Στρατιωτική Επέμβαση ζήτησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν ,για να διασφαλίσει την ομαλότητα του Δημοψηφισματος στην Ελλαδα! Δημοσίευμα Προβοκάτσια από …

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/06/%CE%95%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1.jpg… το Πρώτο Θέμα! Έγγραφο Αποκάλυψη: Ο Φόβος των Βρετανών για Ρώσικη απόβαση στο Αιγαίο!


Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης των Θεσμών, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός περιέγραψε το κλίμα των διαπραγματεύσεων των τελευταίων ημερών κάνοντας λόγο για τελεσίγραφο εκ μέρους των Θεσμών και κάλεσε τον ελληνικό λαό, να απαντήσει στο εκβιαστικό τελεσίγραφο κυρίαρχα και υπερήφανα.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Ελληνας πρωθυπουργός έσπευσε μέσω του διαγγέλματος να στείλει και ένα μήνυμα εθνικής ομοψυχίας και υπερηφάνειας προς τον ελληνικό λαό, δείχνοντας με το δικό του τρόπο, τη σαφή πρόθεση της κυβέρνησής του να πει ΟΧΙ στους δανειστές και την πρότασή τους.

Σχετικώς ενημερώθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός, επίσης ενημέρωσε για την απόφασή του τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Ο πρωθυπουργός θα στείλει στις Βρυξέλλες επιστολή με την οποία θα ζητά ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος ώστε ο λαός να αποφασίσει χωρίς πιέσεις και εκβιασμούς.

Είναι αναμφισβήτητα μία εξέλιξη που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, ενώ πλέον εκτός από την έκβαση του δημοψηφίσματος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αντιδράσεις των έξω. Δηλαδή των Θεσμών, των εκπροσώπων των δανειστών της χώρας.

Οπως ηταν αναμενομενο, την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η απόφαση του Πρωθυπουργού, να προκηρύξει δημοψήφισμα. Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την βεβιασμένη (όπως την χαρακτήρισαν) απόφαση για την διενέργεια Δημοψηφίσματος.

Οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θεωρούν διχαστικό για τον Ελληνικό Λαό το Δημοψήφισμα και κατηγόρησαν την κυβέρνηση για μεγάλη καθυστέρηση στο θέμα των συνομιλιών, για ανικανότητα των διαπραγματευτών της και οργανωμένο σχέδιο εξόδου από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Βοήθεια ακόμα και με Στρατιωτική Επέμβαση ζήτησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν!

Δεν φανηκε να αιφνιδιαστηκε η Ρωσια-Πουτιν, με την αποφαση Τσιπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος . Ο Πρωθυπουργός Α.Τσιπρας φέρεται να ειχε ενημερωσει τον Ρωσο Προεδρο για αυτο το ενδεχομενο, στις κατ ιδιαν συναντήσεις τους στις 19 ιούνιου στην Ρωσια, στην περιπτωση Ναυαγιου των διαπραγματεύσεων με τους Δανειστές μας!

Ο Ελληνας Πρωθυπουργος βασει καποιων σεναριων, ζητησε απο τον Πουτιν την Βοηθεια της Ρωσιας, ακομα και σε μορφή Στρατιωτικης Επεμβασης της Ρωσιας στην Ελλαδα, σε περιπτωση που ο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, αρνηθεί να διασφαλίσει τις Ελληνικες Τραπεζες με την απαιτούμενη ρευστότητα από την πλευρά της ΕΚΤ.

Μια τετοια εσκεμμενη αποφαση του Μάριο Ντράγκι, ειναι εφικτη,με την υποστηριξη των δηθεν Εταίρων μας, ωστε να πλήξουν το δημοψήφισμα, να προκαλεσουν Χαος στην Χωρα, οπου θα φερει μια αλλοιωση του αποτελεσματος υπερ της συνεχισης των Μνημονιων, και θα ακολουθησει η πτωση της Κυβερνησης του Συριζα!

Είδη το Σχεδιο τρομοκρατιας και φοβου του Ελληνικου Λαου απο τα διαφορα ΜΜΕ, αλλα και ξενα κεντρα, να διασπειρουν πανικο εφαρμοζεται !
Ο απόλυτος πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης όλης της χώρας. Ο κόσμος στην είδηση δημοψηφίσματος και ελάχιστα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συρρέει πανικόβλητος στα ΑΤΜ. Αυτο το Προβοκατορικο Δημοσιευμα με τιτλο : Έσπειραν πανικό – Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!
Δημοσίευσε αμεσα η ηλεκτρονικη εκδοση της εφημεριδας Πρωτο Θεμα! Φεροντας μεγαλη αναστατωση στους πολιτες.

Ο Πουτιν εθεσε σε ετοιμοτητα Ειδικες δυναμεις και των Στολων στην Μαυρη θαλασσα!

Με κατεπείγουσα εντολη Πουτιν, εθεσε σε Συναγερμό και ετοιμότητα τις Ειδικες δυναμεις και των Στολων στην Μαυρη θαλασσα, στην περιπτωση που προκληθεί χαος-αναταραχες, στην Ελλαδα…….Ακομα και για καθε πιθανο σεναριο, οπως ειναι ενα Στρατιωτικο Πραξικοπημα, η μια Στρατιωτικη Επιθετικη ενεργεια, κυριος απο την Τουρκια,που μεσα στην ολη αναμπουμπουλα, βρει την ευκαιρια για θερμο επεισοδιο,μεχρι και αποβαση,σε νησι του Αιγαιο!

Ο Φοβος των βρετανων απο το 1944 για Ρωσικη αποβαση στο Αιγαιο!

Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο από την Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών της Βρετανίας δείχνουν ότι η Ρωσία αμφισβήτησε την σφαίρα επιρροής της Βρετανίας στην Ελλαδα, και οτι η Ρωσία φιλοδοξούσε να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην περιοχή της Μεσογείου, μαλιστα υπηρχαν και σχεδια για μια ενδεχομενη Ρωσικη επεμβαση θετοντας υπο πληρη ελεγχο τους ολο το Αιγαιο. Το έγγραφο αυτό ήταν από το 1944, και δημοσιευτηκε σε Αρθρο με τιτλο : Πώς η Ρωσία χρησιμοποιεί των καπιταλισμό για να κερδίσει την Ελλάδα. Δειτε εδω :http://www.analystsforchange.org/2015/06/rachel-marsden-how-russia-is-using.html

Θα συνιστούσα ψυχραιμια,και υπομονη στους Ελληνες…..Διοτι το Σαββατοκυριακο αυτο, θα ειναι κρισιμο, και ίσως γινονται και θαυματα,με την υποχωρηση των Δανειστων!
Προσοχη στην παγιδα διχασμου! ειμαστε ολοι Ελληνες!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

triklopodia.gr
Σχόλια