Τσιμεντο-οργονίτες η παράνοια!

http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2013/09/Cemenite-1.jpg Cemenite οι Τσιμεντο-οργονίτες, η παράνοια των «κατασκευαστών» σε εξέλιξη! Το έχουμε γράψει κατά επανάληψη στο terrapapers ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου! …Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.
Είναι γνωστόν πως το ον που έχει ως υπέρτατον σκοπό ζωής τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα, τροφή-σεξ είναι εκτός από ΟΠ, Νεκρός και Βλάξ. όσο πιο Βλάξ είναι, τόσο πιο πολύ θέλει να πείσει τον εαυτό του κατ’ αρχάς, πως είναι σωστός αλλά και μοναδικός ο σκοπός του. Αυτή την γελοιότητα την αποκαλεί Μοναδική Αλήθεια και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την επιβάλει στους υπόλοιπους.
Προσπαθώντας να Επιβάλλει τη σαθρή –το γνωρίζει πως είναι σαθρή και αυτό τον κάνει βλάκα- εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα ..αλλά εκείνη επιστρέφει τα βραδιά καθώς ετοιμάζεται να κοιμηθεί ..η τα πρωινά λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει τα ματιά του. Φαύλος κύκλος.
Φυσικά ισχύει σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου. Έτσι λοιπόν μετά τους γυψο-οργονίτες, «κάποιοι» θέλουν να μας πείσουν ότι οι τσιμεντο-οργονίτες δουλεύουν ή ότι είναι δυνατον να φτιαχτούν οργονίτες από τσιμέντο, …μα τα πλοκάμια του Κθούλου, αν είναι δυνατόν, τόση ηλιθιότητα. Φυσικά ή είναι υποχείρια των υπηρεσιών που αντιπαθούν τα μέγιστα τους σωστούς οργονίτες ή υπό νοητικό έλεγχο (εννοώ τις καταλήψεις).
Πρώτα πρώτα το τσιμέντο είναι διάσημο για την ιδιότητα του να απορροφά την ενέργεια της ζωής (την οργόνη) και να μην την αποδίδει ποτέ πίσω. Επί τη ευκαιρία σκεφθείτε γιατί τα σπίτια μας είναι κουτιά από τσιμέντο και όχι όπως παλιά με πέτρα και ασβέστη για κύριο συνδετικό υλικό. Θα μου πείτε η πρόοδος η πρακτικότητα και το κόστος. Τότε να τα χαίρεστε αυτά τα καλούδια και να μην δυσανασχετείτε για τις αρρώστιες, την ανία, την κατάθλιψη και την αδυναμία που ταλανίζει τους ανθρώπους των πόλεων και των τσιμέντων.
Στους οργονίτες χρησιμοποιούμε για οργανικό υλικό πολυμερή μεγάλου μοριακού βάρους. Μπορείτε να φτιάξετε οργονίτες και από κερί μέλισσας η ρητίνη πεύκου. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε μια κατασκευή με ήπια γλυκιά ενέργεια πολύ χαμηλής ικανότητος μετατροπής της DORσε OR. Θα χρειαζόσασταν τόνους τέτοιων οργονιτών για να κάνετε την δουλειά μιας πυραμίδος του www.orgonodrome.gr!
Διαβάστε εδώ Αυτά ΔΕΝ είναι οργονίτες ! Οι σωστοί οργονίτες είναι ένα μεγάλο θέμα από πλευράς ατομικής προστασίας. Για όσους ξέρουν τα γράφω πιο κρυπτικά, αν και οι περιγραφές στο www.orgonodrome.gr είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΕΣ για όσους διαθέτουν την ικανότητα να ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
Όταν κάποιος  παίρνει κρυστάλλους και τους καλύπτει με πολυεστέρα η εποξική ρητίνη, σαν αποτέλεσμα δεν έχει οργονίτη αλλά κρυστάλλους ανακατεμένους με πολυεστέρα και μόνο.  Τώρα, γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν, αφού δεν τα φτιάχνουν συνειδητά αλλά …οι καταλήψεις τους έχουν τον έλεγχο !!! Τι να κάνουμε, πως να προστατευθούμε από τους τσαρλατάνους που κατακλύζουν το σύμπαν; Μα με τους γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους. Όπως οι τσαρλατάνοι κάνουν σωστά την δουλειά τους καταστρέφοντας κάθε τι καλό και διαιωνίζοντας την βλακεία τους, έτσι και οι καλοί άνθρωποι έχουν τρόπους να προστατευθούν από την βλακεία.
