ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ: Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ !!!

Δε θέλησε να προκαλέσει, δε θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά απλώς να περάσει μερικές μέρες διακοπών με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον 33χρονο (!) νέο πρωθυπουργό της Εσθονίας, Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος πριν λίγες ημέρες, αθόρυβα, χωρίς πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία, έφθασε στην Κρήτη, για ολιγοήμερες διακοπές...

Μάλιστα, ακόμη και για τις διακοπές του επέλεξε ένα κατάλυμα, το οποίο σίγουρα δε θα μπορούσαμε καν να το διανοηθούμε (ούτε εμείς – ούτε εκείνοι) ως επιλογή κάποιου Έλληνα πολιτικού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο Τ.Ρούιβας, με τη σύζυγο και το κοριτσάκι τους, μένουν σε ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου, έναντι 40 ευρώ ημερησίως.
Φαίνεται, πάντως, πως δε θα αφήσει το ταξίδι αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτο, αφού ως νέος πρωθυπουργός στοχεύει και στο να δημιουργήσει σχέσεις με τοπικούς φορείς, γι’αυτό αύριο πρόκειται να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου. ‘Ετσι αύριο Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, στις 13:00 ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης θα υποδεχθεί στο γραφείο του τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή κ. Κάλλε Πάλινγκ και τον πρώην Υπουργό Εσθονίας κ. Γιάνους Ραχουμάγκι…


Εμείς τέτοιους σεμνούς “πολιτικούς” τους έχουμε φυλακισμένους… Μιλώ για τους Εθνικιστές βουλευτές που δίνουν τα χρήματα που εισπράττουν για διανομές τροφίμων και άλλες κοινωνικές παρεμβάσεις, αδιαφορώντας αν τους χρειαστούν στις δικαστικές διαμάχες που τους έχουν σύρει άδικα και εντελώς αντισυνταγματικά… Έξω έχουμε τις υπουργάρες που βλέπουν με χρέωση τσόντα όλη νύχτα στα δωμάτια των ξενοδοχείων, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ…. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας