ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ μας ξεναγεί στις ομορφιές του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη

aghios_night_669_501_s_c1
Σε έναν Άγιο Νικόλαο όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί μας ξεναγεί ένα εκπληκτικό βίντεο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Δημιουργοί του ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο σκηνοθέτης Μένιος Καραγιάννης ένας άνθρωπος που λατρεύει όχι μόνον την Κρήτη που φαίνεται αλλά και εκείνες όχι και τόσο γνωστές πτυχές που τη κάνουν ξεχωριστή.
Όπως εξήγησε μιλώντας το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ o κ. Καραγιάννης «συνεργαστήκαμε με το Δήμο Αγίου Νικολάου και τον κ.Στάθη Βιδάλη με στόχο όχι να φτιάξουμε ένα διαφημιστικό σποτάκι, αλλά ένα μικρό  ντοκιμαντέρ με στόχο να γνωρίσουμε στον κόσμο όσα μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη του ο ευλογημένος τόπος. Βάλαμε πολύ αγάπη σε αυτή τη δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πλέον στη διάθεση του κοινού».
Το βίντεο εκπλήσσει ευχάριστα καθώς όλοι όταν ακούμε Άγιος Νικόλαος αυθόρμητα στη μνήμη μας ξεπηδά η πολυφωτογραφημένη λίμνη, ωστόσο βλέποντας το ανακαλύπτουμε πως η λίμνη μπορεί να είναι ένα σημείο αναφοράς αλλά υπάρχουν δεκάδες εξίσου ωραία πράγματα αλλά και δραστηριότητες για τον επισκέπτη στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Εκπληκτικές παραλίες, πανέμορφα γραφικά χωριά και σοκάκια , φαράγγια για ορειβασία και πεζοπορία, δραστηριότητες ιστιοπλοΐας και πολλά άλλα.  Το μαγικό βίντεο γνωρίζει στους επισκέπτες ή στους υποψήφιους επισκέπτες έναν μοναδικό τόπο με μοναδικούς ανθρώπους.
Το βίντεο γυρίστηκε σταδιακά σε τρεις περίπου εβδομάδες σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και στην παραγωγή του συμμετείχαν επτά επαγγελματίες που  πρόσεξαν ως και την τελευταία λεπτομέρεια για να δώσουν το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του το βίντεο αποσπά εξαιρετικές κριτικές.


ekriktiko.gr
Σχόλια