ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!

http://i59.tinypic.com/14k85rn.jpg Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες, ως περίπου και το βράδυ, σε πολλές ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, πυκνά χιόνια θα σημειωθούν ως το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονίας πάνω από τα 1200-1300 μέτρα υψόμετρο, στη Θεσσαλία, πάνω από τα 1300-1400 μέτρα υψόμετρο, στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 1500-1700 μέτρα υψόμετρο και στη Πελοπόννησο πάνω από τα 1600-1800 μέτρα υψόμετρο.
Τα χιόνια θα είναι ιδιαίτερα πυκνά και όσοι κινηθείτε προς χιονοδρομικά κέντρα, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Το σύστημα βροχών που υπάρχει τώρα στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τις αρνητικές θερμοκρασίες που επικρατούν πάνω από τα 1200-1300 μέτρα και την σταδιακή στροφή των ανέμων σε νοτιάδες, θα δώσουν ως το βράδυ πυκνά χιόνια ιδιαίτερα στα βουνά της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου και ο λόγος είναι ότι οι νότιοι αυτοί άνεμοι θα φέρουν αρκετή υγρασία.
Από το βράδυ, τα χιόνια θα περιοριστούν αρκετά υψηλότερα σε όλη τη χώρα μας, διότι η θερμοκρασία ανέβει αισθητά και έτσι τα χιόνια θα περιοριστούν μόνο στις κορυφές των βουνών. Για όσους τώρα έχουν την απορία πότε φαίνεται περισσότερο κρύο και χιόνια, το Greek-Weather.Org, απάντησε λέγοντας πως κάτι διαφαίνεται για τα μέσα περίπου του Δεκέμβρη, με πολύ κρύο, πολλές βροχές και αρκετά χιόνια ως και σε μηδενικά υψόμετρα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας