Βενιζέλος για ΠΑΣΟΚ: "Πολλοί ενδιαφερόμενοι για κάτι...μικρό"

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο υπογράμμισε ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στα εσωκομματικά του κόμματος τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, αλλά για κάτι μικρό
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι: «Όταν γίνει το συνέδριο πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον στην κοινωνίας να μας ακούσει επί της ουσίας, εκτιμώ ότι αυτό μπορεί να γίνει μετά το Πάσχα, το Μάιο».
Τόνισε ότι στο συνέδριο είναι ανοιχτό το θέμα ηγεσίας. Μίλησε για ένα συνέδριο: «Χωρίς κόλπα, χωρίς να κρύβονται κάποιοι στο παραβάν. Να προστατεύσουμε την αξιοπρέπειά μας, με ενότητα, πειθαρχία, συλλογικότητα και την αυτογνωσία όλων μας».
«Βαδίζουμε σε συνέδριο απροκατάληπτο με όλα τα θέματα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένου του θέματος της ηγεσίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,.
«Όπως ανακοίνωσα το βράδυ της Κυριακής, βαδίζουμε σε συνέδριο ριζικής ανανέωσης», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ με αφορμή τις πληροφορίες περί παραίτησής του που είδαν το φως της δημοσιότητας, άσκησε κριτική στα ΜΜΕ, τα οποία «δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Το ενδιαφέρον δεν είναι συχνά γνήσιο και καλόπιστο. Απαιτείται μεγάλη προσοχή».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια