ΒΙΝΤΕΟ - Κασάμπ- Συρία: Η Τουρκία σφάζει ξανά Αρμένιους!!!


Δεν μαθαίνουν, ούτε καν από τα εγκλήματά τους!  Γενοκτόνοι ήσαν, και γενοκτόνοι παραμένουν!  Μιλάμε –ναι- για τους νεοοθωμανούς, τους απογόνους του Μουσταφά Κεμάλ και του Ταλαάτ, αυτούς που εξολόθρευσαν πριν 100 χρόνια Έλληνες  και Αρμένιους από τη Μικρά Ασία….
Σήμερα το ξανακάνουν! Σε συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία και τα «ευαγή ιδρύματα» τύπου Αλ Νούσρα και Αλ Καίντα…
Βεβαίως, οι «πολιτισμένοι» της Δύσης δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα. Έπρεπε να επέμβει ο τιμηθείς με το βραβείο Πούλιτζερ δημοσιογράφος Seymour Hers, που αποκάλυψε τον βρώμικο -κυριολεκτικά-  ρόλο των Τούρκων  στην επίθεση με αέρια Sarin στα περίχωρα της Δαμασκού  στις 21 Αυγούστου του 2013, με 1.429 νεκρούς εκ των οποίων 426 παιδιά. Οι οποίοι μάλιστα επεδίωξαν να αποδώσουν το έγκλημα στις δυνάμεις του Άσαντ, με σκοπό να προκληθεί επέμβαση των Αμερικανών. Είναι γνωστή και η προβοκάτσια που ετοίμαζαν οι Τούρκοι: Ψευδής επίθεση εναντίον τουρκικού στόχου, που θα πραγματοποιούσε η ίδια η Τουρκία. Θα την απέδιδαν στη Συρία, και έτσι θα δικαιολογούνταν στρατιωτική επέμβαση των Τούρκων.
Μιλάμε όχι απλά για αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας, αλλά για βρώμικη εμπλοκή, που δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε τις ζωές μικρών παιδιών.
Το αποκορύφωμα της τουρκικής  εγκληματικής δράσης: Η  επίθεση στις 21 Μαρτίου 2014 ισλαμιστών  με την ανοιχτή συμμετοχή του τουρκικού στρατού. Η δύναμη εφόρμησε από το έδαφος της Τουρκίας και επιτέθηκε από πέντε διαφορετικά σημεία εναντίον της συριακής πόλεως Κασάμπ. Λεπτομέρεια: Η πόλη κατοικείται κυρίως από Αρμενίους.
Λίγο πριν την έναρξη της επίθεσης, σημειώθηκε επέμβαση ανδρών των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι εξουδετέρωσαν 15 Σύρους  φρουρούς των συνόρων. Η κύρια επίθεση ξεκίνησε από το φυλάκιο εισόδου στα τουρκοσυριακά σύνορα Γιαϊλάνταγι, ακριβώς απέναντι από τη συνοριακή πύλη της πόλεως Κασάμπ.  Ακολούθησε η προέλαση των ισλαμιστών μαχητών, υπό την κάλυψη πυρών αρμάτων μάχης, πυροβολικού, όλμων και εκτοξευτών ρουκετών του τουρκικού στρατού, καθώς και πυρά βαρέων πολυβόλων από τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα.
Ακολούθησε ένα χρονικό εγκλημάτων, με εν ψυχρώ δολοφονίες,  αφού πολλοί Αρμένιοι δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν τη φλεγόμενη κωμόπολη και εγκλωβίστηκαν. Άγνωστος είναι ο αριθμός των θυμάτων, πηγές κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς Αρμένιους, οικογένειες που ξεκληρίστηκαν, που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, αφού δεν πρόλαβαν να φύγουν Σημαντική «λεπτομέρεια»: Οι τζιχαντιστές που συνέπραξαν με τον τουρκικό στρατό ήταν κατά βάση Σαουδάραβες, Τσετσένοι και …Αλβανοί Κοσοβάροι!
Οι Αρμένιοι στο Κασάμπ είναι απόγονοι προσφύγων, που ρίζωσαν εκεί μετά τη γενοκτονία από τους Νεότουρκους το 1914-16. Και τώρα ξαναζούν τον εφιάλτη που λέγεται τουρκικό μαχαίρι….
Είναι απορίας άξια η αμερικανική επιμονή να στηρίζουν τα εγκλήματα αυτά, αφού επιμένουν να ποντάρουν σε Σαουδική Αραβία και Τουρκία, χώρες που θα έπρεπε να προσαχθούν στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αλήθεια, στον ΟΗΕ και στο Συμβούλιο Ασφαλείας όπου συζητήθηκε το θέμα γιατί δεν πάρθηκε κάποια απόφαση; Μήπως γιατί οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν Τούρκους και Σαουδάραβες; Έτσι όμως στέλνουν το μήνυμα στους ισλαμιστές να συνεχίζουν ελεύθερα να καταστρέφουν και να σφάζουν…
Η τραγική μοίρα των Αρμενίων στο Κασάμπ δείχνει και κάτι άλλο, που θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό εδώ στην Ελλάδα:  Μία μελέτη των μεθόδων που εφαρμόζουν οι Τούρκοι στη Συρία, δείχνει πως οι ισλαμοφασίστες της  ‘Αγκυρας δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε εφαρμογή των μεθόδων αυτών στην ελληνική Θράκη.  Ήδη γνωρίζουμε πως υπάρχουν πυρήνες τουρκόφρονων στη Θράκη, Κοσοβάρων στην Ήπειρο και σε μεγάλες πόλεις, και φυσικά και πυρήνες σκληρών ισλαμιστών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…
Οι Τούρκοι, με τη σφαγή στο Κασάμπ, πιστοποιούν για μια κόμη φορά, πως έχουν πάρει διαζύγιο από το ανθρώπινο είδος. Δεν το λέμε εμείς, ως ‘Ελληνες, αλλά ένας δικός τους, ο Τουρκοκύπριος
Σενέρ Λεβέντ, που έγραψε πρόσφατα σε κυπριακή εφημερίδα για τους Τούρκους ομοεθνείς του:
«Κτίζεις πάνω στα λάφυρα του πολέμου. Με ποια ανθρώπινα δικαιώματα είναι εναρμονισμένο αυτό; Αν ήσουν πράγματι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μήπως θα σκεφτόσουν ποτέ με αυτό τον τρόπο; Είσαι άνθρωπος, αλλά είσαι  και Τούρκος. Σκέφτεσαι όπως ένας Τούρκος και ονειρεύεσαι όπως ένας Τούρκος. Για σένα δεν έχει δικαιώματα  όποιος δεν είναι Τούρκος. Ουσιαστικά, δεν διαφέρεις και πολύ από ένα μέλος υπόγειας οργάνωση,  που ορκίζεται βάζοντας το χέρι του στο βιβλίο και στη σημαία. Ποιου το δικαίωμα υπερασπίζεσαι τελικά; Των αδικημένων; Ή μήπως μόνο της δικής σου φυλής; Είσαι ρατσιστής. Κάνεις διακρίσεις. Αποδεικνύεις μόνο ότι είσαι Τούρκος. Διάβασες πολλά βιβλία, αλλά δεν μπόρεσες να γίνεις άνθρωπος. Έμεινες Τούρκος».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια