ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Πέταξαν άνδρα από παράθυρο λεωφορείου!!!



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν 43χρονο επιβάτη να "εκπαραθυρώνεται" από εν κινήσει διώροφο λεωφορείο, στο Λονδίνο.
Το περιστατικό συνέβη στο Finsbury Park, βόρεια του Λονδίνου και κατεγράφη από επιβάτη άλλου λεωφορείου που ακολουθούσε, ενώ οι κάμερες από το εσωτερικό του οχήματος-«τόπο του εγκλήματος», αποκάλυψαν πως ένας επιβάτης πλησίασε το θύμα και με μία κλωτσιά στο στήθος τον εκσφενδόνισε από το παράθυρο.
Το υλικό προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, με αντικείμενο την εγκληματικότητα στους δρόμους στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, καθώς καταγράφηκαν περίπου 20.000 περιστατικά μόνο στα λεωφορεία τη χρονιά που πέρασε.
"Αν και βλέπουμε καθημερινά τη βία, είναι σοκαριστικό το θέμα μιας τόσο σκληρής επίθεσης. Δεν έχω αντικρίσει ξανά κάτι τέτοιο" είπε ο επιθεωρητής Tony Barun, ειδικός για την ασφάλεια στις μεταφορές.
Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δράστη, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Η οικογένεια του θύματος δήλωσε  ότι δεν ξέρει αν θα περπατήσει και πάλι μετά το συμβάν.
Το όνομα του θύματος δε έχει δοθεί στη δημοσιότητα,Δείτε το βίντεο : http://www.dailymotion.com/video/x1b5h3g_man-being-kicked-through-top-deck-window-of-london-bus_news
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια