Άμστερνταμ: Μετά τα τζαμιά έρχονται τα... «ιερά» πορνεία!!!


Μετά τα ισλαμικά τεμένη τα οποία εδώ και χρόνια αναγείρονται σαν τα μανιτάρια στην Ολλανδία, ενα... ιδιαίτερο μέρος που λέγεται «Θερμή Ημισέληνος», στο Άμστερνταμ, θα παρέχει "ιερές" υπηρεσίες σε "ευσεβείς" μουσουλμάνους.
 
Πρόκειται για ένα μουσουλμανικό μπουρδέλο στην καρδιά της Ευρώπης, στο Άμστερνταμ, που έχει "εγκριθεί" από τρεις ιμάμηδες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "on Islam".
 
Μάλιστα είναι εντυπωσιακό το επιχείρημα που επικαλείται για να δικαιολογήσει αυτήν την είδηση: «οι Μουσουλμάνοι, όπως όλοι οι άνθρωποι, μερικές φορές, επίσης, θέλουν να πάνε στις πόρνες, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν από φόβο για το "σπάσιμο" των κανόνων της θρησκείας», είπε στους δημοσιογράφους ο Τζάναθαν Σουίκ, διευθυντής του μελλοντικού ιδρύματος!
 
«Σήμερα, χάρη στο bar "Ημισέληνος", όλοι οι Μουσουλμάνοι που επιθυμούν να πάνε με γυναίκα, θα μπορούν να το κάνουν χωρίς να υποπέσουν σε "χαράμ"»!
 
("Χαλάλ" = θυσία, αφιέρωμα στον Αλλάχ – εξ ου και το «χαλάλι» δηλαδή αυτό που γίνεται «για χάρη» κάποιου και "χαράμ" = αμαρτία, το κρίμα, το χάσιμο – εξ ου και το "χαραμίζω")
 
Για να είναι, λοιπόν... «χαλάλ» το πορνείο, θα πρέπει «τα κορίτσια να ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές. Θα απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Θα προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα, ακόμη και αν χρόνος της προσευχής συμπίπτει με τη συνεύρεση με τον πελάτη. Επίσης  θα ελέγχονται αιματολογικά κάθε δύο μήνες».
 
Στις μουσουλμανικές χώρες που ζουν κάτω από το νόμο της Σαρία, η πορνεία απαγορεύεται αυστηρά.
 
Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες, ασκείται υπό το πρόσχημα του «προσωρινού» γάμου. Οι πλούσιοι άνδρες «νυμφεύονται» κορίτσια και τα πληρώνουν για τις υπηρεσίες τους, μετά από λίγο καιρό, ο γάμος θα λυθεί με το αζημίωτο από τους άνδρες, σημειώνει το δημοσίευμα.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια