Μάθετε τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού στο οποίο μένετε και τι είδους ζωή σας περιμένει.

0042098750987Από την Ελευθερία Καλλέρη
Ο αριθμός του σπιτιού μας είναι ενδεικτικός για τη ζωή που μας περιμένει, ζώντας στο συγκεκριμένο χώρο. Από την άποψη αυτή, τα μυστικά της Αριθμολογίας κρύβουν όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε για να φέρουμε τις αλλαγές που θέλουμε στη ζωή μας.
EXETE παρατηρήσει ότι η αλλαγή κατοικίας συνδέεται πολλές φορές με τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας; Ίσως σας συνέβη ένα αναπάντεχο γεγονός, ένας χωρισμός ή μια νέα γνωριμία∙ ίσως πάλι ευημερία ή μια αναποδιά και όλα αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα από τη μέρα της μετακόμισής σας. Η αιτία δεν έχει να κάνει πάντοτε με την τύχη.
Σύμφωνα με την Αριθμολογία, πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας έχουν να κάνουν με τον αριθμό της διεύθυνσης του σπιτιού μας. Δεν είναι τυχαίο το ότι επιλέξαμε το συγκεκριμένο σπίτι, στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μας, προκειμένου να έχουμε τις εμπειρίες και τα μαθήματα που χρειαζόμαστε για την εξέλιξή μας. Γνωρίζοντας, έτσι, την ενέργεια κάθε αριθμού, μπορούμε να κάνουμε και την καλύτερη επιλογή του χώρου που θα στεγάσει τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.
Πιο παλιά και από την Αστρολογία, η Αριθμολογία χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πρόκειται για ένα σύστημα μαντικής που βασίζεται στην πεποίθηση ότι το σύμπαν είναι δομημένο βάσει ενός μαθηματικού μοντέλου και στο ότι όλα τα πράγματα μπορούν να εκφραστούν με αριθμούς, οι οποίοι δονούνται με ορισμένο, ο καθένας, κοσμικό ρυθμό. Έτσι, λοιπόν, ανάγοντας τα ονόματα, τις λέξεις, τις ημερομηνίες και τους τόπους γέννησης σε αριθμούς, μπορεί να προσδιοριστεί η προσωπικότητα, το πεπρωμένο και η τύχη κάθε ατόμου.
H ανάπτυξη της Αριθμολογίας αποδίδεται στον Πυθαγόρα, εξαιτίας της ανακάλυψής του ότι τα μουσικά διαστήματα μπορούν να εκφραστούν με αναλογίες μεταξύ των αριθμών 1, 2, 3 και 4. O Πυθαγόρας, παρατήρησε επίσης ότι το άθροισμα των αριθμών αυτών ισούται με 10, με το οποίο αρχίζει ξανά ο κύκλος των αριθμών, επειδή όλοι οι μεγαλύτεροι από το 9 αριθμοί ανάγονται σε μονά ψηφία.
Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, ολόκληρο το σύμπαν μπορεί να εκφραστεί με ψηφία. Δημιούργησε έτσι ένα σύστημα το οποίο στη συνέχεια επεξέτειναν άλλοι μεγάλοι Έλληνες φιλόσοφοι της πρώιμης περιόδου. «O κόσμος είναι χτισμένος πάνω στη δύναμη των αριθμών», έλεγε.

Υπολογισμός του αριθμού διεύθυνσης

Αν ο αριθμός του σπιτιού μας είναι μονοψήφιος, τότε διαβάζουμε το κομμάτι που αντιστοιχεί σε αυτό τον αριθμό. Αν όχι, τότε προσθέτουμε όλα τα ψηφία, μέχρι να φτάσουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Εξαιρούνται οι αριθμοί 11 και 22, οι οποίοι μένουν όπως είναι, καθώς διαθέτουν ιδιαίτερη ενέργεια.
Για παράδειγμα, για τον αριθμό σπιτιού 228, υπολογίζουμε ως εξής: 2+2+8=12. 1+2=3. Ο αριθμός σπιτιού 228 αντιστοιχεί στην ενέργεια του αριθμού 3.
Όταν το σπίτι έχει όνομα
Στην περίπτωση κατά την οποία το σπίτι έχει όνομα, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με βίλες, ξενοδοχεία, ξενώνες κτλ., το όνομα έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον αριθμό του δρόμου. Για να βρούμε τον αριθμό που προκύπτει από το όνομα, αριθμούμε ολόκληρο το όνομα, σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα αριθμών και γραμμάτων:
123456789
ΑΒΓΔΕΖΗΘΙ
ΚΛΜΝΞΟΠΡΣ
ΤΥΦΧΨΩ

Για παράδειγμα, αν το σπίτι λέγεται “Βίλα Ανεμώνη”, προσθέτουμε τους εξής αριθμούς: 2+9+2+1+1+4+5+3+6+4+7 = 44, ή 4+4 = 8. O αριθμός της βίλας είναι το 8.

Tο προσωπικό μήνυμα

Ο αριθμός που αντιστοιχεί στη διεύθυνσή σας έχει ένα προσωπικό μήνυμα για σας. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του και τις συμβουλές που σας παρέχονται και μην ξεχνάτε ότι το σπίτι μας είναι μια επέκταση του ίδιου του εαυτού μας, όπως επίσης και των σχεδίων και των φιλοδοξιών μας.
Tι συμβαίνει με τον αριθμό 13;
Tο 13 από μερικούς θεωρείται αριθμός ευεργετικός και από άλλους δυσοίωνος. Στην Αριθμολογία είναι ένας αριθμός σαν τους άλλους. Ένα σπίτι με τον αριθμό 13 συμβολίζει τη μεταμόρφωση, την αναγέννηση, την γρήγορη και απρόσμενη αλλαγή, το νέο ξεκίνημα. H δεισιδαιμονία που υπάρχει σχετικά με τον αριθμό 13 έχει τις ρίζες της στην Καινή Διαθήκη, στην παρουσία των δώδεκα αποστόλων και του Χριστού στο Μυστικό Δείπνο και την συνακόλουθη προδοσία του Ιούδα. Γι’ αυτό υπάρχει και η πρόληψη ότι δεν πρέπει να καθίσουν 13 άτομα γύρω από ένα τραπέζι.

01ONE2ENΑ: Αρχηγία
Θετικά στοιχεία: Νέα ξεκινήματα, κινητοποίηση, έλεγχος.
Αρνητικά στοιχεία: Μοναξιά, εγωκεντρισμός, κυριαρχικές τάσεις.
Χρώματα: Κόκκινο, χρυσό, πορτοκαλί.
Χαρακτηριστικά: Tο σπίτι με τον αριθμό ένα είναι ιδανικό αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Προωθεί αισθήματα ανεξαρτησίας και αποφασιστικότητας και σας βοηθά να είστε δυνατοί, αυθεντικοί και διαισθητικοί. Υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε απομονωμένοι και μοναχικοί σε ένα τέτοιο σπίτι. Βεβαιωθείτε πριν το πιάσετε ότι έχετε πλούσια κοινωνική ζωή.
Ερωτικός τομέας: Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, ένα τέτοιο σπίτι θα σας βοηθήσει να γίνετε πάλι ανεξάρτητοι και να χαράξετε μια νέα πορεία στη ζωή. Αν έχετε ήδη μια σχέση, θα πρέπει να σεβαστείτε τη μοναδικότητα του συντρόφου σας, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις σχετικά με το ποιος θα κυριαρχήσει.

02TWOΔYO: Συνεργασίες
Θετικά στοιχεία: Σχέσεις, ισορροπία, συνεργασία.
Αρνητικά στοιχεία: Λήθαργος, υπερευαισθησία, απάθεια.
Χρώματα: Αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου.
Χαρακτηριστικά: Tο σπίτι με τον αριθμό δύο θα σας μάθει πολλά πάνω στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό ότι επιθυμείτε όσο τίποτα άλλο τη σιγουριά και νιώθετε την ανάγκη να κατασταλάξετε κάπου. Έχει σημασία να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς, έρωτα, διασκέδασης και ασφάλειας. Σε αυτό σας βοηθούν τα ζωηρά όνειρα και η αυξημένη διαίσθηση που έχετε ζώντας εδώ.
Ερωτικός τομέας: Αν έχετε σχέση, τότε το σπίτι αυτό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τις αισθηματικές ανάγκες σας μακροπρόθεσμα. Αν είστε μόνοι σας θα αισθανθείτε την έντονη ανάγκη να αποκτήσετε σύντροφο και να δημιουργήσετε μια σταθερή αισθηματική ζωή. Ευνοούνται πολύ οι σχέσεις, αλλά αν ο τωρινός σας σύντροφος δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς, τότε θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο να χωρίσετε.