Κάνοντας μια βόλτα στους αυτοαποκαλούμενους “κατασκευαστές οργονιτών” ντόπιους και ξένους διαπιστώνει κανείς ένα αλαλούμ. Βλέπει κατασκευές που είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από οργονίτες, που να δικαιολογούν το όνομα τους. Κάποιες κατασκευές είναι όντως όμορφες, αλλά απέχουν παρασάγγας από την έννοια του οργονίτη. Αυτό το αλαλούμ είναι σκόπιμο, είναι κλασική τεχνική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, αποπροσανατολισμού και καταστροφής ενός προϊόντος, μιας ιδέας ή η καταστροφή οποιουδήποτε είναι μη αρεστό, δηλαδή η σκόπιμη και δόλια καταστροφή οτιδήποτε κάνει καλό σε καλούς ανθρώπους. Ω ναι οι Αρχοντες, ξέρουν τι κάνουν και το κάνουν πολύ καλά.
Δεν φθάνουν οι «κατασκευαστές» που φτιάχνουν ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, με κύριο χαρακτηριστικό τους εκτεθειμένους κρυστάλλους για να φαίνονται πιο «όμορφοι» οι οργονίτες, υπάρχουν και οι αντιγραφείς! Οι αντιγραφείς χρησιμοποιούν γνώσεις που τους έδωσα και προσπαθούν με κόπο ν’ αποδείξουν ότι η αλεπού είναι 100 χρονών και τα αλεπουδάκια 110! Αμ δε … η αλεπού δεν είναι τυχαία … αλεπού, μέχρι το αλεπουδάκι να την φτάσει -αν κι όποτε- θα φάει η μούρη του χώμα.
Ενώ έμαθα σε κάποιους -τους ξέρετε- να φτιάχνουν οργονίτες, λίγο αργότερα φάνηκε το πραγματικό τους πρόσωπο, οι καταλήψεις τους δηλαδή, γιατί δυστυχώς βρίθουν στον χώρο, λόγω της δύναμης που έχουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες, οπότε αποτελούν στόχο των ανόργανων αρπαχτικών όντων και άρχισαν να τους ανακατεύουν με  ματζούνια και την δήθεν «μαγεία». Δεν θα κουραστώ να το λέω … μαντζούνια, λαδάκια, λιβάνια κι οργονίτες δεν πάνε μαζί κι αντάμα. Διάφορες «μαγικές» επιγραφές, διάφορα αστεία μαντζούνια μέσα στην κατασκευή, μενταγιόν της Μαρίας Μαγδαληνής, και τυραννόσαυρος Ρεξ (!), μοντέλο κεραυνός του Δια, και το πλοκάμι του αζώρ, μαγικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα και το γνωστό λουρί της μάνας. Πόση σύγχυση υπάρχει μέσα στο νου τους; Δεν είναι δύσκολο να απαντήσουμε, φαίνεται στις κατασκευές τους. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ραιχ.
..και φυσικά μιας κι έχουν άγνοια κι ανικανότητα να γράψουν μια αράδα σχετικά με τις κατασκευές που πουλάν, αντιγράφουν και τα κείμενα μου αλλοιώνοντας και διαστρεβλώνοντας τα, νομίζοντας πως οι άνθρωποι που μας διαβαζουν και αγοράζουν τους οργονίτες μας, είναι το ίδιο ηλίθιοι με αυτούς.Διάφορες «μαγικές» επιγραφές, διάφορα αστεία μαντζούνια μέσα στην κατασκευή, μενταγιόν της Μαρίας Μαγδαληνής, και τυραννόσαυρος Ρεξ (!), μοντέλο κεραυνός του Δια, και το πλοκάμι του αζώρ (η βλακεία είναι αήττητη και παντοδύναμη) μαγικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα και το γνωστό λουρί της μάνας. Πόση σύγχυση υπάρχει μέσα στο νου τους; Δεν είναι δύσκολο να απαντήσουμε, φαίνεται στις κατασκευές τους.
Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη ότι έχουν τόσο διεστραμμένο μυαλό ώστε να κατασκευάζουν τσιμενίτες και να τολμούν να τους παρουσιάζουν σαν οργονίτες, σαν τουβλα ίσως να κάνουν, σαν οργονίτες ούτε κατά διάνοια.  Ας δούμε τις οδηγίες ενός κατασκευαστή Cemenite και γελάστε με την βλακείαάλλωστε είναι ο μόνος τρόπος για την επιτυχή αντιμετώπιση της.
[O Cemenite είναι μια εκδοχή οργονίτη κατασκευασμένου από τσιμέντο Portland και κομμένα κομμάτια σε σπείρες από μονωμένο καλώδιο χαλκού με διάμετρο 3mm για να παραχθεί μια θηλυκή συσκευή οργονίτη. Είναι πολύ σημαντικό να μην προσθέσετε άλλο συστατικό, ακόμη και κρύσταλλο, καθόσον το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Η χρήση αλουμινίου αντί του χαλκού θα παράξει μια αρσενική συσκευή οργονίτη. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί γυμνό σύρμα, θα έχει πιο αδύναμο αποτέλεσμα από το μονωμένο. Το ίσιο σύρμα είναι ασθενέστερο από αυτό σε σπείρα. Αποφεύγετε τα μυτερά καλούπια γιατί θα τον κάνετε πιο αρσενικό.
Το καλώδιο χαλκού να είναι πλαστικό / τεφλόν / με μόνωση από PVC. Χρησιμοποιείστε UTP καλώδιο δικτύου. Θα περιέχει 8 σύρματα χαλκού με μόνωση από τεφλόν. Θα χρειαστείτε δύο μέτρα για ένα cemenite.Ίσο με  16 μέτρα ενός ενιαίου σύρματος. Το καλώδιο τότε θα πρέπει να γίνει πηνίο. Πρέπει να κάνετε δεξιόστροφη περιέλιξη, όπως η φορά του ρολογιού.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή δύο καλώδια  για να τυλίξετε  κάθε πηνίο. Είναι δεξιόστροφα όταν πηγαίνει πιο μακριά από εσάς. Χρησιμοποιείσται  πηνίο με εσωτερική διάμετρο 3 χιλιοστών.
Το διάκενο (κενό) του τυλίγματος μπορεί να είναι σφιχτό ή αραιό αλλά το μήκος του πηνίου πρέπει να είναι μικρότερο από τη διάμετρο. Με  διάμετρο 3 mm (χιλ). πηνίου, το μήκος του πηνίου πρέπει να είναι μικρότερο από 3mm. Το τσιμέντο πρέπει να είναι γκρι τσιμέντο, επίσης γνωστό ως Οriginal Portland Cement (OPC). Το χρώμα πρέπει να είναι γκρι όταν είναι ξηρό. To λευκό δεν είναι αποδεκτό. - Προσπαθήστε να γεμίσετε το κέντρο όλου του πηνίου με το τσιμέντο. Προσπαθήστε να αποτρέψετε να παγιδευτεί αέρας.]
Αν καταλάβατε την παράνοια του θέματος, πέστε μου κι εμένα.
Αγοράστε οργονίτες και τι να προσέχετε: Ο κάθε είδους οργονίτης επιβάλλεται, να έχει απλή κατασκευή και σε σχήμα και σε υλικά. Περίεργα και περίτεχνα σχήματα πρέπει να αποφεύγονται. Επίσης ΔΕΝ αγοράζετε ποτέ, αν έχουν κρυστάλλους ΕΞΩ από το matrix ρητίνης ρινισμάτων. Επαναλαμβάνω Π Ο Τ Ε. Οι κρύσταλλοι φορτίζονται με πληροφορίες είτε θετικές, είτε αρνητικές. Υπάρχουν κακόβουλοι, που αυτό ακριβώς κάνουν. Φορτίζουν τους κρυστάλλους, με αρνητικές πληροφορίες, για να ικανοποιήσουν το ασήμαντο εγώ τους και να ταΐσουν και ικανοποιήσουν τις λογής λογής καταλήψεις τους.
