Εφιαλτικά σενάρια : Η Ουκρανία θα γίνει μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ και μια αποικία της Γερμανίας


oukraniaΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με σενάρια που παρουσιάζονται από την αμερικανική ιστοσελίδα informationclearinghouse.info, η Ουκρανία πρόκειται να γίνει μια τεράστια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, και μια αποικία της Γερμανίας, σύμφωνα με τα σχέδια της συμμαχίας , να «καθαρίσει» τα νότιο-ανατολικά της χώρας, απειλώντας το καθεστώς του Κιέβου που είναι αδρανές .

 http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2014/11/rusia7-300x225.jpg

Αν η όλη επιχείρηση είναι επιτυχής, τότε η Δύση θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την κύρια αποστολή της, και να μετατρέψει την Ουκρανία σε μια ενιαία μεγάλη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ , και επιπλέον, η χώρα θα γίνει μια νέα αποικία της Γερμανίας, κάτι που σημειωτέων αναφέρονταν στα γερμανικά σχέδια του β’ Παγκοσμίου πολέμου . Σε μια τέτοια έκβαση διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους η αμερικανική ανεξάρτητη ιστοσελίδα informationclearinghouse.info.
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι στην Ουκρανία θα αρχίσει σύντομα πλήρους κλίμακας πόλεμος . Αυτό το σενάριο υποστηρίζεται από τις χώρες του ΝΑΤΟ και τους συμμάχους τους στην Ασία και την Μέση Ανατολή, γράφει η ιστοσελίδα , και εμείς στο Pentapostagma.gr.
Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία και οι δράσεις της συμμαχίας στη διεθνή σκηνή, αποτελούν μόνο τον προάγγελο των επερχομένων γεγονότων , προλειαίνοντας το έδαφος, για μια «αποφασιστική επίθεση» των ουκρανικών στρατευμάτων , κατά την οποία θα σαρωθεί το Ντονέτσκ από τον ρωσόφωνο πληθυσμό, απειλεί το νέο ουκρανικό καθεστώς, γράφουν οι δημοσιογράφοι του ινστιτούτου ICH.
Η δημοσίευση σημειώνει ότι, η κύρια αποστολή του ΝΑΤΟ είναι πλέον η «μεταμόρφωση της Ουκρανίας σε μια γιγαντιαία στρατιωτική βάση των ΗΠΑ». Επιπλέον, η χώρα θα γίνει μια «νέα αποικία» του Βερολίνου , η οποία θα προμηθεύει με πρώτες ύλες και δημητριακά την Γερμανία , και θα αποτελεί μια ακόμη αγορά για τα γερμανικά προϊόντα.

Εντωμεταξύ , οι δυτικές χώρες άρχισαν μια εκτεταμένη εκστρατεία ενημέρωσης για τον σκοπό αυτόν . Σχεδόν κάθε μέρα, αναφέρουν «εισβολή» των ρωσικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας , αλλά σε άλλες χώρες, όπως η Σουηδία που πρόσφατα διοργάνωσε το «κυνήγι» ενός υποθετικού «ρωσικού» υποβρυχίου. Η Πολωνία απέλασε ρώσους «κατάσκοπους», χωρίς την παραμικρή απόδειξη των δραστηριοτήτων κατασκοπείας τους. Και το ΝΑΤΟ διεξάγει προκλητικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, σε μεγάλους αριθμούς , άρματα μάχης και εξοπλισμό.
Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση του Κίεβου , κόβει κατά διαστήματα στο Ντονέτσκ το ρεύμα και το φυσικό αέριο, διακόπτοντας παράλληλα την καταβολή των μισθών και των συντάξεων, αλλά και την εισαγωγή των φαρμάκων. Η Ουκρανία προσπαθεί να στραγγαλίσει την οικονομία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, πιέζοντας έναν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων να εγκαταλείψουν την περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Clearing House.
Επιπλέον, η ουκρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της χώρας, με σκοπό να στρατολογήσει στον ουκρανικό στρατό τους υποστηρικτές του «δεξιού τομέα» , που είχε πλούσια δράση όλο το προηγούμενο διάστημα . Αυτό θα επιτρέψει στις χώρες του ΝΑΤΟ, την απαλλαγή από την ευθύνη της αναπόφευκτης τρομοκρατίας και των θηριωδιών, γράφει η δημοσίευση.
Την ίδια στιγμή η Ρωσία πιέζεται να διακόψει την υποστήριξη της στον πληθυσμό του Donbass. Κάθε νέα φάλαγγα με ανθρωπιστική βοήθεια , προκαλεί στην δύση ταυτόχρονη επίθεση υστερίας, διότι έτσι δεν πρόκειται να λιμοκτονήσει η ρωσική πολιτοφυλακή και οι πολίτες της περιοχής, διαβεβαιώνουν οι δημοσιογράφοι .
Σύμφωνα με τον συγγραφέα του δημοσιεύματος, η συμφωνία του Μινσκ συνάφθηκε μόνο και μόνο, για να επιτραπεί στο Κίεβο, να ενισχύσει τις δυνάμεις του, να αναδιοργανώσει την διοίκηση του στρατού του , και να προετοιμαστεί για μια «αποφασιστική επίθεση».

Οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν αποφασίσει να συντρίψουν τα νοτιο-ανατολικά της χώρας, και να ξεκινήσουν έναν οικονομικό πόλεμο με την Ρωσία. Η Γερμανία και η Γαλλία λαμβάνουν επίσης μέρος σε αυτό, παρά τις διαμαρτυρίες των λαών τους, σημειώνει η εφημερίδα.
Την ίδια στιγμή, οι Ρώσοι διπλωμάτες προσπαθούν να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με τη σειρά του, αποφάσισε να ανταποδώσει, στα ίσια, με την αύξηση της ετοιμότητας μάχης των ρωσικών στρατευμάτων, και την ενίσχυση της συνεργασίας με τους ασιάτες εταίρους( βλέπε Κίνα).
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν θα είναι σε θέση να παραμείνει στο περιθώριο των εξελίξεων , και να επιτρέψει να καταστραφεί το σύνολο του πληθυσμού της λεκάνης του Ντόνετς . Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Clearing House, υπάρχει μόνο ένα ερώτημα, αυτό είναι το εαν η Ρωσία θα αντισταθεί στο ΝΑΤΟϊκό Κίεβο, με κίνδυνο να διακόψει εντελώς τις σχέσεις της με τη Δύση;

ΠΗΓΗ
Σχόλια