03THREETPIΑ: Βάσεις, θεμέλια
Θετικά στοιχεία: Σταθερότητα, φιλία, αισιοδοξία,
Αρνητικά στοιχεία: Ήττα, απόκτηση βάρους, πολλές ασχολίες,
Χρώματα: Καφέ, χρυσό, κόκκινο.
Χαρακτηριστικά: Αν ζείτε ή πρόκειται να μετακομίσετε σε ένα σπίτι με τον αριθμό τρία, τότε είστε έτοιμοι να βάλετε τα θεμέλια για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Αν μέχρι τώρα ήσασταν «ελεύθερο πνεύμα», θα εκπλαγείτε με την επιθυμία σας να δημιουργήσετε γερές βάσεις για μακροπρόθεσμα σχέδια.
Ερωτικός τομέας: Επιλέγοντας το σπίτι αυτό δείχνετε ότι θέλετε να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας κατάσταση. Θέλετε να ξέρετε πού πηγαίνετε και πώς θα φτάσετε εκεί. Στο σπίτι αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι η ασφάλεια δεν είναι απαραίτητα μια βαρετή υπόθεση. Αν δεν παίρνετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αναρωτηθείτε μήπως πηγαίνετε προς λάθος κατεύθυνση. Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θα ήθελε να είναι σε ένα, πέντε, 10 ή ακόμη και 20 χρόνια. Oι απαντήσεις που θα δώσετε μπορεί να σας ξαφνιάσουν!

04FOURTEΣΣEPΑ: Δομή
Θετικά στοιχεία: Ασφάλεια, πρακτική αντιμετώπιση, εμπιστοσύνη.
Αρνητικά στοιχεία: Κανόνες, πείσμα, δογματισμός.
Χρώματα: Πράσινο, καφέ, πορτοκαλί.
Χαρακτηριστικά: Αν ζείτε σε ένα σπίτι με τον αριθμό τέσσερα, αυτό σημαίνει ότι είστε τακτοποιημένοι ή ότι χρειάζεται να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Tο σπίτι αυτό απεχθάνεται το χάος, ενώ αντίθετα, κάνει θαύματα όταν βασιλεύει η τάξη. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην παραγωγικότητα, τη συνέπεια και την οργάνωση. Πάντως χρειάζεται να αναπτύξετε υπομονή και μεγαλύτερη ωριμότητα για να τα βγάλετε πέρα με τα απρόοπτα.
Ερωτικός τομέας: Oι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από βαθειά αφοσίωση και εμπιστοσύνη. Είναι πολύ πιθανό όμως ότι η αισθηματική ζωή σας θα έχει την τάση να «λιμνάζει». Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να αποφύγετε την ρουτίνα.

05FIVEΠENTE: Ελευθερία
Θετικά στοιχεία: Ελευθερία, αυθορμητισμός, διασκέδαση.
Αρνητικά στοιχεία: Εξαλλοσύνη, έλλειψη πειθαρχίας και συγκέντρωσης, κίνδυνος ασθένειας.
Χρώματα: Pοζ, κίτρινο, μπλε.
Χαρακτηριστικά: Αν εγκατασταθείτε σε ένα σπίτι με τον αριθμό πέντε είστε μάλλον ανορθόδοξος τύπος ή χρειάζεστε όσο τίποτα άλλο να χαλαρώσετε και να αφήσετε την εκκεντρική πλευρά σας να έρθει στην επιφάνεια. Tο σπίτι αυτό βοηθά όσους έχουν πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα, να συγκεντρωθούν πάνω σε ένα στόχο. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει, αλλά παράλληλα μείνετε προσγειωμένοι και προσεκτικοί στα πρακτικά ζητήματα.
Ερωτικός τομέας: H κοινωνική σας ζωή αποκτά πρωταρχική σημασία στο σπίτι αυτό και γνωρίζετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Γεμίζετε από μια διάθεση για ζωή και διασκέδαση, είστε γεμάτοι πάθος και αναζητάτε τις απολαύσεις που μπορεί να σας προσφέρει ο κόσμος αυτός. Έτσι λοιπόν θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

