Πετάξτε τον χερ Σόιμπλε έξω τώρα!

http://www.ntokoumenta.gr/wp-content/uploads/2015/05/soimple2-1050x380.jpgΤου ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

O χερ Σόϊμπλε έδωσε νέα συνέντευξη στο (που αλλού;) άθλιο ανθελληνικό περιοδικό FOCUS. Αυτό το γνωστό με την μεταχείριση που επιφύλαξε στην ελληνική σημαία και ακόμα δεν έχει κανένας Έλληνας σπάσει στο ξύλο έναν από δαύτους…

Ο χερ Δαύτος είπε ότι «επί 5 χρόνια εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα στην Ελλάδα και ακόμα η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια. Αλλά τώρα είναι διαχειρίσιμη μια κρίση στο ευρώ». Αποκαλύφθηκε ότι ο «εφαρμοστής» του προγράμματος του χερ στην Ελλάδα Πόλ Τόμσεν είχε πει το 2011 ότι η Ελλάδα είναι Βαλκάνια και πρέπει οι μισθοί να φτάσουν στα 300 ευρώ.


Σήμερα ,ημέρα δημοσίευσης της συνέντευξης του χερ, Έλληνες καθηγητές γερμανικών πανεπιστημίων που βρίσκονται στην Κρήτη για συνέδριο έλεγαν ότι «η Ελλάδα δυστυχώς δεν παράγει τίποτα, δεν έχει παραγωγικότητα».

Αρχίζουμε από την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: Η Ελλάδα παράγει και πολλά.

Είναι ΠΡΩΤΗ παγκοσμίως στην παραγωγή πολύτιμων για τις δυτικές βιομηχανίες μεταλλευμάτων, χώρια τον ορυκτό πλούτο που έχει.

Δεύτερον: Μέχρι να μπει η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή ένωση και λίγο μετά είχε δικές της αρκετές ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. Ακόμα και παραγωγής αυτοκινήτου!!!

Τρίτον: Συνδυάστε αυτό που λέει ο χερ σήμερα με αυτό που είπε ο Τόμσεν πριν 4 χρόνια.

Το ακλόνητο συμπέρασμα είναι ότι το πρόγραμμα που εφάρμοζε ο Χερ ήταν πρόγραμμα ΔΙΑΛΥΣΗΣ της σημερινής Ελλάδας και μετατροπής της σε κάτι μεταξύ Βουλγαρίας και Ρουμανίας.
Κατά σύμπτωση η Βουλγαρία ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ με το Ράϊχ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και η Ρουμανία ευχαρίστως μετατράπηκε σε βάση για να χτυπήσει ο Χίτλερ από εκεί τη Ρωσία.

Συμπέρασμα: Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε παράλογη η σκέψη ότι ευχαρίστως ο Χερ θα ήθελε να μας στείλει παρέα και χειρότερα στους τότε φίλους του…
Αποτέλεσμα; Έστω και αν ξεκινήσει η Ελλάδα από την αφετηρία του 1974 αν δεν βάλουν μυαλό να τους πετάξει ΈΞΩ,και να μην επιστρέψει τα δανεικά που μας έδωσε ο Χερ για να αγοράζουμε τα κανόνια του,ώστε να κερδίζει και από τις πωλήσεις, και από το εργατικό του δυναμικό και να ελέγχει ως προτεκτορέτο και την Ελλάδα. Έξω σκέτα. Τα υπόλοιπα είναι λόγια, λόγια, λόγια…

ΠΗΓΗ
Σχόλια