Η Ζ. Κωνσταντοπούλου «ξεσκεπάζει» τα σκάνδαλα της παρέας του μνημονίου

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου «ξεσκεπάζει» τα σκάνδαλα της παρέας του μνημονίουΜε μια παρέμβαση που θα μείνει στην ιστορία του κοινοβουλίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποστομώνει όλους τους μνημονιακούς ήρωες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αποκαλύπτοντας τη δράση τους και τις υπόγειες διαδρομές με την κρατική διαφήμιση.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου προέβη σε αποκαλύψεις – φωτιά με τις οποίες έβαλε στη θέση τους τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Γιάνη Στουρνάρα και τον Σταύρο Παπασταύρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν προκλήθηκε να απαντήσει για το κόστος του καναλιού της Βουλής και όπως διευκρίνισε η ίδια δεν έχει προσλάβει ούτε έναν υπάλληλο στο κανάλι.

Η φράση – κλειδί της Προέδρου της Βουλής που «ξεγυμνώνει» την παρέα του μνημονίου ήταν η ακόλουθη: «Όταν δεν είχαν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, εσείς δίνατε 500.000 στην γυναίκα του Στουρνάρα για διαφημιστική εκστρατεία σαν Υπουργός Υγείας».

Δείτε το επικό βίντεο με την παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου



Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου προχώρησε και σε περεταίρω επιχειρηματολογία λέγοντας:

«Το ζήτημα να υπάρχει εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγος και οι θυγατέρες του Στουρνάρα και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ο κ. Σταύρος Παπασταύρου και η εταιρεία αυτή την ώρα που δεν υπήρχε ευρώ για τα φάρμακα ανέλαβε μιντιακή εκστρατεία κατά της πολυφαρμακίας δημιουργεί μείζον ζήτημα».

Στην αποκάλυψη της κυρίας Κωνσταντοπούλου οι δυνάμεις του μνημονίου «πάγωσαν». Όμως η Πρόεδρος της Βουλής δεν σταμάτησε εκεί.

Όπως είπε δημιουργείται μείζον ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων όταν η ΝΔ στέλνει στην Ελβετία για τις διαπραγματεύσεις επί των καταθέσεων εξωτερικού τον κ. Παπασταύρου του οποίου το όνομα εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, ενώ δεν δίστασε να πει στον Άδωνι ότι στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα της γυναίκας του ως συνδεδεμένο πρόσωπο.

Όλο το μνημονιακό στρατόπεδο δίνει τα πάντα για να αποπροσανατολίσει τον δημόσιο διάλογο, από τα σκάνδαλα που αποκαλύπτει η Υπουργός και να ασχολούμαστε με τα κουτσομπολιά της μονταζίερας για την δήθεν προκλητική συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής.

Η Ζωή όμως δεν έπεσε στην παγίδα και τους απάντησε ακριβώς εκεί που τους πονάει!

ΠΗΓΗ
Σχόλια