Επικίνδυνο πογκρόμ κατά των Εβραίων ξεκινούν οι νεοναζί στην Ουκρανία!!!


Το νεοναζιστικό προγκρόμ κατά των Εβραίων στην Ουκρανία έχει αρχίσει να παίρνει σημαντικές διαστάσεις που δύσκολα πλέον μπορεί να αγνοήσει η Δύση, καθώς θυμίζουν παλιές σκοτεινές εποχές…
 
Συγκεκριμένα, άγνωστοι κουκουλοφόροι μοίρασαν αντισημιτικά φυλλάδια στο Ντόνετσκ τοποθετώντας προβοκατόρικα την σφραγίδα των… ρωσόφωνων αυτονομιστών.
 
Είναι όμως κοινό μυστικό ότι εκείνοι που θέλουν τους Εβραίους εκτός Ουκρανίας είναι οι γερμανοχαζαρικής καταγωγής νεοναζί, απόγονοι Ουκρανών SS του Β’ Π.Π. και όχι οι ρωσόφωνοι οι οποίοι ως γνωστόν και από το τι ισχύει στην ίδια τη Ρωσία έχουν άριστες σχέσεις με τους Εβραίους… 
 
Μεγαλώνει, λοιπόν, η ανησυχία των Εβραίων της Ουκρανίας για την ασφάλειά τους, καθώς σύμφωνα με αναφορές, αναζητούν συμβουλές για τον επαναπατρισμό τους στο Ισραήλ.
 
Οι σκέψεις για επαναπατρισμό έρχονται μετά την κυκλοφορία ενός ύποπτου φυλλαδίου το όποιο μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από Συναγωγή στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας.
 
Το φυλλάδιο, η γνησιότητα του οποίου αμφισβητήθηκε άμεσα από τους ρωσόφωνους αυτονομιστές και ένα Ραβίνο, καλούσε τους Εβραίους να δηλώσουν την περιουσία τους και να πληρώσουν ένα τέλος εγγραφής αλλιώς θα ανακληθεί η υπηκοότητά τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο απέλασης και θα δουν την περιουσία τους να κατάσχεται.
 
Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα όταν 20 Εβραίοι έβγαιναν από τη Συναγωγή. Τρεις άγνωστοι μασκοφόροι άρχισαν να μοιράζουν τα φυλλάδια. Κρατούσαν προβοκατόρικα στα χέρια τους μια ρωσική σημαία και το σύμβολο των εθνικιστών του Ντόνετσκ.
 
Παρακάτω, το φυλλάδιο που μοιράστηκε έξω από τη Συναγωγή στο Ντονέτσκ...
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια