Στο όνομα του «Εκσυγχρονισμού» ….έγινε το μεγαλύτερο Πλιάτσικο στην οικονομική ιστορία της Χώρας.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣΙΔΟΎ:    Ο Οργανισμός Προωθήσεως Εκσυχρονισμού Κοινωνίας [ΟΠΕΚ]**.    [ ΈΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ 1991!  


Εκσυγχρονιστικός «

Οργανισμός Πλύσεως ‘


Εγκεφάλου’ 

Κοινωνίας»  ….μας δουλεύανε άγρια, αφού τα Γκουβέρνα, έκλεβαν συστηματικά το κράτος και τους πολίτες, ξεπουλούσαν την δημόσια περιουσία, πλιατσικολογούσαν στο 

ΧΑΑ, 

έκαναν κανόνα τις μίζες και την διαπλοκή, κλπ. 

«Οι εκσυγχρονιστές ή μεταρρυθμιστές σοσιαλδημοκράτες:     Στελέχη όπως ο Κώστας Σημίτης. Ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και διανοούμενοι που ανήκαν στα μεσαία και ανώτερα στρώματα πίστευαν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας και σε μία γενικά μετριοπαθή και σοσιαλδημοκρατική πολιτική.»


-          Ο ΓΑΠ (κ.α)  ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΟ εκσυγχρονισμός -αυτή καθ’ αυτή η έννοια- ηχεί θετικά ….κυρίως μετά την «επικοινωνιακή επιβολή» της -από τα ΜΜΕ- ως βασικού πολιτικού μοχλού ανάπτυξης ….των κλεπτοκρατικών κυβερνήσεων Σημίτη.

Όμως στο ΠΑΣΟΚ (
κ.α κόμματα) ….ανάλογα με την πολιτική συγκυρία και τα συμφέροντα, ο όρος «Ε
κσυγχρονισμός»
 χρησιμοποιήθηκε παραπλανητικά  ….γιατί όχι μόνο δεν πέτυχε τα εξ’ ορισμού αυτονόητα, αλλά «στήριξε» -στο όνομα της ανάπτυξης- την διαφθορά, την διαπλοκή, το πλιάτσικο και εν τέλει την οικονομική καταστροφή της χώρας και την φτωχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Τα παραπάνω -λίγο πολύ- είναι γνωστά ….ίσως αυτό που δεν γνωρίζουμε ….είναι ότι ο «Εκσυγχρονισμός» -ως ΠΑΣΟΚικός όρος και περιεχόμενο- «εμφανίστηκε» στην εποχή του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ» ….με οργανωμένη μορφή το 1991!  ….και κορύφωση στην εποχή Σημίτη.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ.


Φαίνεται ότι είναι ακόμα «ζωντανός» -ο οργανισμός-  αφού:   Η «Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  (Σε Γενική Συνέλευση Ο.Π.Ε.Κ. –Κατάθεση υποψηφιοτήτων)» –είχε γίνει για-  «Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00, με ημερήσια διάταξη….


ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΆΡΤΗΣΗ,     
Έχει και η Ψωροκώσταινα τον «ΟΠΕΚ» της, δυστυχώς για μας…. 

Σχόλια