Επίσης προσοχή σε κάτι άλλο, μπορεί να δείτε σωστά κατασκευασμένους οργονίτες και να παραγγείλετε, όταν όμως τους παραλάβετε, και δείτε ότι έχουν απ έξω τους κρυστάλλους, τότε καταλαβαίνετε πως είναι δόλια προγραμματισμένοι, ποιος ξέρει για ποιόν λόγο. Αν δεν μπορείτε να τους επιστρέψετε, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, γιατί συνήθως δεν τους παίρνουν πίσω, απλώς θάψτε τους στην γη και αυτή θα τους καθαρίσει και αδρανοποιήσει, μπλοκάροντας τον όποιον αρνητικό προγραμματισμό.
Επίσης μην αγοράσετε, εάν σας ζητούν ημερομηνία γεννήσεως και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Μην δίνετε τέτοια προσωπικά στοιχεία, θα συμπλήρωνα, μην τα αναγράφετε στο διαδίκτυο γιατί είστε ενεργειακά εκτεθειμένοι.
Απλοϊκός οδηγός, αγοράς Οργονίτη …
*Αγοράστε από Νόμιμες εταιρίες που δεν ασχολούνται με παραεμπόριο, Χωρίς γωνιώδη, πολύπλοκα σχήματα. Εκτός της πυραμίδας στις αναλογίες του Χέοπος και ΜΟΝΟ.
*Με τους κρυστάλλους ΜΕΣΑ στο matrix του οργονίτη.
*Η Τιμή να είναι ανάλογη της καθαρότητας των υλικών, συναρτήσει του χρόνου παρασκευής.
*Αυτό που παραλαμβάνετε να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε παραγγείλει. Επειδή είναι χειροποίητες κατασκευές, διαφέρουν ελάχιστα το ένα από το άλλο, αλλά ποτέ στα βασικά.
*Αν δεν σας έχουν ζητήσει προσωπικά δεδομένα, ώρα και μέρα γεννήσεως ή άλλα αντίστοιχα. Ποτέ μην τα δίνετε.
*Χρησιμοποιήστε για να αγοράσετε οργονίτες το ένστικτο, την θέληση, την πρόθεση και όχι την λογική, Η λογική πρέπει να συμφωνεί με το ένστικτο και όχι το αντίθετο. Οι οργονίτες ανήκουν στο πεδίο του αιθερικού, άρα στο πεδίο του ένστικτου, η λογική έπεται.
*Τους οργονίτες ποτέ μην τους ακουμπάτε σε μέταλλο, αλλά πάντα, πάνω σε ξύλο κατά προτίμηση, πλαστικό, μάρμαρο η πέτρα.
*Το σχήμα επίσης στις μεγάλες κατασκευές πρέπει να είναι Ημισφαιρικό ή σε σχήμα ανεστραμμένης Κούπας, ή Κωνικό, ή Πυραμίδα ΜΟΝΟ με τις αναλογίες αυτής του Χέοπος. Υπάρχει λόγος για αυτό: η οργόνη κινείται αργά και δεν συμπαθεί τις Γωνίες, εξαίρεση όπως ανέφερα η πυραμίδα ΜΟΝΟ με αναλογίες του Χέοπος. Υπάρχει λόγος που απαγορεύονται οι γωνίες στους οργονίτες. Δείτε σχετικά με τον Lovecraft και το ‘γωνιώδες βλάσφημο χάος’, ψάξτε το θέμα πριν αγοράσετε ή χρησιμοποιήσετε προϊόν με γωνίες. Εξαιρούνται οι διακοσμητικοί που είναι …για διακόσμηση.