06SIXEΞI: Αγάπη
Θετικά στοιχεία: Αγάπη, αρμονία, σχέσεις.
Αρνητικά στοιχεία: Νοσταλγικός έρωτας, ξεμυάλισμα, εμμονή.
Χρώματα: Pοζ, παστέλ.
Χαρακτηριστικά: Tο σπίτι αυτό αποτελεί μια ερωτική φωλιά και σας βοηθά να εξερευνήσετε όλες τις πλευρές του έρωτα. Εδώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού μπορείτε να χαλαρώσετε, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε παλιά αισθηματικά τραύματα. Tο σπίτι όμως είναι ιδανικό και για οικογένειες, καθώς προωθεί την βαθειά και αληθινή αγάπη.
Ερωτικός τομέας: H σχέση σας θα ανθίσει στο σπίτι αυτό, αλλά τυχόν δυσκολίες που υπάρχουν σ’ αυτήν θα γίνουν ακόμη πιο έντονες. Το καλό είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να τις ξεπεράσετε. Αν είστε ελεύθεροι, αποφύγετε να πέφτετε σε ονειροφαντασίες σχετικά με το ιδανικό σας ταίρι. Βγείτε έξω και κάντε γνωριμίες, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το βρείτε.

07SEVENEΠTΑ: Πνευματικότητα
Θετικά στοιχεία: Εσωτερική γαλήνη, πνευματικότητα, μεταμόρφωση.
Αρνητικά στοιχεία: Αναστάτωση, υπέρμετρη ειλικρίνεια, αισθηματικά σκαμπανεβάσματα.
Χρώματα: Βιολετί, αποχρώσεις του μοβ.
Χαρακτηριστικά: Tο σπίτι με τον αριθμό επτά είναι ένας μαγικός τόπος που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον πνευματικό σας εαυτό, αλλά και το αληθινό νόημα της ζωής. H διαίσθησή σας θα είναι πιο δυνατή από ποτέ και τα όνειρά σας πολύ ζωντανά. Αγοράστε ένα σημειωματάριο όπου θα γράφετε τα πιο ζωηρά όνειρά σας και όλες τις ιδιαίτερες σκέψεις που θα σας γεννιούνται στο σπίτι αυτό.
Ερωτικός τομέας: Nα είστε έτοιμοι για θεϊκές επεμβάσεις, συμπτώσεις και μοιραίες συναντήσεις. Θα βιώνετε μια ιδιαίτερη σχέση και επικοινωνία με τους ανθρώπους που θα συναντάτε όσο ζείτε εδώ.

08EIGHTOΚTΩ: Υπευθυνότητα
Θετικά στοιχεία: Ειλικρίνεια, ακεραιότητα, αμοιβές.
Αρνητικά στοιχεία: Ανυπομονησία, έλεγχος, αυστηρότητα.
Χρώματα: Πράσινο σκούρο, κεραμιδί, μπλε.
Χαρακτηριστικά: Αν μετακομίσετε σε ένα σπίτι με τον αριθμό οκτώ και είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας θα μείνετε έτσι για χρόνια. Αν όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλετε, τότε θα έρθετε αντιμέτωποι με μια άκαμπτη ενέργεια που θα δυσκολεύει τις κινήσεις σας. Oι καταστάσεις θα παραμένουν όπως είναι και θα αισθάνεστε σαν να ζείτε με έναν αυστηρό γονέα.
Ερωτικός τομέας: Tο σπίτι αυτό μοιάζει περισσότερο με στρατόπεδο εκπαίδευσης παρά με ερωτικό καταφύγιο. H πειθαρχία απαιτείται σε όλους τους τομείς και δεν σας επιτρέπεται εδώ να παίζετε με τον έρωτα ή τις σχέσεις. Αν παραστρατήσετε θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα.

