Το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο: Πουλάει το μαγαζί του για να σώσει υπάλληλό του!

Το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο: Πουλάει το μαγαζί του για να σώσει υπάλληλό του!Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που θα έκαναν αυτό που σκοπεύει να κάνει ο Michael De Beyer από το Τέξας.

Ο Beyer ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Kaiserhof» στο Montgomery πουλάει την επιχείρησή του, την οποία είχε επί 17 χρόνια, για να σώσει τη ζωή μίας υπαλλήλου του που έχει όγκο στον εγκέφαλο.
Η 19χρονη Brittany Mathis, δούλευε σαν σερβιτόρα στο γερμανικό εστιατόριο και τον Δεκέμβριο πήγε στο νοσοκομείο λόγω ενός εξανθήματος στο πόδι. Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε στον εγκέφαλο έναν όγκο σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ.
Η Mathis προσπάθησε να πληρώσει το υπέρογκο κόστος της θεραπείας της, αλλά ήταν αδύνατο καθώς ο λογαριασμός όλο φούσκωνε και η οικογένειά της δεν είχε χρηματα. Τότε το αφεντικό της αποφάσισε να παρέμβει.
«Δεν ήταν σωστό» δήλωσε ο De Beyer στον τηλεοπτικό σταθμό KHOU. «Πρόκειται για μία οικογένεια που αγωνίστηκε πολύ. Τους έτυχαν πολλές δυσκολίες και στο παρελθόν και ποτέ κανείς δεν τους βοήθησε» είπε αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα της Mathis το 2000 από καρκίνο επίσης στον εγκέφαλο.
Γι αυτό και ο ίδιος αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο εστιατόριό του και να δώσει το ποσό στην κοπέλα, προκειμένου να χειρουργηθεί.
«Δεν μπορώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον εαυτό μου!» καταλήγει ο εστιάτορας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Σχόλια