Με οδηγό το ένστικτο, όχι την λογική. Δεν κάνει ποτέ λάθος: Στο θέμα ‘αγορά οργονίτης’, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και συμπληρωματικά,τα μάτια σας. Τι νοιώθετε όταν βλέπετε αυτόν που σας πουλά οργονίτη; Ρωτήστε τον λεπτομέρειες, ξέρει τι πουλάει; Ενημερωθείτε πρώτα για το τι είναι αυτό που θέλετε να πάρετε και μετά ρωτήστε αυτόν που το πουλάει. Τον ίδιο τον κατασκευαστή και όχι τα κείμενα από κάποιο blog που συνήθως έχει αντιγράψει. Είναι ο ίδιος υγιής, δυνατός;
Το έχω κάνει πολλές φορές, να ρωτάω λεπτομέρειες στο θέμα και οι απαντήσεις είναι…. ‘τι βλέπουν τα αυτάκια μου και τι ακούν τα μάτια κου!!!’ . Το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό, ιλαροτραγωδία, όπως όλα σχεδόν στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Διάφοροι τύποι και τύπισσες με κύρια ασχολία το Ρέικι, τα μαγικά λαδάκια, τα λιβάνια και τις Κρύσταλλο – θεραπείες άρχισαν να κατασκευάζουν και να πουλούν οργονίτες, γιατί το βρήκαν σαν εύκολο τρόπο να τα κονομήσουν.
ΞΑΝΆ-σημειώνω εδώ, πως για να γίνουν σωστές κατασκευές οργονιτών, χρειάζονται κάμποσες χιλιάδες ευρώ για αγορά υλικών από όλο τον κόσμο, και πολλές αποτυχίες μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανένας τσαρλατάνος σε καμία εποχή σε κανένα αντικείμενο, δεν μπορεί να διαθέσει χρήμα, χρόνο και κόπο, γιατί σκοπός τους είναι μονάχα το εύκολο ά-κόπο και άμεσο χρήμα.
Αντί να αρχίσουν, να φτιάχνουν απλούς μικρούς, φτηνούς και να τους κάνουν ‘δωράκια’ στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ώστε να μειωθεί η αρνητική συνιστώσα της ηλεκτρονικής κουβέρτας που δημιουργούν για να ακυρώνεται το ψέκασμα, έκαναν το αντίθετο.
Έφτιαξαν μεγάλες κατασκευές, χωρίς να ακολουθούν τους κανόνες, με αποτέλεσμα να μην φτιάχνουν οργονίτες. Μερικοί μάλιστα χρησιμοποίησαν τις εικόνες από το άρθρο μου “Μαγικοί Οργονίτες” στο www.miastala.com για να «εμπνευσθούν» και κατέληξαν σε αστεία, μα και επικίνδυνα αποτελέσματα.
Για να φτιάξει κανείς λειτουργικούς οργονίτες ακολουθεί απλές αρχές, χρησιμοποιεί άριστης ποιότητος υλικά και απαιτείται πρακτική πείρα από 2-3 χρόνια και φυσικά πολλά αποτυχημένα πειράματα. Τους έδωσα τις γνώσεις φιλτραρισμένες από την πείρα μου και τις αποτυχίες μου, για να μην πέσουν στην παραπληροφόρηση που υπάρχει στο Ιντερνέτ, αλλά φυσικά τα έκαναν όλα αχταρμά. Φυσικό είναι, αφού η σύγχυση είναι η κατάσταση που ζουν.
Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι οι ενέργειες του ίδιου του κατασκευαστή, πρέπει να είναι καθαρές και να μην ασχολείται με channeling, Ρέικι, ‘μαγικά αντικείμενα’ και λοιπά, διότι τότε “χρωματίζεται” αρνητικά η κατασκευή ! Άλλωστε είναι άμεσα αντιληπτό γιατί έχει χαμηλή απόδοση. Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι, που μπορούν να προγραμματιστούν ! Αυτό δεν θα κουραστώ να το λέω, γιατί έχω δει τα τραγικά και άσχημα, αποτελέσματα ανάλογων κατασκευών. Εάν όμως οι κρύσταλλοι, είναι μέσα στο matrix των ρινισμάτων και της ρητίνης, όσο και να τους προγραμματίσουν, το πολύ πολύ να μην λειτουργεί καλά ο οργονίτης.
Αυτά τα ολίγα σχετικά με τους οργονίτες και καλές κατασκευές ή αγορές.
Κάνε κλικ να δεις τις εικόνες για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε πως αυτές οι κατασκευές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

ΠΗΓΗ 
Σχόλια