Χάος σε πτήση επειδή Εβραίοι αρνήθηκαν να καθίσουν δίπλα σε γυναίκες!


Χάος σε πτήση επειδή Εβραίοι αρνήθηκαν να καθίσουν δίπλα σε γυναίκες!
Εκατοντάδες φανατικοί ορθόδοξοι Haredim αρνούνταν επί έντεκα ώρες να καθίσουν γυναίκες και άντρες σε διπλανά καθίσματα

Εκατοντάδες Εβραίοι που ανήκουν στους φανατικούς πιστούς ορθόδοξους Haredim είχαν κλείσει θέσεις με την ισραηλινή εταιρεία El Al για να ταξιδέψουν από Νέα Υόρκη προς Τελ Αβίβ για να γιορτάσουν την γιορτή Rosh Hashanah (η δική τους πρωτοχρονιά).


Οι Haredim με τα χαρακτηριστικά μαύρα κοστούμια και τα μαύρα καπέλα τους πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να κάθονται δίπλα στους άντρες και όταν επιβιβάστηκαν μέσα στο αεροπλάνο αρνήθηκαν πεισματικά να καθίσουν στις θέσεις τους... Μάταια οι υπόλοιποι επιβάτες και ο πιλότος τους εκλιπαρούσαν να φύγουν από τη μέση του διαδρόμου για να μπορέσει το αεροπλάνο να απογειωθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών επί έντεκα ώρες επικρατούσε χάος μέσα στο αεροπλάνο με τους Haredim να ζητούν από τους συνεπιβάτες τους να ανταλλάξουν θέσεις, ακόμα και επί πληρωμή, ώστε να καθίσουν οι άντρες χωριστά από τις γυναίκες.


Μετά από έναν «εφιάλτη» έντεκα ωρών οι Haredim συμφώνησαν να καθίσουν στις προγραμματισμένες θέσεις τους, προκειμένου το αεροπλάνο επιτέλους να απογειωθεί!

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε για το γεγονός ότι η El Al κάνει ό,τι μπορεί για να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση όλο το χρόνο.


Σχόλια