ΕΚΤΑΚΤΟ: Συντριβή Airbus A320 στη Γαλλία!!!



Ένα αεροσκάφος Airbus A320 συνετρίβη πριν από λίγη ώρα στη νότια Γαλλία. 
Πρόκειται για αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa), το οποίο μετέφερε 142 επιβάτες και είχε οχτώ άτομα πλήρωμα.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του "Marigmane",εκτελούσε το δρομολόγιο Ντίσελντορφ – Βαρκελώνη και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στις γαλλικές Άλπεις.
H συντριβή του αεροσκάφους επιβεβαιώνεται από τις γαλλικές αρχές εναέριας κυκλοφορίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο που έπεσε ήταν της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa), και μετέφερε 142 επιβάτες και οχτώ άτομα πλήρωμα.
Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου Εσωτερικών βρέθηκαν συντρίμμια κοντά σε γαλλικό χωριό.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του "Marigmane" εκτελούσε την πτήση 4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στις γαλλικές Άλπεις.
O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ είπε ότι μάλλον δεν υπάρχουν επιζήσαντες από την συντριβή του αεροσκάφους της γερμανικής εταιρείας χαμηλού κόστους.
Το αεροσκάφος ανέβηκε απότομα στα 38.000 πόδια και εν συνεχεία έπεσε απότομα στα 6.800 ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα στους 378 κόμβους, στις 09.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πριν χαθεί έστειλε σήμα SOS.
Το αεροπλάνο αυτό ήταν ένα από τα παλαιότερα που έχει η εταιρεία και παραδόθηκε από την Airbus το Νοέμβριο του 1990 με σειριακό αριθμό 147.
Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται σε κανένα αεροσκάφος να πετά στην περιοχή λόγω της παρουσίας πολλών ελικοπτέρων και σωστικών μέσων.
Το πρώτο tweet της εταιρείας Germanwings και το tweet για απώλεια σήματος από τη Flightradar




 
 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια