητικοί. Εδώ βλέπουμε έναν Ε.Βενιζέλο να έχει αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες, και τον Α.Σαμαρά να μην έχει κάτι να του αντιπροτείνει, έστω γιασ την χαρά της πολιτικής "αντίστασης".
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της ημερίδας για την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ στην Αδριατική και το Ιόνιο, που διεξήχθη με αφορμή την ελληνική προεδρία.





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Σχόλια