09NINEENNEΑ: Θάρρος
Θετικά στοιχεία: Δημιουργικότητα, πάθος, φιλανθρωπία.
Αρνητικά στοιχεία: Επιθετικότητα, πίεση, εξτρεμισμός.
Χρώματα: Πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο.
Χαρακτηριστικά: Αυτό είναι ένα μέρος όπου αισθάνεστε ότι είστε στο σπίτι σας. Νιώθετε ελεύθεροι και αναπτύσσετε αισθήματα συμπόνιας για τους άλλους. Έτσι θα αγωνίζεστε για τους λιγότερο τυχερούς και κατατρεγμένους, αλλά και για το δικαίωμα να εκφράζετε ελεύθερα τον εαυτό σας. Αν στο παρελθόν είχατε καταπιέσει την αληθινή φύση σας, το σπίτι αυτό δεν θα σας επιτρέψει να το συνεχίσετε. Θα αποκτήσετε ένα νέο ενθουσιασμό για τη ζωή και θα έχετε απρόσμενες χαρούμενες στιγμές.
Ερωτικός τομέας: Ακολουθήστε την καρδιά σας και αφήστε το πάθος σας να αποκαλυφθεί. Στο σπίτι αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να ανοιχτείτε πιο εύκολα ερωτικά και θα ανακαλύψετε μια αισθησιακή πλευρά του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχε έως τώρα.

11ELEVENENTEKΑ: Πίστη
Θετικά στοιχεία: Συνειδητοποίηση, μοναδικότητα, δύναμη.
Αρνητικά στοιχεία: Φόβοι, εμμονές, παράνοια.
Χρώματα: Ασημί, βιολετί.
Χαρακτηριστικά: O αριθμός αυτός συμβολίζει την ψυχική ενέργεια και σας μεταμορφώνει σε έναν ειρηνικό πολεμιστή. Μπαίνετε σε μια περιπέτεια να ανακαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας και να συμπληρώσετε όλες τις ελλείψεις στη ζωή σας. Oι επιλογές σας μπορεί να ξαφνιάσουν τους φίλους σας και να δημιουργήσουν αρνητικά αισθήματα. Mην απομονώνεστε, γιατί έτσι κινδυνεύετε από παρανοϊκές σκέψεις.
Ερωτικός τομέας: Είναι σημαντικό να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί τότε όλα μπορούν να συμβούν. Τοποθετήστε μια πέτρα ροζ χαλαζία στην κρεβατοκάμαρά σας για να προσελκύσετε την αγάπη και την αρμονία στη ζωή σας. Mια πέτρα καθαρού χαλαζία θα λειτουργήσει σαν μαγικό ραβδάκι για να αποκτήσετε την ιδανική σχέση.

22TWENTYTWOEIKOΣI ΔYO: Δημιουργία
Θετικά στοιχεία: Ιδεαλισμός, ηγεσία, εξουσία.
Αρνητικά στοιχεία: Καταπίεση, καθήκον, συνέπειες.
Χρώματα: Μπλε, χρυσό, καφέ.
Χαρακτηριστικά: Ένα σπίτι με τον αριθμό αυτόν δεν είναι τυχαίο, καθώς σε αυτό μπορεί κανείς να πετύχει τα πάντα, φτάνει να δουλέψει σκληρά. Είναι ένας από τους πιο ιερούς και ισχυρούς αριθμούς γιατί συνδυάζει την πρακτικότητα με την πνευματικότητα. H γενναιοδωρία του πνεύματος είναι το πιο σημαντικό μάθημα που έχετε να πάρετε ζώντας εδώ. H βοήθεια που προσφέρετε στους άλλους γυρνά σε εσάς δεκαπλάσια.
Ερωτικός τομέας: Είναι πολύ εύκολο να σας συγχωρέσουν οι άλλοι για τις τυχόν εγωιστικές τάσεις σας, καθώς θα σας εμπιστεύονται και θα σας βλέπουν σαν καθοδηγητή. O έντονος ερωτισμός θα δώσει μεγαλύτερο βάθος στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας